Ondertitels 1channel

Ondertitels 1channel discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen! Ik krijg het maar niet voor elkaar om ondertitels te krijgen bij films en series in 1channel.. Ik heb bierdopje en ondertitel.com aanstaan. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 April 2012, 19:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard Ondertitels 1channel

Hallo allen!

Ik krijg het maar niet voor elkaar om ondertitels te krijgen bij films en series in 1channel.. Ik heb bierdopje en ondertitel.com aanstaan. Ik heb onder settings de xbmc subtitle addon geselecteerd, en op de zelfde wijze werkt het wel op mn ipad2! Ik heb de configuraties naast elkaar gelegd, en kan geen verschil ontdekken!

Op mn appletv geeft hij continu de zelfde meldingen;

Bierdopje "won't work, bierdopje is only for tv shows."
Ondertitel.com "no subtitles found!"

Wie geeft mij de verlossende tip?!

Groeten,
Bart
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 April 2012, 19:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 20
Standaard

een beetje meer addons selekteren?
gr. tpkriek
  #3  
Oud 10 April 2012, 21:24
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Wat bedoel je meer addons selecteren...proberen bij andere addons.
  #4  
Oud 10 April 2012, 21:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Ja die begrijp ik ook niet helemaal... Verklaar je nader
  #5  
Oud 10 April 2012, 23:41
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 20
Standaard

Bij subtitels instelling staat rechts onderin blauwe letters handmatig zoeken en addons klik op addonssettings deze klik je aan dan ga je naar services en dan je veel meer ondertitel addons die je aan kunt zetten.
tpkriek
  #6  
Oud 11 April 2012, 10:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Ik denk dat we langs elkaar heen praten.. Dat je meerdere subtitle websites lan selecte begrijp ik, maar ondertitel en bierdopje moeten gewoon werken... Dt is het probleem! Bij de instellingen van de subtitle addon zelf kan ik in iedergeval niks vinden wat niet klopt!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 11 april 2012 om 09:32 ----------

Ow en daar komt bij dat als ik een andere bron gebruik, werkt het wel... Maar dan niet de juiste subs!
  #7  
Oud 11 April 2012, 11:57
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Duidelijk...zijn er meer nederlandse source dan ondertitel.com en opensubtitles.org ??
  #8  
Oud 11 April 2012, 14:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2012
Berichten: 61
Standaard

podnapisi.net
  #9  
Oud 11 April 2012, 18:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Podnapisi werkt bijvoorbeeld weer wel maar ik wil graag gebruik maken van bierdopje en ondertitel.com omdat die naar mijn idee perfect werkte... En nogmaals, op mn ipad werkt het wel perfect met deze bronnen! Nogmaals, wie helpt me..?
  #10  
Oud 12 April 2012, 12:55
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

moet je bij podnapisi inloggen ? die werkt voor geen meter...ik hou het bij ondertitel en opensubtitles.
  #11  
Oud 14 April 2012, 20:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Maar als ik het goed begrijp kan niemand mij helpen met dit probleem..?
  #12  
Oud 15 April 2012, 14:05
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Gebeurt dit op elke films en series probeer een oude films zoals hangover kijken of ie doet
  #13  
Oud 16 April 2012, 21:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Werkt niet...
  #14  
Oud 17 April 2012, 01:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2012
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thakoer Bekijk bericht
moet je bij podnapisi inloggen ? die werkt voor geen meter...ik hou het bij ondertitel en opensubtitles.
Hoezo werkt podnapisi voor geen meter? Bij mij prima
  #15  
Oud 17 April 2012, 11:03
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

ik vind geen ondertitels...bij podnapisi (films dan)...met inlog.
  #16  
Oud 18 April 2012, 15:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2012
Berichten: 3
Standaard

Bierdopje "won't work, bierdopje is only for tv shows." Irritante gewoonte van xbmc, heeft te maken met library content settings. Zodra je de content van een folder op movies zet kan je geen subtitles downloaden van Bierdopje, ook al staan er series in diezelfde folder. Je kan helaas geen 2de type content aanmaken voor een folder... of content op series zetten of geen content aangeven........
  #17  
Oud 18 April 2012, 15:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 May 2010
Berichten: 153
Standaard

Dank Skylab, maar wil dit zeggen dat ik hier eigenlijk niks aan kan veranderen??? :-(
  #18  
Oud 18 April 2012, 15:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skylab103 Bekijk bericht
Bierdopje "won't work, bierdopje is only for tv shows." Irritante gewoonte van xbmc, heeft te maken met library content settings. Zodra je de content van een folder op movies zet kan je geen subtitles downloaden van Bierdopje, ook al staan er series in diezelfde folder. Je kan helaas geen 2de type content aanmaken voor een folder... of content op series zetten of geen content aangeven........

Ik weet my god niet waar je het over hebt..bierdopje weerkt bij mij perfect. Ik heb de scriptmaker gesproken..ondertitel.com (daar is iets mee aan de hand)
  #19  
Oud 18 April 2012, 16:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2012
Berichten: 3
Standaard

Klopt, Bierdopje script werkt perfect, totdat je library mode enabled en folder content op movies zet voor de folder waar je een subtitle zoekt. Je kan er zeker wel iets aan doen, folder content uitzetten of geen library mode gebruiken. Het zou mooi zijn als script niet afhankelijk zou zijn van folder content....
  #20  
Oud 18 April 2012, 16:20
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Aah....kan je me vertellen waar die settings zijn:

library mode en folder content ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
script fout icefilm en 1channel RayS Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 5 2 June 2012 04:44
Nieuwe hosts toegevoegd aan 1Channel misa Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 16 11 May 2012 09:45
Foutmelding 1channel na update. MCoolen Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 31 15 March 2012 23:34
Probleem na updaten 1channel trici Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 51 6 March 2012 16:31
XBMC - 1Channel Laden van Mappen DoP Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 6 March 2012 13:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:29.