Apple TV 3 geen verbinding met iphone 4s

Apple TV 3 geen verbinding met iphone 4s discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb vandaag een apple tv 3 gekocht. Ik heb tevens een iphone 4s. Ik heb nu alles thuis aangesloten en zowel apple tv ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 May 2013, 23:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 14 May 2013
Berichten: 6
Standaard Apple TV 3 geen verbinding met iphone 4s

Hallo,

Ik heb vandaag een apple tv 3 gekocht. Ik heb tevens een iphone 4s.

Ik heb nu alles thuis aangesloten en zowel apple tv 3 als mijn 4s zitten op mijn eigen Wi-Fi. Voor beide heb ik de nieuwste update software erop. Thuisindelingen staan aan zonder wachtwoord.

Nu is mijn probleem dat ik niets kan doen vanaf mijn 4s naar de apple tv. Ik kan niet "mirroring" instellen met dat airplay knopje. Deze had via de home button en dan 2x naar links naast het volume schuifje moeten zitten, Helaas, bij mij niet. Tevens kan ik ook geen enkele video of foto streamen met die airplay knop. Simpelweg omdat nergens op mijn 4s dat airplay knopje zie.

Ik heb op youtube filpmjes gezien dat mensen wel degelijk die airplay button krijgen met keuzes. Maar ik helaas niet.

Wie o wie kan mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 May 2013, 00:06
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.388
Standaard

Om AirPlay te kunnen gebruiken moet jouw router het UDP protocol en Multicast DNS (Bonjour) kunnen verwerken. Is dat het geval?
  #3  
Oud 15 May 2013, 00:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 14 May 2013
Berichten: 6
Standaard

hallo,

Bedankt voor snelle reactie. Dat soort dingen zou ik niet durven zeggen, ben niet zo goed met die routers bekend. Ik heb thuis KPN internet met zo'n xperiabox
  #4  
Oud 15 May 2013, 00:13
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.388
Standaard

Het is bekend dat sommige Experiaboxen van KPN inderdaad problemen hebben met mDNS en Bonjour. Misschien dat een firmware update het probleem kan verhelpen.
  #5  
Oud 15 May 2013, 00:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 14 May 2013
Berichten: 6
Standaard

En wat is een firmware update? hoe en waar die ik dat? met mijn experia box of met mijn telefoon? ben echt een leek in dit soort dingen
  #6  
Oud 15 May 2013, 00:19
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.388
Standaard

Een firmware update van de Experiabox. Bel eens met KPN of kijk eens op het support forum van KPN daar staan een paar topics over dit probleem.

Je kan ook eens proberen om de router van de stroom te halen en na 30 seconden weer aan te zetten.
  #7  
Oud 15 May 2013, 00:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 14 May 2013
Berichten: 6
Standaard

Ok ! Bedankt voor de snelle hulp. Zal meteen even zoeken naar die Fora en zal ff met KPN bellen . Thanks !
  #8  
Oud 15 May 2013, 09:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

Heb je airplay wel aangezet bij instellingen? Staat standaard uit
  #9  
Oud 15 May 2013, 09:59
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 14 May 2013
Berichten: 6
Standaard

In de apple tv instellingen of in de iphone 4s ? In de apple tv staat ie aan ja.
  #10  
Oud 15 May 2013, 10:02
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.388
Standaard

De Apple TV adverteert via Bonjour dat AirPlay aanstaat en de iPhone/iPad ziet dat en toont het icoontje.
  #11  
Oud 15 May 2013, 10:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 14 May 2013
Berichten: 6
Standaard

Volgens mij staat alles goed. In het menu van Apple tv staat thuisindeling aan en ik kan nu wel mijn fotostream fotoalbum in mijn iphone 4s in 1x doorzetten naar de apple tv.
Echter kan ik niet mirroring en video's en dergelijke niet streamen. Simpelweg omdat ik op mijn iphone 4s nergens dat bekende airplay knopje krijg.

Ben inmiddels zover dat ik veel meer mensen op forems tegenkom die met KPN experiabox problemen hebben.
  #12  
Oud 15 May 2013, 11:01
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 31
Standaard

Nieuwe Router tussen zetten heb zelf deze:
bol.com | TP-Link TL-WR1043ND - Wireless N Gigabit Router - 300Mbps, TP-Link | Computer...

werkt prima in combinatie van apple tv

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skuh777 Bekijk bericht
Volgens mij staat alles goed. In het menu van Apple tv staat thuisindeling aan en ik kan nu wel mijn fotostream fotoalbum in mijn iphone 4s in 1x doorzetten naar de apple tv.
Echter kan ik niet mirroring en video's en dergelijke niet streamen. Simpelweg omdat ik op mijn iphone 4s nergens dat bekende airplay knopje krijg.

Ben inmiddels zover dat ik veel meer mensen op forems tegenkom die met KPN experiabox problemen hebben.
  #13  
Oud 15 May 2013, 11:12
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skuh777 Bekijk bericht
Ben inmiddels zover dat ik veel meer mensen op forems tegenkom die met KPN experiabox problemen hebben.
Een KPN Experiabox is niet meer of minder dan een Thomson router (met KPN firmware). Standaard ondersteunen Thomson routers mDNS en UDP.

Als een firmware update voor de Experiabox het probleem niet oplost dan zal je naar een andere router moeten omkijken.

Succes gewenst
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen verbinding met Apple tv 2 vjdb Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 5 17 April 2012 15:08
Geen 3G verbinding met Iphone 4 iPumbaa iPhone algemeen 4 5 April 2012 20:30
Geen verbinding met App Store met iPhone jessia iPhone Apps 5 24 February 2012 09:58
geen verbinding met wi-fi op iPhone 4 Ashcat Wi-Fi 6 5 March 2011 11:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:45.