Ik kan mijn atv2 niet herstellen

Ik kan mijn atv2 niet herstellen discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb geprobeerd om mijn atv2 met firmware 5.3 te jailbreaken alles loopt goed tot dat ie bij iTunes komt dan krijg ik error 1602-03-04-11 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 December 2013, 21:04
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard Ik kan mijn atv2 niet herstellen

Ik heb geprobeerd om mijn atv2 met firmware 5.3 te jailbreaken alles loopt goed tot dat ie bij iTunes komt dan krijg ik error 1602-03-04-11
Ik heb ze allemaal gehad
Ik weet niet wat ik verder moet doen ik ben al 3dagen bezig met die jailbreak
Help plzz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 December 2013, 21:12
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.401
Standaard

De jailbreak op iOS 5.3 is een tethered jailbreak en dus moet je ook tethered booten. Lees de instructies van FireCore aandachtig:

Jailbreaking 101 - Seas0nPass : FireCore Support
  #3  
Oud 30 December 2013, 21:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Ja dat heb ik ook gedaan maar itunes wilt m niet herstellen
  #4  
Oud 30 December 2013, 21:16
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.401
Standaard

Dan kijk na of het hosts bestand niet verknoeid is. Gebruik de zoekfunctie van het forum met het zoekbegrip "3194 hosts" om topics met oplossingen te vinden voor iTunes 16xx fouten.
  #5  
Oud 30 December 2013, 21:23
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Waar kan ik die Hosts vinden ?sorry ik ben nieuw ik heb niet zo veel verstand van all die woorden

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 december 2013 om 20:35 ----------

Hallo kan iemand mij helpen aub...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 december 2013 om 21:40 ----------

Wat doe ik verkeerd?
  #6  
Oud 31 December 2013, 14:29
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Klinkt simpel maar waarom het bij mij een aantal keer niet lukte was omdat ik de stroomkabel in de ATV liet zitten tijdens het jailbreaken. Nadat ik deze er uit haalde lukte het wel...
  #7  
Oud 1 January 2014, 15:25
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Als ik naar Windows/system32/drivers/etc en dan Hosts vervolgens open krijg ik
#74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com

Is er dan iets wat ik moet doen want ik heb alles geprobeerd
Plzzz help
  #8  
Oud 1 January 2014, 16:35
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sally1 Bekijk bericht
Als ik naar Windows/system32/drivers/etc en dan Hosts vervolgens open krijg ik
#74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com

Is er dan iets wat ik moet doen want ik heb alles geprobeerd
Plzzz help
Had je al geprobeerd te jailbreaken zonder de stroomkabel, dus alleen de usb kabel in de ATV? Zie dit topic: 5.1.1 untethered error 1602 | FireCore

Zo te zien is er al een keer e.e.a. aangepast in je hosts file, server van Saurik staat er in (74.208.10.249) maar als er een # voor staat dan is ie uitgeschakeld (comment out, de regel wordt genegeerd).

Ter vergelijking, dit staat er bij mij in mijn hosts file en bij mij geen problemen, mijn ATV is gewoon te jailbreaken:
127.0.0.1 localhost
255.255.255.255 broadcasthost
::1 localhost
fe80::1%lo0 localhost

#74.208.10.249 gs.apple.com
#127.0.0.1 gs.apple.com

Laatst gewijzigd door Admiraal; 1 January 2014 om 16:46.
  #9  
Oud 1 January 2014, 16:42
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Ja ik heb wel geprobeerd zonder stroom kabel ik blijf die melding krijgen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 januari 2014 om 15:43 ----------

Kan ik iets veranderen of zo iets
  #10  
Oud 1 January 2014, 16:51
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Het is sowieso belangrijk dat deze regel in je hosts file staat: 127.0.0.1 localhost

En de regels met gs.apple.com kan je in principe verwijderen

Zie hier een link waar een 'standaard' Windows hosts file te zien is: https://discussions.apple.com/thread/3086227
  #11  
Oud 1 January 2014, 16:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Kan ik dat gewoon toevoegen of moet ik daarvoor iets downloden
  #12  
Oud 1 January 2014, 16:58
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sally1 Bekijk bericht
Kan ik dat gewoon toevoegen of moet ik daarvoor iets downloden
Toevoegen door te typen, kijk even op de link of google even dan zie je hoe een standaard hosts file er uit moet zien en hoe deze te bewerken...

Edit: Just in case, vergeet niet je hosts file voor het bewerken op te slaan...
  #13  
Oud 1 January 2014, 17:37
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Ik heb geprobeerd die link te gebruiken alleen bij het opslaan krijg ik de melding dat ik niet de juiste machtiging heb om bestanden op deze locatie op te slaan en dat contact moet opnemen met de beheerder om de juiste machtiging te krijgen
Terwijl ik de beheerder ben van deze laptop

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 januari 2014 om 17:06 ----------

Hoe moet ik t dan opslaan
  #14  
Oud 1 January 2014, 21:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2013
Berichten: 8
Standaard

Ik zet nu op een andere pc en als nog krijg error 16xx
  #15  
Oud 2 January 2014, 13:29
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sally1 Bekijk bericht
Ik heb geprobeerd die link te gebruiken alleen bij het opslaan krijg ik de melding dat ik niet de juiste machtiging heb om bestanden op deze locatie op te slaan en dat contact moet opnemen met de beheerder om de juiste machtiging te krijgen
Terwijl ik de beheerder ben van deze laptop

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 1 januari 2014 om 17:06 ----------

Hoe moet ik t dan opslaan
Standaard kan je het bestand wel lezen maar niet bewerken, dus moet je de hosts file openen met Administrator rechten.

Kladblok openen met Administrator Rechten

Klik op Start, Alle Programma's, Bureau-Accessoires
Klik nu met de Rechtermuis op Kladblok en kies Als Administrator Uitvoeren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe kan ik zien of ik de laatste versie software op mijn Atv2 heb ? ptje Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 12 November 2012 22:11
Kan mijn Iphone 4s niet updaten / herstellen? Jonsko12 iPhone algemeen 7 8 January 2012 11:17
help ik kan mijn iphone 4 niet herstellen wat moet ik doen ??? imflyerthen iPhone algemeen 0 6 October 2011 12:51
ATV2 niet meer te herstellen iChill Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 10 5 September 2011 16:38
Kan de software op mijn iPhone niet meer herstellen Nurves iPhone algemeen 4 20 July 2010 17:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:15.