Remote app werkt ineens niet meer

Remote app werkt ineens niet meer discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn moeder heeft begin deze maand een Atv3 gekregen voor d'r verjaardag, deze heb ik aangesloten en ingesteld. Alles werkte perfect, remote app op d'r ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 September 2014, 19:45
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 November 2012
Locatie: Veluwe
Berichten: 84
Standaard Remote app werkt ineens niet meer

Mijn moeder heeft begin deze maand een Atv3 gekregen voor d'r verjaardag, deze heb ik aangesloten en ingesteld. Alles werkte perfect, remote app op d'r iPhone 4 en op d'r iPad 2, werkte prima. Tot vorige week ongeveer, beide remote apps werken niet meer.

Thuisdelen staat aan op de Atv en iPad / iPhone maar ik krijg het niet aan de gang. Ook op mijn 5s geprobeerd, op de Atv ingelogd met mijn Apple ID, maar de Atv wordt niet gezien.

De Atv ge-update, was nog niet gedaan, geen verbetering.

De Atv hersteld, ook geen verbetering.

De iPhone en iPad draaien op de meest recente iOS 7, de Atv is up tot date en mijn 5s heeft iOS 8.

Ik zie het even niet meer, iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2014, 20:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.650
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Typ1 Bekijk bericht
Ik zie het even niet meer, iemand een idee?
Ik heb het eens geprobeerd met de laatste versie van Remote (er was onlangs een update) op een Apple TV 2 (iOS 5.3) en 3 (iOS 7) met een iPhone 5s en 6. Geen enkel probleem.

Als ik de symptomen zo lees lijkt het een beetje op een Bonjour probleem. Doe eens een reset van de router (uitzetten en na 30 seconden weer aanzetten).
  #3  
Oud 23 September 2014, 20:55
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 November 2012
Locatie: Veluwe
Berichten: 84
Standaard

Zal ik van de week eens proberen.
Mijn eigen Atv3 heeft in combinatitie met mijn 5s en iPad air nergens last van, net even geprobeerd.
  #4  
Oud 27 September 2014, 11:18
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 November 2012
Locatie: Veluwe
Berichten: 84
Standaard

@timosha, dat was idd de oplossing!!

Thanks, ook namen m'n ma 😉
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
rintone werkt ineens niet meer B3rt iPhone algemeen 3 1 August 2011 11:40
MMS werkt ineens niet meer mgm iPhone algemeen 4 18 August 2010 11:03
3G werkt ineens niet meer. hellenx iPhone algemeen 2 22 November 2009 13:51
Internet via Hi werkt ineens niet meer nerotje iPhone algemeen 0 22 September 2008 23:34
Werkt ineens niet meer Jasn iPhone algemeen 4 17 September 2008 13:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:05.