rintone werkt ineens niet meer

rintone werkt ineens niet meer discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik gebruik al jaren dezelfde ringtone welke ik ooit eens heb geconverteerd vanuit een MP3 naar m4r formaat, deze rington gebruik ik dus al enkele ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 June 2011, 22:05
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 80
Unhappy rintone werkt ineens niet meer

Ik gebruik al jaren dezelfde ringtone welke ik ooit eens heb geconverteerd vanuit een MP3 naar m4r formaat, deze rington gebruik ik dus al enkele jaren, eerst op mijn iPhone 3 en nu al maanden op mijn iphone4 zonder problemen.

Ik heb vrijdag mijn iphone gesynct en tot mijn grote verbazing kwam ik er vandaag achter dat mijn ringtone niet meer aanwezig was, eenmaal thuis dacht ik even om deze gewoon opnieuw erop te zetten via itunes.

Eenmaal aangesloten geeft itunes echter gewoon aan dat ie er gewoon op staat echter in de iphone zelf is de ringtone niet te vinden, andere ringtones die ik er ook zelf heb opgezet heb staan er trouwens wel gewoon op.

Ik heb vervolgens alle ringtones in itunes verwijderd, vervolgens iphone gereconnect en weer alle rintones via een nieuwe sync er weer terug opgezet maar nog steeds niets, alle ringtones werken behalve net die ene welke ik altijd gebruik.
De ringtone in kwestie is dus wel zichtbaar en ook afspeelbaar in itunes zelf en volgens itunes staat deze dus ook gewoon op op mijn iphone.
Het probleem is dus dat de ringtone niet in het menu van geluiden staat om als ringtone te kiezen terwijl dit voor vrijdag wel het geval was.

Wie kan me vertellen hoe dit kan en hoe ik dit kan oplossen, heb al van alles geprobeerd maar niets lijkt te werken...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 June 2011, 22:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 9
Standaard

ik heb net hetzelfde probleem!!
  #3  
Oud 21 June 2011, 23:47
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 80
Standaard

Oplossing:
ringtone een andere naam geven en dat er dan opnieuw erop zetten, zo heb ik het gefixt
  #4  
Oud 1 August 2011, 10:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Locatie: Limburg
Berichten: 4
Standaard

Ik heb alle, behalve die ene die ik hebben wil, er af gehaald. Werkt ook.

Klopt het dat je altijd maar 1 "zelf gemaakte" ringtone in het ringtonemenu vd iPhone ziet?
Reageren

Labels
itunes, ringtone


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
E-mail werkt ineens niet meer?? MJ1983 iPhone algemeen 0 25 May 2010 11:00
WebnWalk werkt ineens niet meer? backhander T-Mobile 4 24 January 2010 11:39
3G werkt ineens niet meer. hellenx iPhone algemeen 2 22 November 2009 12:51
Werkt ineens niet meer Jasn iPhone algemeen 4 17 September 2008 12:01
Youtube werkt ineens niet meer 1.1.3 remq iPhone algemeen 5 28 April 2008 20:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:45.