Your device is running low on memory.

Your device is running low on memory. discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Midden in een film ging mijn scherm op zwart met de volgende mededeling: "Your device is running low on memory" Ik probeerde enkele malen de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 August 2011, 14:07
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs)  
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Aruba
Berichten: 11
Stuur een bericht via Skype™ naar Abaan
Standaard Your device is running low on memory.

Midden in een film ging mijn scherm op zwart met de volgende mededeling:

"Your device is running low on memory"

Ik probeerde enkele malen de film te herstarten,maar geen resultaat !!

Wat zou het probleem zijn en wat er aan te doen,
thanx so far.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 August 2011, 20:33
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Ik kan u helaas niet helpen maar voorlopig nog nie tegen gekomen.
  #3  
Oud 11 August 2011, 22:11
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.142
Standaard

Misschien veel apps op de achtergrond draaien? Sluit even alles af wat nog draait.
Helpt dit niet ipad even opnieuw opstarten.
  #4  
Oud 11 August 2011, 23:08
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Zoals hierboven vermeldt, sluit alle apps even af.

Deze fout word waarschijnlijk doordat je n of meerdere RAM (werkgeheugen)-intensieve apps aan hebt staan (denk aan 3D-games) naast andere apps.
  #5  
Oud 12 August 2011, 06:28
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Om je iPad even op te frissen zou ik (ook) even een harde reset uitvoeren

Als je niet weet wat dat is, houd even je muis op het vraagteken-icoontje of druk er op.
  #6  
Oud 12 August 2011, 10:34
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Om je iPad even op te frissen zou ik (ook) even een harde reset uitvoeren

Als je niet weet wat dat is, houd even je muis op het vraagteken-icoontje of druk er op.
Een harde reset is niet perse nodig
Dan doe je alsnog een reboot, iets wat waarschijnlijk niet zal helpen omdat dan het werkgeheugen alsnog gevuld word.

Uit voorzorg zou ik wel een systeem monitor installeren. Ik gebruik zelf "SYSTEM manager" (lite versie + volledige versie).

De vrije werkruimte op je iPad is "Free memory" + "Inactive memory", niet alleen "Free memory", omdat de Inactive Memory automatisch gebruikt word als er (bijna) geen geheugen meer over is (dus eigenlijk als Free Memory optreed).
  #7  
Oud 13 August 2011, 20:04
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Als de processen worden afgesloten door die reboot heeft dat juist wel nut? Tijdelijke bestanden worden dan verwijderd, dus komt er ook weer meer ruimte vrij?
  #8  
Oud 13 August 2011, 20:13
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Als de processen worden afgesloten door die reboot heeft dat juist wel nut? Tijdelijke bestanden worden dan verwijderd, dus komt er ook weer meer ruimte vrij?
Ze worden wel afgesloten, maar als je de iPad weer opstart dan worden ze net zo leuk weer opgestart
  #9  
Oud 13 August 2011, 20:38
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Echt? Maar ze verbruiken geen geheugen meer? Althans als ik Facebook open en een bericht intyp, reboot of respring en dan via de multitaskbar Facebook open, springt hij terug de vriendenlijst. Kortom het is niet bewaard.

En nu Facebook, 9292, Bushaltes, Kaarten, Twitter, Risk, GreatTankWar geopend op die volgorde.. Available memory: 153 MB (komt vast door die games)
Reboot.. Sim PIN ingevoerd.
Available memory: 287
Multitaskbar geeft aan dat alle apps inactief zijn (zo'n JB tweak dimt inactieve apps), afgezien van Telefoon ergens achterin de lijst.
Risk geopend, werd opnieuw opgestart (available memory 248).

Kortom: ze worden niet opnieuw opgestart bij opstarten?

Ps. Ik neem aan dat het gewoon zoals op de iPhone 4 werkt, anders slaat wat ik typ nergens op xD
  #10  
Oud 13 August 2011, 20:43
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Echt? Maar ze verbruiken geen geheugen meer? Althans als ik Facebook open en een bericht intyp, reboot of respring en dan via de multitaskbar Facebook open, springt hij terug de vriendenlijst. Kortom het is niet bewaard.

En nu Facebook, 9292, Bushaltes, Kaarten, Twitter, Risk, GreatTankWar geopend op die volgorde.. Available memory: 153 MB (komt vast door die games)
Reboot.. Sim PIN ingevoerd.
Available memory: 287
Multitaskbar geeft aan dat alle apps inactief zijn (zo'n JB tweak dimt inactieve apps), afgezien van Telefoon ergens achterin de lijst.
Risk geopend, werd opnieuw opgestart (available memory 248).

Kortom: ze worden niet opnieuw opgestart bij opstarten?

Ps. Ik neem aan dat het gewoon zoals op de iPhone 4 werkt, anders slaat wat ik typ nergens op xD
Het is zoals ik zeg op mijn iPod Touch 4G.

Vrij geheugen: +/- 5 MB (ik heb wat willekeurige apps draaien)
Na reboot: +/- 5 MB
(gemeten met "SYSTEM Manager" die 1.59 kost)

En nee ik heb geen JB. Moet mijn profiel nog updaten (eergisteren was ik geforceerd om te herstellen en ik had geen zin in TinyUmbrella opnieuw te downloaden (want ik had wel SHSH's)).

Maargoed. Ik denk dat het bij ieder device anders gaat ofzo.
Als het op de iPad wel werkt, doe het dan vooral en negeer mij (ik heb geen iPad)
  #11  
Oud 13 August 2011, 20:46
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoshi2889 Bekijk bericht
Ze worden wel afgesloten, maar als je de iPad weer opstart dan worden ze net zo leuk weer opgestart
Welke tweak doet dat dan?

Voor zover ik weet worden er bij het opstarten niet automatisch allerlei Apps geladen...

Voor een iPhone 3GS (alleen de telefoon en mail App) en iPad 2 weet ik dat zeker.

Ik kan me echt niet voorstellen dat dit voor een (non-JB) iPod anders is...
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #12  
Oud 13 August 2011, 20:47
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Hmm okay, ik meet het via SBSettings (4.3.3 untethered)

Lastig dat ze niet hetzelfde lijken te werken Heb nu ook geen iPad bij de hand om het daarop te testen. Maar goed wat wel vaststaat is dat je die apps gewoon moet afsluiten in de multitaskbar om het daadwerkelijk te killen.
  #13  
Oud 13 August 2011, 20:50
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Welke tweak doet dat dan?

Voor zover ik weet worden er bij het opstarten niet automatisch allerlei Apps geladen...

Voor een iPhone 3GS (alleen de telefoon en mail App) en iPad 2 weet ik dat zeker.

Ik kan me echt niet voorstellen dat dit voor een (non-JB) iPod anders is...
Ik heb geen JB meer dus ik kan geen tweak installeren

Nu was ik wel snel even naar boven geweest dus ik weet niet precies of hij ook daadwerkelijk heeft herstart (of ik hem wel helemaal versleept heb, die balk), al denk ik van wel want het beeld stond op zwart toen ik terugkwam, ik was daar ongeveer 5 minuten.

Maar nu gaat het erover of het voor de OP werkt of niet. Of het voor mij werkt of niet interesseert me niet zo erg IMHO
  #14  
Oud 13 August 2011, 20:54
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoshi2889 Bekijk bericht
Maar nu gaat het erover of het voor de OP werkt of niet.
Grote kans dat het werkt... (bij iedereen)
  #15  
Oud 14 August 2011, 00:07
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik denk dat het om een atv 2 gaat
  #16  
Oud 14 August 2011, 00:22
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kassie76 Bekijk bericht
Ik denk dat het om een atv 2 gaat
Nou dat je het zegt... zie ik het ook.

Dan denk ik dat we overnieuw kunnen beginnen met deze discussie
  #17  
Oud 14 August 2011, 00:22
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Goeie, dat iOS Apparaat bestaat nog niet in de instellingen van iPc ;o

Ook kan je nog niet meerdere iDevices van hetzelfde soort invoeren..

ATV (2) ken ik helaas niks van.
  #18  
Oud 14 August 2011, 14:37
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs)  
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Aruba
Berichten: 11
Stuur een bericht via Skype™ naar Abaan
Standaard

Hallo mensen ,inderdaad gaat het over AppleTV 2, ik dacht dat ik dit item in AppleTV2 forum had geplaatst!! Toch dank voor jullie aandacht,helaas wet ik nog steeds geen oplossing!!
  #19  
Oud 14 August 2011, 15:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.004
Standaard

Heb je dan al eens je ATV opnieuw opgestart?
  #20  
Oud 14 August 2011, 17:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs)  
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Locatie: Aruba
Berichten: 11
Stuur een bericht via Skype™ naar Abaan
Standaard

Ja natuurlijk opnieuw opgestart en toen was alles weer normaal!!!!! Alleen mijn vraag is hoe ontstaat "Your device is running low on memory"???? op mij AppleTV2

Verkeerde instelling ??? Mis ik soms software etc etc

Opstarten en eventueel weer tzt met het probleem komen te zitten wilik niet!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 16:25
Hoe redirect je private memory naar system memory? jeltsinneckebroek iPhone algemeen 0 17 December 2010 09:34
low memory Lucien1966 Jailbreak apps en thema's 8 4 January 2009 22:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:08.