cydia eror

cydia eror discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Goede dag ik ging cydia opschonen wat progs weg halen die me iphone langzamer maakten en waar ik op uit gekeken was nu zag ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 December 2011, 01:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard cydia eror

Goede dag ik ging cydia opschonen wat progs weg halen die me iphone langzamer maakten en waar ik op uit gekeken was nu zag ik op eens dat cydia verwijdert was !!!! wat nu heb geprobeert via de website JailbreakMe 3.0 cydia los te down loaden dat lukt niet door een error :

internal error at [NSMultableditionary] dictornarywithcontentsoffile:@"/applications/cydia.app/info.plist"]

Iemand een idee ???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 December 2011, 10:13
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

het makkelijkst is denk ik herstellen, terugzetten, en opnieuw jailbreaken, anders heb je kans dat ie foutmeldingen blijft geven.
__________________
Bla bla bla...
  #3  
Oud 21 December 2011, 10:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door simlockvrij Bekijk bericht
het makkelijkst is denk ik herstellen, terugzetten, en opnieuw jailbreaken, anders heb je kans dat ie foutmeldingen blijft geven.
hoe kan je herstellen o terugzetten ?

bedankt alvast voor snelle reactie
  #4  
Oud 21 December 2011, 10:37
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

herstellen via itunes, dan voordat je op herstellen drukt shift indrukken je custom ipsw kiezen, die maak je met bijvoorbeeld snowbreeze, doorzoek de site maar even.
  #5  
Oud 21 December 2011, 13:16
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Grote kans dat je dan een foutmelding krijgt.
Alle sources handmatig wissen, en apps. dan opnieuw jailbraiken.
Dan weet je in ieder geval zeker dat je op 4.3.3 blijft.

Zo zou ik het doen. heb gister de iphone van mijn vriendin gedowngrade van ios 5 naar 4.3.3 omdat itunes error aangaf per ongeluk update naar ios5.

downgrade ging niet zo makkelijk, als gedacht ( wel gelukt uiteindelijk)
  #6  
Oud 21 December 2011, 20:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yilmaz81 Bekijk bericht
Grote kans dat je dan een foutmelding krijgt.
Alle sources handmatig wissen, en apps. dan opnieuw jailbraiken.
Dan weet je in ieder geval zeker dat je op 4.3.3 blijft.

Zo zou ik het doen. heb gister de iphone van mijn vriendin gedowngrade van ios 5 naar 4.3.3 omdat itunes error aangaf per ongeluk update naar ios5.

downgrade ging niet zo makkelijk, als gedacht ( wel gelukt uiteindelijk)
Help me ff ik kan sourceses niet meer wissen heb geen cydia meer dus hoe kan ik dat dan handmatig doen
  #7  
Oud 21 December 2011, 21:25
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Gebruik redsnow

http://forum.iculture.nl/f14/jailbre...ameltopic.html
  #8  
Oud 21 December 2011, 21:58
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 704
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

ja dan jailbreak je em opnieuw. dat kan ook, persoonlijk begin ik zelf dan liever "met en schone lei".
  #9  
Oud 25 December 2011, 18:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yilmaz81 Bekijk bericht
super bedankt iedereen ga het proberen

\ik hrb hrt gedaan op nieuw jail gebreakt en dat luktte maar programma cydia is niet terug op mijn toestel ??? zie nergens de app vorm om erin te komen ?

Wat nu

Laatst gewijzigd door a31979; 25 December 2011 om 19:29.
  #10  
Oud 25 December 2011, 20:02
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Toestel x uitzetten... dan moet je hem zien... zoek cydia in het zoekscherm..
  #11  
Oud 25 December 2011, 20:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yilmaz81 Bekijk bericht
Toestel x uitzetten... dan moet je hem zien... zoek cydia in het zoekscherm..
Nee kan het niet vinden wordt niet weergeven :S

Ik heb de jail break nu 2 keer gedaan lukt wel maar de app cydia komt niet tevoorschijn ook kan ik hem dus niet vinden bij zoeken
  #12  
Oud 25 December 2011, 20:18
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

met redsnow?
  #13  
Oud 25 December 2011, 20:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yilmaz81 Bekijk bericht
met redsnow?
ja met de link die jij gaf en ook de firm ware alles gedaan wat jij zei


Hij wordt ook echt gejail breakt alles doet het maar prog cydia komt gewoon niet terug
  #14  
Oud 25 December 2011, 21:31
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Wat ook werkt = druk shift update dan verwijzen naar 4.3.3. daarna opnieuw JB uitvoeren.
  #15  
Oud 25 December 2011, 21:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yilmaz81 Bekijk bericht
Wat ook werkt = druk shift update dan verwijzen naar 4.3.3. daarna opnieuw JB uitvoeren.

hoe bedoel je op shift drukken snap het niet
  #16  
Oud 25 December 2011, 21:54
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

shift ingedrukt houden dan op update drukken ( itunes)
verwijzen naar firmware 4.3.3. als dat niet gaat, shift herstel 4.3.3

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 25 december 2011 om 23:28 ----------

Start nu itunes op en klik op het iphone icoontje links in itunes. Houd vervolgens SHIFT in gedrukt en klik op update Selecteer vervolgens het door firmware 4.3.3 bestand. En als dat niet lukt shift herstel

Laatst gewijzigd door Yilmaz81; 25 December 2011 om 23:29.
  #17  
Oud 26 December 2011, 10:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yilmaz81 Bekijk bericht
shift ingedrukt houden dan op update drukken ( itunes)
verwijzen naar firmware 4.3.3. als dat niet gaat, shift herstel 4.3.3

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 25 december 2011 om 23:28 ----------

Start nu itunes op en klik op het iphone icoontje links in itunes. Houd vervolgens SHIFT in gedrukt en klik op update Selecteer vervolgens het door firmware 4.3.3 bestand. En als dat niet lukt shift herstel

krijg na bewerken dit : kan niet bijgewerkt worden , onbekende fout voor gedaan (3194)
opgezocht

Fout 3194: los fout 3194 op door bij te werken naar de nieuwste versie van iTunes. "Dit apparaat komt niet in aanmerking voor de gevraagde build" in de logs van het updateprogramma bevestigt dat dit de oorzaak is van het probleem. Voor meer stappen voor fout 3194 raadpleegt u hierboven: Dit apparaat komt niet in aanmerking voor de gevraagde build .

hierboven staat :

Errors 3000-3999 (3002, 3004, 3013, 3014, 3018, 3164, 3194, enz.): foutcodes die met 3000 beginnen, betekenen meestal dat iTunes geen contact kan opnemen met de updateserver (gs.apple.com) via de poorten 80 of 443. Dit kan te wijten zijn aan verouderde of onjuist geconfigureerde beveiligings- of firewallsoftware die conflicten veroorzaakt, een oude genstalleerde versie van iTunes, een invoer in uw hosts-bestand die verzoeken doorverwijst naar gs.apple.com (raadpleeg fout 1004 hierboven) of aan de instellingen van uw internetproxy. Als u een proxy gebruikt, probeert u er geen of een goed netwerk te gebruiken. Als het probleem dan nog niet is opgelost, raadpleegt u iTunes voor Windows: problemen met beveiligingssoftware oplossen. Fout 3014 geeft mogelijk aan dat u meer ruimte moet vrijmaken op de harde schijf van de computer voordat u opnieuw probeert te herstellen. Fout 3194 geeft hoogstwaarschijnlijk aan dat de nieuwste versie van iTunes niet is genstalleerd. Werk bij naar de nieuwste versie van iTunes.


Wat nu ??

wel heel erg bedankt voor je hulp
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
CyDelete: Cydia apps vanaf je SpringBoard verwijderen [Cydia] iMario Jailbreak apps en thema's 21 14 July 2012 09:03
3.0 Cydia iphone 1ste gen Cydia error... Krideri Jailbreak apps en thema's 8 29 June 2009 13:15
FW 3.0: In Cydia juiste repo aanpassen bij geen Cydia-updates Buur Jailbreak apps en thema's 47 27 June 2009 11:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:52.