Let op voor Winterboard!

Let op voor Winterboard! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Oke, ik weet niet of dit alleen bij mij voorkomt, maar de laatste keer dat ik Winterboard op mijn iPod touch zette toen wilde geeneen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 December 2011, 12:57
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard Let op voor Winterboard!

Oke, ik weet niet of dit alleen bij mij voorkomt, maar de laatste keer dat ik Winterboard op mijn iPod touch zette toen wilde geeneen app normaal meer functioneren.

De app vulde maar 1/4 van mijn scherm, en de knoppen kon je niet normaal meer aanraken.

Ik moest een volledige restore gebruiken om de schade te herstellen. Dus nu is mijn iPod wel weer terug bij zijn verstand maar Winterboard zal ik er niet nog eens op zetten.

Dus, pas op voor Winterboard op iOS 5!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 December 2011, 14:19
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Locatie: Twente
Berichten: 22
Send a message via twitter to Atropos
Standaard

Volgende x even in safemode starten en dan herstarten dan heb je weer volledig scherm
  #3  
Oud 28 December 2011, 14:20
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Atropos Bekijk bericht
Volgende x even in safemode starten en dan herstarten dan heb je weer volledig scherm
Punt is dat ik niet iedere keer in Safe Mode wil gaan. En sommige mensen weten niet eens hoe dat moet

Het punt blijft dat WinterBoard niet 100% werkt op iOS 5. Nog niet voor 50% kun je gerust zeggen.
  #4  
Oud 28 December 2011, 14:25
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Locatie: Twente
Berichten: 22
Send a message via twitter to Atropos
Standaard

Ik heb met winterboard geen problemen.
Het schijnt iets met redsn0w van doen te hebben. Ik heb er ook niet vaak last van, alleen als ik reboot.
  #5  
Oud 28 December 2011, 14:26
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Atropos Bekijk bericht
Ik heb met winterboard geen problemen.
Het schijnt iets met redsn0w van doen te hebben. Ik heb er ook niet vaak last van, alleen als ik reboot.
Ik heb idd met redsn0w gejailbreaked (is er een andere optie?). En rebooten had bij mij geen zin, het bleef terug komen.

Winterboard komt er bij mij in ieder geval niet meer op.
  #6  
Oud 28 December 2011, 14:28
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Locatie: Twente
Berichten: 22
Send a message via twitter to Atropos
Standaard

Nope, reds0w is de enige.
  #7  
Oud 28 December 2011, 14:32
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 10
Standaard

ik wou het daarnet installeren via cydia en toen ik reboot toestel klikte ging hij uit (dat is normaal) maar daarna bleef hij een 15-tal minuten op het apple logotje staan. Ik moest hem herstellen in itunes voor hij terug werkte.
  #8  
Oud 28 December 2011, 14:36
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jervg Bekijk bericht
ik wou het daarnet installeren via cydia en toen ik reboot toestel klikte ging hij uit (dat is normaal) maar daarna bleef hij een 15-tal minuten op het apple logotje staan. Ik moest hem herstellen in itunes voor hij terug werkte.
Dan zat je iDevice waarschijnlijk in een boot-loop. Dat wil zeggen dat hij maar blijft opstarten en opnieuw en opnieuw en opnieuw...omdat er iets fout zit in de boot-bestanden. Dus dan is restoren je enige optie.
  #9  
Oud 29 December 2011, 08:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2009
Berichten: 3
Standaard

heb ook problemen na installatie 5.01 jb . apps lopen vast en nu app store niet bereikbaar.. maar weer herstellen en jb opnieuw uitvoeren .
  #10  
Oud 29 December 2011, 08:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2011
Locatie: Geel (B)
Berichten: 519
Stuur een bericht via Skype™ naar hanske636 Send a message via twitter to hanske636
Standaard

Dat 25% vullen van het scherm heeft niks met winterboard te maken.
Ik heb daar, tot eergisteren, nog geen problemen mee gehad.
Sinds mijn untethered jb met de nieuwste redsnow heb ik ook dat kleine scherm probleem.
En ik heb wel meerdere verschijnselen die ik daarvoor niet had.

Toeval wil dat ik net daarvoor MultiFlow had geistalleerd en ik dacht eerst dat het daar aanlag dus er terug afgekieperd maar dat hielp uiteraard niet.

Wat ik in een ander topic gelezen heb en dat helpt bij mij wel:
In safe mode gaan via sbsettings, dan herstart spingboard.

Vervelend en ik geraak er ook liever vanaf maar ja.
Oplossing zal zich wel eens aanbieden zeker.
  #11  
Oud 29 December 2011, 11:08
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hanske636 Bekijk bericht
Dat 25% vullen van het scherm heeft niks met winterboard te maken.
Ik heb daar, tot eergisteren, nog geen problemen mee gehad.
Sinds mijn untethered jb met de nieuwste redsnow heb ik ook dat kleine scherm probleem.
En ik heb wel meerdere verschijnselen die ik daarvoor niet had.

Toeval wil dat ik net daarvoor MultiFlow had geistalleerd en ik dacht eerst dat het daar aanlag dus er terug afgekieperd maar dat hielp uiteraard niet.

Wat ik in een ander topic gelezen heb en dat helpt bij mij wel:
In safe mode gaan via sbsettings, dan herstart spingboard.

Vervelend en ik geraak er ook liever vanaf maar ja.
Oplossing zal zich wel eens aanbieden zeker.
Toch wel vaag dat er bij verschillende gebruikers verschillende dingen mis zijn :S

Ik ben alsnog niet iemand van de thema's maar ik wilde het eens proberen

Ik had toen ook geen SBSettings, dus in safe mode gaan daarmee was niet mogelijk.
  #12  
Oud 29 December 2011, 11:42
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Locatie: Twente
Berichten: 22
Send a message via twitter to Atropos
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoshi2889 Bekijk bericht
Toch wel vaag dat er bij verschillende gebruikers verschillende dingen mis zijn :S

Ik ben alsnog niet iemand van de thema's maar ik wilde het eens proberen

Ik had toen ook geen SBSettings, dus in safe mode gaan daarmee was niet mogelijk.
Thema's ben ik ook niet van, alleen ben je winterboard ook nodig voor iPerfect WeatherIcon.
Maar inderdaad zoals hanske636 ook al zegt, is dat de oplossing.
Kan alleen niet terug vinden waar ik het gelezen heb dat te wijten is aan redsn0w
  #13  
Oud 30 December 2011, 00:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2010
Berichten: 17
Standaard

Ik heb hier gewoon winterboard draaien op mijn 3gs met 5.01 jb.
Weet iemand of er al een oplossing is voor IBooks?
  #14  
Oud 30 December 2011, 01:00
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

iBooks fix installeren in Cydia.
  #15  
Oud 31 December 2011, 03:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 August 2010
Berichten: 17
Standaard

Dank je wel Yoshi, hij doet ut, ik weer blij!
  #16  
Oud 31 December 2011, 04:09
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

iBooks fix... Wat is de originele bron ervan?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 31 december 2011 om 04:11 ----------

& @TS
Probeer WinterBoard eens uit in combinatie met WinterFix of WinterBoard Fix iOS5?
  #17  
Oud 31 December 2011, 09:44
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 March 2010
Berichten: 55
Standaard

link verwijderd

Laatst gewijzigd door charleyr; 2 January 2012 om 18:58.
  #18  
Oud 31 December 2011, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 340
Standaard

Gewoon winterboard niet installeren. Heb je geen last van dat buggy-gedoe. Mijn ervaring is dat hij al op 3.1.2 niet eens goed functioneerde.
  #19  
Oud 6 January 2012, 16:26
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2010
Berichten: 13
Exclamation

Heel vreemd, ik heb regelmatig dat 1/4de van het scherm nog maar gevuld is, iedere keer na het installeren van een ander programma. De laatste die het had was PDAnet 5.30, die zou het normaal gesproken moet doen met ios5. Na denstalleren van het programma was het weer normaal, ik heb winterboard niet genstalleerd.

Het zwarte gedeelte is dus ook gewoon ongevuld iPhonescherm.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: alternatief voor winterboard ios 4 hoii Jailbreak 2 26 October 2010 15:58
Winterboard maltje Jailbreak apps en thema's 0 20 September 2010 20:30
Winterboard naldje Archief 3 21 August 2009 16:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:49.