Spire Proxy Virus?

Spire Proxy Virus? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik las op het OMT forum ( Pas op met H1Siri | One More Thing ) dat blijkbaar als je H1SIRI installeert op je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 December 2011, 19:57
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard (zie onderaan) Error 1600 bij restore

Hallo,
ik las op het OMT forum (Pas op met H1Siri | One More Thing) dat blijkbaar als je H1SIRI installeert op je iDervice,
dat al je priv gegevens zoals je mail worden doorgestuurd naar een Chinese server. Van het CD-Team, die de makers (volgens mij) zijn van H1SIRI.

Nou, daar gaat het niet om. Ik had met Spire geprobeerd of de proxy siri.cd-team.org werkte. Alleen als ik dan op de praat knop drukte, ging die automatisch weer uit, zodat Spire niks kon vinden qua stem.

Mijn vraag is, of ik nu misschien een virus op me iDervice heb,
of misschien dat al mijn gegevens op me iDervice zijn doorgestuurd naar hun?
En wat ik nu het beste kan doen (me iDervice herstellen?)

Alvast bedankt

Laatst gewijzigd door Antios; 30 December 2011 om 16:48. Reden: iets vergeten erbij te zetten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 December 2011, 20:02
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Probeer eens een andere server in te voeren (of gewoon nonsense zoals "http://localhost/" zonder aanhalingstekens), kijken of Siri dan nog werkt. (naja, bij die nonsense optie zal ze niks antwoorden, alleen "Sorry I was unable to process this request" of iets dergelijks)

Zonee, dan ligt het aan Spire.
Zoja, dan zal er niks aan de hand zijn, want er word blijkbaar een keylogger geinstalleerd bij H1Siri, en in Spire zit deze niet.
  #3  
Oud 29 December 2011, 20:09
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard

Zal het proberen
Bij localhost kreeg in inderdaad Sorry I was unable to process this request

btw, de melding: Sorry I was unable to process this request kreeg ik bij Siri.CD-Team.org, als ik wat probeerde te zeggen.

Ene, is er een kans dat mijn priv gegevens (naja, alleen mail want voor de rest stond er niks op), die nu naar die server zijn gestuurd? Zo ja, als ik me iPod herstel (voor alle zekerheid), weet ik dan zeker dat alles eraf is?
  #4  
Oud 29 December 2011, 20:23
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Antios Bekijk bericht
Zal het proberen
Bij localhost kreeg in inderdaad Sorry I was unable to process this request

btw, de melding: Sorry I was unable to process this request kreeg ik bij Siri.CD-Team.org, als ik wat probeerde te zeggen.

Ene, is er een kans dat mijn priv gegevens (naja, alleen mail want voor de rest stond er niks op), die nu naar die server zijn gestuurd? Zo ja, als ik me iPod herstel (voor alle zekerheid), weet ik dan zeker dat alles eraf is?
Er zal niks verzonden zijn. Een servertje kan niet zomaar in iOS gaan liggen breken om bij je gegevens te komen (als een app in je adresboek wil gaan neuzen dan zegt iOS "Sta je dit toe", mails daar kunnen apps zowieso niet bij en de rest ligt gewoon netjes in iOS' kluisje).

Bij H1Siri wordt een keylogger geinstalleerd. Dat wil zeggen dat als jij iets typt op je iPod, dat dat automatisch verzonden wordt naar de server. Dus kunnen zij jouw wachtwoorden enzo achterhalen.

Bij Spire wordt er geen keylogger geinstalleerd. Daarom kan die server geen gegevens ophalen van jouw iPod.

Als je zelf vind dat je iPod een restore nodig heeft, dan kun je dat ook doen om met een gerust hart verder te gaan. Niets van je iPod word daardoor vernield (behalve misschien data die je na de jailbreak nog geen backup van had gemaakt, en de tweaks gaan verloren).
  #5  
Oud 29 December 2011, 20:36
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik voer toch voor alle zekerheid even een restore uit.
Hartstikke bedankt voor je hulp Yoshi2889!
  #6  
Oud 29 December 2011, 21:06
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Locatie: Oost Souburg (zeeland)
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Antios Bekijk bericht
Ik voer toch voor alle zekerheid even een restore uit.
Hartstikke bedankt voor je hulp Yoshi2889!
ze hebben alleen je iPhone UUI gegevens van je phone overgenomen
  #7  
Oud 29 December 2011, 21:14
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dantis Bekijk bericht
ze hebben alleen je iPhone UUI gegevens van je phone overgenomen
't is een iPod
  #8  
Oud 29 December 2011, 21:16
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Locatie: Oost Souburg (zeeland)
Berichten: 230
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoshi2889 Bekijk bericht
't is een iPod
Zit er ook op
  #9  
Oud 29 December 2011, 21:22
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dantis Bekijk bericht
Zit er ook op
Oh wacht je hebt het over dat IDtje, dat zit er idd op. Niet dat ze er hartstikke veel mee kunnen though.
  #10  
Oud 29 December 2011, 21:49
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dantis Bekijk bericht
ze hebben alleen je iPhone UUI gegevens van je phone overgenomen
Kunnen ze daar nix mee dan??
  #11  
Oud 29 December 2011, 21:56
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipodszijngeweldig Bekijk bericht
Kunnen ze daar nix mee dan??
Het ergste wat ze ermee kunnen doen is opslaan.
Niet echt dus.

Zolang je die keylogger niet installeert kunnen ze niets doen.
  #12  
Oud 29 December 2011, 21:58
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoshi2889 Bekijk bericht
Het ergste wat ze ermee kunnen doen is opslaan.
Niet echt dus.
Ok bedankt!
  #13  
Oud 30 December 2011, 12:31
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard

Nou, ik heb hem dus gerestore, maar zonder succes.
Herstellen via iTunes kreeg ik steeds de foutmelding: error 21.

Toen heb ik hem gedowngrade naar 4.3.3 met succes, met de fabrieksinstellingen.
Alleen als ik hem nu via iTunes update, krijg ik nogsteeds error 21?
  #14  
Oud 30 December 2011, 12:43
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

probeer DFU modus eens
  #15  
Oud 30 December 2011, 13:06
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard

Dan krijg ik: Error 1600
  #16  
Oud 30 December 2011, 17:28
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard

Iemand die de oplossing misschien weet?

Edit:
Ik heb geprobeerd op een andere pc en krijg dezelfde errors,
verder helpt het ook niet als ik al mijn anti-virus software uitschakel.
En iREB (van iFAITH) heeft ook geen effect, blijf de error 1600 krijgen.

edit; ik heb niet de SHSH blobs in iFaith, maar wel in TinyUmbrella.
Maar een restore met TinyUmbrella helpt niet, ik blijf dezelfde error code krijgen.

Laatst gewijzigd door Antios; 30 December 2011 om 18:29.
  #17  
Oud 30 December 2011, 20:24
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 August 2011
Berichten: 16
Standaard

Ondertussen is het me al gelukt, ik moest hem restore naar iOS 4.3.3 en dan de optie (bij advanced) Cydia nogwattes uitvinken. En toen gewoon via iTunes herstellen naar 5.0.1 via DFU mode!

Nog bedankt trouwens, Yoshi2889
  #18  
Oud 30 December 2011, 20:50
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Berichten: 44
Standaard

HallO mensen, Ik heb een filmpje op YouTube gezien en daar stond een server. Die probeerde ik ff ik heb hem wel verwijdert hoor! Maar kan het iets kwaad als ik hem 1 minuutje probeer? PS: hij werkte niet
  #19  
Oud 30 December 2011, 23:26
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 8 June 2011
Locatie: Waar ik woon :3
Berichten: 164
Stuur een bericht via MSN naar Yoshi2889
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipodszijngeweldig Bekijk bericht
HallO mensen, Ik heb een filmpje op YouTube gezien en daar stond een server. Die probeerde ik ff ik heb hem wel verwijdert hoor! Maar kan het iets kwaad als ik hem 1 minuutje probeer? PS: hij werkte niet
Als hij niet werkt kan het niks doen.

@ Antios: Geen dank, soms liggen de oplossingen in hele kleine hoekjes
  #20  
Oud 30 December 2011, 23:40
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2011
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoshi2889 Bekijk bericht
Als hij niet werkt kan het niks doen.

@ Antios: Geen dank, soms liggen de oplossingen in hele kleine hoekjes
Ok bedankt haha
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: spire (siri werkt niet en wat zijn token) arbonpeter Jailbreak 125 28 January 2012 13:36
iPhone: spire(siri) werkt niet! Jailbreakboy Jailbreak 4 29 December 2011 04:29
Proxy op school tomk94 iPhone algemeen 0 8 April 2010 18:29
Datacommunicatie proxy settings (vodafone) mploeg Vodafone 12 14 July 2009 18:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:56.