Datacommunicatie proxy settings (vodafone)

Datacommunicatie proxy settings (vodafone) discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik ben de gelukkige eigenaar van een IPhone 3G, die ik zakelijk wil gebruiken. Wij zitten zakelijk bij vodafone. Voor het gebruik van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 September 2008, 00:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 3
Standaard Datacommunicatie proxy settings (vodafone)

Hallo allemaal,

Ik ben de gelukkige eigenaar van een IPhone 3G, die ik zakelijk wil gebruiken. Wij zitten zakelijk bij vodafone. Voor het gebruik van mail synchronisatie hebben wij een databundel (tot 50mb). Naast de al eerder genoemde settings: office.vodafone.nl, etc..
Zijn wij verplicht om de mobiele datacommunicatie (3g) via vastgestelde proxy instellingen te laten verlopen.

http: 192.168.251.150:8799
wap: 192.168.251.150:9201

Volgens vodafone is deze proxy noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de communicatie via de zakelijke bundel verloopt.
Weet iemand hoe je dit op een Iphone insteld?

Alvast bedankt voor de tijd en moeite!

Mvg M. van der Ploeg

PS: ik heb de proxy instellingen nodig tbv mobiel internet NIET tbv Wi-Fi.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 October 2008, 17:09
» iPhone UK 16GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 2
Standaard

Hey,

Heb je hem al aan de praat gekregen?
Op me werk ben ik nu 3 x 3G iPhones op vodafone aan het instellen.
Alleen internet via het mobiele netwerk doet het nog niet.. ons bedrijf maakt ook gebruikt van een bedrjifsabo van vodafone... (en dan moet je office.vodafone.nl gebruiken??)

Ik hoor graag van je!

Mvg,
Rick
  #3  
Oud 17 October 2008, 12:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 October 2008
Berichten: 5
Standaard

He Rick,

Gisteren mijn iPhone legaal unlocked en nu van een Vodafone SIM voorzien (zakelijk abonnement). In eerste instantie geen e-mail totdat ik bij Settings/General/Cellular Data Network de APN gegevens invulde:

APN: live.vodafone.com
Username: Vodafone
Password: Vodafone

Overigens heb ik nu Vodafone 3G verbinding op plaatsen waar zelfs de T-Mobile GPRS verbinding het liet afweten!


Groet,
Frank
  #4  
Oud 17 October 2008, 15:22
» iPhone UK 16GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 2
Standaard

Ok!

Mijn Baas had drie 3G's mee uit de US (ergens in Chinatown op de kop getikt voor veels te veel geld).

Inmiddels heb ik het internet via office.vodafone.nl aan de praat gekregen, alleen heb ik ze nog niet gesproken over bellen of internetten via UMTS. gprs werkte al wel..

Ik zag gisteren wel heel even kort 3G in beeld staan, maar kwam ik daarna niet meer tegen..

Ze hebben een Gevey "Turbosim", de laatste versie naar verluid.
Deze overleg simkaart simuleert geloof ik een test sim. Dit was echter nog niet voldoende, want iTunes zag dat er een illegale sim in zat.
Daarom moest ik de phones ook nog jailbreaken, maargoed hij werkt

Heb je hem via TMobile unlocked of ergens in het buitenland unlocked gekocht? In Zwitserland en Belgie is hij volgens mij nog steeds gekoppeld aan de provider met een pre-paid.. in HongKong is hij wel unlocked te koop LOL

Gr
  #5  
Oud 17 October 2008, 16:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 October 2008
Berichten: 5
Standaard

Gewoon via T-Mobile. Wilde geen gezeur met jailbreak e.d. Heb inderdaad gehoord dat een iPhone uit Belgie niet echt unlocked is. Ivm de markt regels daar moet een consument een keuze hebben uit meer dan 1 aanbieder. Dat houdt wel in dat er maar twee soorten SIMs worden geaccepteerd; mobistar & proximus.

Groet,
Frank
  #6  
Oud 17 October 2008, 16:32
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fditmarsch Bekijk bericht
Gewoon via T-Mobile. Wilde geen gezeur met jailbreak e.d. Heb inderdaad gehoord dat een iPhone uit Belgie niet echt unlocked is. Ivm de markt regels daar moet een consument een keuze hebben uit meer dan 1 aanbieder. Dat houdt wel in dat er maar twee soorten SIMs worden geaccepteerd; mobistar & proximus.

Groet,
Frank
De Belgische iPhones zijn gewoon unlocked en te gebruiken met alle providers
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #7  
Oud 17 October 2008, 17:03
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Wat is dat toch voor hardnekkig misverstand dat de Belgische iPhones niet volledig unlocked zouden zijn?

Uit eigen ervaring (heb een Belgische iPhone 3G, 8 Gb):

Hij werkt zonder enige aanpassing met alle NL sims!
Ik heb zelf een Vodafone supersim abonnement genomen.
  #8  
Oud 18 October 2008, 00:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 October 2008
Berichten: 5
Standaard

Da's inderdaad hardnekkig dan want ik kreeg dit te horen in een winkel van The Phone House. Wilde zeker liever zelf verkopen.

Gr, Frank
  #9  
Oud 12 January 2009, 10:20
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

hier hetzelfde !!
dringend hulp nodig.

men is hier op het werk verplicht om de mobiele datacommunicatie (3g) via vastgestelde proxy instellingen te laten verlopen..

waar is die proxy in te stellen ?? als je dit op een legale manier wil doen
en geen pac bestanden of plist files wil edditten?
is er sinds 2.2 geen tool voor beschikbaar?

iemand die hier ervaring mee heeft ?

andere oplossingen natuurlijk ook welkom!!
  #10  
Oud 13 January 2009, 08:29
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard proxy instellen

Het gaat blijkbaar alleen door het wijzigen van de pac file en de preferences.plist.
  #11  
Oud 14 January 2009, 20:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Ben ook naarstig op zoek hoe je kunt internetten als dat via een proxy moet. Heb een non-jailbreak iPhone 3G (v2.2). Push-mail werkt. Zou voor internetten ok proxygegevens moeten kunnen invullen, maar weet niet hoe / waar?

Wie weet hoe?
  #12  
Oud 15 January 2009, 12:23
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

@ KolvenBucks.. / toevallig ? ben ik een paar uurtjes zoet geweest met het uitzoeken van proxygegeven voor een iphone voor een zekere KolvenBucks?
het werkt nu maar dan wel met jailbreak.. jailbreaken kan geen kwaad hoor. .
en is altijd terug te draaien.. het enige puntje is openssh maar dat kan verwijderd worden of het root pw kan worden aangepast.....
  #13  
Oud 14 July 2009, 17:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Bergambacht
Berichten: 7
Standaard

Heb net een iPhone 3gs uit USA gekregen. Na jailbreak en unlock Vodafone abonn genomen met internet. Alles werkt behave dat ik alleen maar een 2G netwerk krijg (erg traag) ipv een 3G en dat ik geen mail kan versturen. Ik zit bij Planet. Heeft iem een idee hoe ik op het 3G netwerk kan komen en hoe ik mail kan versturen? Alvast zeer bedankt!
Reageren

Labels
datacommunicatie, proxy, vodafone


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Proxy op school tomk94 iPhone algemeen 0 8 April 2010 17:29
Theme Settings (Winterboard Settings) Timmeh_ Jailbreak apps en thema's 15 1 September 2009 10:47
Mobileconfig proxy username en password gertsolo iPhone algemeen 1 11 August 2009 14:25
Orange World proxy.pac werkt niet? Dutch_Razor Overige providers Nederland 3 23 July 2008 23:27
Proxy instellingen verdwijnen telkens weer StevenVW Archief 1 24 January 2008 11:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:31.