Waarom lukt het mij niet te jailbreaken?

Waarom lukt het mij niet te jailbreaken? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb een custom IPSW gemaakt met sn0wbreeze. Daar ga ik mn iphone 4 IOS 4.3.3 mee jailbreaken. Ik MOET dit doen want mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 December 2011, 17:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 27
Standaard Waarom lukt het mij niet te jailbreaken?

Hoi, ik heb een custom IPSW gemaakt met sn0wbreeze. Daar ga ik mn iphone 4 IOS 4.3.3 mee jailbreaken.
Ik MOET dit doen want mijn iphone is simlocked.
Ik krijg altijd error 2005, wat ik ook doe.
Ik vraag me af of er nog een manier is om te jailbreaken zonder itunes?
Of hoe kan ik deze error fixen?

Laatst gewijzigd door XIII; 30 December 2011 om 20:09. Reden: Gevey is strafbaar!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 December 2011, 17:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Probeer eens met Redsn0w die vind ik persoonlijk beter en makkelijker.

Ik neem aan dat je een Custom IPSW gemaakt hebt? (herken je aan NO_BB)
Daarna moet je je iPhone in DFU mode zetten.
Vervolgens sluit je alles af wat met Redsn0w te maken heeft, zet ook je antiviruspakket uit.


Ga naar iTunes, houd je SHIFT toets ingedrukt terwijl je op restore drukt, kies het bestand NO_BB en klik op open.

Wacht geduldig af.


En nu komt het.

Open Redsn0w en klik op Jailbreak.
Je doet terug de Power+home voor 10 sec. en daarna enkel home ook voor ong. 10sec.
Daarna begint hij de jailbreak voor te bereiden.
Als je een menu krijgt kies je enkel voor Install Cydia en klik op volgende.

Ga ondertussen iets eten of drinken, over 5 min. is je iPhone gejailbreakt.
  #3  
Oud 30 December 2011, 19:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevin Bekijk bericht
Probeer eens met Redsn0w die vind ik persoonlijk beter en makkelijker.

Ik neem aan dat je een Custom IPSW gemaakt hebt? (herken je aan NO_BB)
Daarna moet je je iPhone in DFU mode zetten.
Vervolgens sluit je alles af wat met Redsn0w te maken heeft, zet ook je antiviruspakket uit.


Ga naar iTunes, houd je SHIFT toets ingedrukt terwijl je op restore drukt, kies het bestand NO_BB en klik op open.

Wacht geduldig af.


En nu komt het.

Open Redsn0w en klik op Jailbreak.
Je doet terug de Power+home voor 10 sec. en daarna enkel home ook voor ong. 10sec.
Daarna begint hij de jailbreak voor te bereiden.
Als je een menu krijgt kies je enkel voor Install Cydia en klik op volgende.

Ga ondertussen iets eten of drinken, over 5 min. is je iPhone gejailbreakt.
Hartelijk bedankt voor uw reactie!!
Ja, ik heb custom IPSW gemaakt, met sn0wbreeze. Hij heet geen NO_BB maar sn0wbreeze_iPhone 4-4.3.3.
Ik probeerde met die te herstellen, maar ik krijg error 2005. En die is niet weg te krijgen. Misschien als ik op een andere manier doe wel...
En redsnow update toch je baseband?
Hopelijk weet iemand raad!
  #4  
Oud 30 December 2011, 20:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Antwerpen Belgie
Berichten: 22
Standaard

je moet je iphone niet in DFU mode zette, maar in pwned DFU mode.

Dit doe je met redsn0w zelf.

Daarna restoren met iTunes. Succes
  #5  
Oud 31 December 2011, 00:03
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haajkoe5000 Bekijk bericht
je moet je iphone niet in DFU mode zette, maar in pwned DFU mode.

Dit doe je met redsn0w zelf.

Daarna restoren met iTunes. Succes
Bedankt voor je reactie
Nogmaals ik gebtruik sn0wbreeze want ik MOET mn baseband behouden. En hij staat al in pwned DFU. Weet echt niet waarom die kt error steeds verschijnt
Iemand dit ook ooit gehad en opgelost??
  #6  
Oud 31 December 2011, 11:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMasteri Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie
Nogmaals ik gebtruik sn0wbreeze want ik MOET mn baseband behouden. En hij staat al in pwned DFU. Weet echt niet waarom die kt error steeds verschijnt
Iemand dit ook ooit gehad en opgelost??
Ik wordt t egt zat, die k*t error blijft steeds trugkomen!
Als iemand iets weet, zeg het dan AUB want
  #7  
Oud 31 December 2011, 11:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2010
Locatie: Antwerpen Belgie
Berichten: 22
Standaard

kijk eens hier
Preserve iPhone 4, 3GS Baseband on iOS 5 Sn0wBreeze [Windows] | iJailbreak.com
  #8  
Oud 31 December 2011, 12:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Redsn0w behoudt je baseband ook, en ik vind Redsn0w persoonlijk beter.
  #9  
Oud 31 December 2011, 13:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.976
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevin Bekijk bericht
Redsn0w behoudt je baseband ook, en ik vind Redsn0w persoonlijk beter.
"Maar daar moet je wel wat voor doen"...

(niet standaard; dus let op!)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #10  
Oud 31 December 2011, 13:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
"Maar daar moet je wel wat voor doen"...

(niet standaard; dus let op!)
Custom firmware aanmaken en die kiezen in iTunes dat is alles wat je moet doen.
  #11  
Oud 31 December 2011, 14:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.976
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kevin Bekijk bericht
Custom firmware aanmaken en die kiezen in iTunes dat is alles wat je moet doen.
Niet iedereen weet dat; vandaar de waarschuwing.

Met jouw uitleg moet het lukken.
  #12  
Oud 31 December 2011, 14:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 4
Standaard

Probeer eens:
- Kladblok openen (als administrator)
- Openen -> C:\Windows\system32\drivers\etc\Hosts
- Check of daar de volgende servers staan:
- 17.151.36.30 gs.apple.com
- 17.112.176.11 gs.apple.com
- Zo ja, beide verwijderen en hosts saven
- Nogmaals proberen te restoren

Bij mij was dat het probleem, echter heb ik geen custom IPSW hoeven aan te maken
  #13  
Oud 31 December 2011, 16:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Brugge
Berichten: 435
Standaard

Dat met die hosts werkte bij mij dan weer niet, ik heb dat ook geprobeerd.
Bij mij kwam er pas schot in de zaak na het verwijderen van alle progs die van Apple waren, antivirus uitschakelen en enkele keren opnieuw proberen en plots geraak je er door.
  #14  
Oud 31 December 2011, 16:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Berichten: 81
Standaard

probeer eens een ander pc of laptop ik had dat ook eens met een update.
start de pc ook schoon op
Ook mijn viruisscanner speelt altijd op.
Verder kan je ook vaak custum firware downloaden die een oude baseband hebben of geen baseband update op bepaalde sites

Ga anders naar zo'n telefoon zaak en laat het regelen
  #15  
Oud 31 December 2011, 22:21
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 27
Standaard

LOl t is al opgelost
Bedankt iedereen!!
  #16  
Oud 2 January 2012, 20:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2010
Berichten: 4
Standaard

Wat heb je gedaan dan?
  #17  
Oud 5 January 2012, 21:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2011
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dumo Bekijk bericht
Wat heb je gedaan dan?
Gewoon, 100x proberen EN Apple uitschelden
  #18  
Oud 9 January 2012, 22:33
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2012
Locatie: Eijsden, Nederland
Berichten: 17
Send a message via twitter to Folko
Standaard

haha lol
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Jailbreaken Iphone 4.3.3. lukt niet. Wie kan mij helpen? DeOnwetende Jailbreak 3 8 June 2011 22:10
iPhone 3G: Waarom lukt het niet om Simlockvrij te maken? Ip0d Unlock 12 25 March 2011 15:09
Video: Handbrake, waarom lukt het niet? doceb Muziek, foto & video 1 7 December 2010 13:05
Jailbreaken lukt mij niet!!! ikrame Archief 1 13 February 2010 18:50
het jailbreaken lukt niet!! pieter101 Unlock [archief] 0 5 February 2008 22:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:46.