Geluid harder

Geluid harder discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik vind het geluid op me iPod 3G IOS 5.0.1 wat zacht ( oordopjes ) kan ik met IFILE ook zorgen dat dit wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-01-12, 22:38
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 44
Standaard Geluid harder

Hallo ik vind het geluid op me iPod 3G IOS 5.0.1 wat zacht (oordopjes) kan ik met IFILE ook zorgen dat dit wat harder gaat?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-01-12, 00:31
LethalRabbit's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 31
Standaard

Volgens mij heb je in dit geval niets aan iFile?
Normaal zou het geluid hard genoeg moeten kunnen (voor mensen die niet op zoek zijn naar gehoorbeschadiging). Als dit niet zo is kun je in je instellingen eens kijken of de volumebegrenzing wel uit staat.
Gebruik je gewoon Apple oortjes?
  #3  
Oud 05-01-12, 11:07
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LethalRabbit Bekijk bericht
Volgens mij heb je in dit geval niets aan iFile?
Normaal zou het geluid hard genoeg moeten kunnen (voor mensen die niet op zoek zijn naar gehoorbeschadiging). Als dit niet zo is kun je in je instellingen eens kijken of de volumebegrenzing wel uit staat.
Gebruik je gewoon Apple oortjes?
Volumebegrenzing staat uit. Ik gebruik gwn de Apple oortjes.
Maar ik ken iemand die heeft een iPod 4 die gaan veel harder!
  #4  
Oud 05-01-12, 11:09
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Je kan ergens kiezen of al je liedjes op zelfde volume moeten worden afgespeelt. iTunes neemt dan het zachtste. Ook de EQ uitzetten kan helpen.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #5  
Oud 05-01-12, 13:44
LethalRabbit's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 31
Standaard

En als dat niet werkt kun je in iTunes ook al je nummers tegelijk selecteren en daarvan de opties openen, en het volume op 200% zetten (wel kans dat je dan gekraak gaat krijgen).

Ik ben trouwens even verward, er staat bij je username dat je geen jailbreak hebt maar je vraagt wel naar iFile? In het geval dat je een jailbreak hebt zijn er in Cydia ook wat themes te downloaden die je geluid verharden.
  #6  
Oud 05-01-12, 18:01
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LethalRabbit Bekijk bericht
En als dat niet werkt kun je in iTunes ook al je nummers tegelijk selecteren en daarvan de opties openen, en het volume op 200% zetten (wel kans dat je dan gekraak gaat krijgen).

Ik ben trouwens even verward, er staat bij je username dat je geen jailbreak hebt maar je vraagt wel naar iFile? In het geval dat je een jailbreak hebt zijn er in Cydia ook wat themes te downloaden die je geluid verharden.
Ok bedankt.
En ik zal ff veranderen dat JB heb!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 januari 2012 om 17:15 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipodszijngeweldig Bekijk bericht
Ok bedankt.
En ik zal ff veranderen dat JB heb!
Misschien dom vraagje.
Maar hoe moet ik mijn account veranderen vanaf deze app??
  #7  
Oud 05-01-12, 20:09
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 44
Standaard

[QUOTE=LethalRabbit;755727]En als dat niet werkt kun je in iTunes ook al je nummers tegelijk selecteren en daarvan de opties openen, en het volume op 200% zetten (wel kans dat je dan gekraak gaat krijgen).

Als ik de nummers selecteer en dan? Hoe open ik de opties waar je het over hebt?
  #8  
Oud 05-01-12, 20:11
LethalRabbit's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 31
Standaard

[QUOTE=ipodszijngeweldig;755917]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LethalRabbit Bekijk bericht
En als dat niet werkt kun je in iTunes ook al je nummers tegelijk selecteren en daarvan de opties openen, en het volume op 200% zetten (wel kans dat je dan gekraak gaat krijgen).

Als ik de nummers selecteer en dan? Hoe open ik de opties waar je het over hebt?
CTRL + A om alle nummers te selecteren, Rechtermuisknop > Info Tonen. Dan krijg je een melding over of je de info voor alle nummers tegelijk wil openen, daar druk je op Ja. Dan ga je naar Opties, vink je Volumeaanpassing aan en zet je de schuifregelaar op +100%
  #9  
Oud 05-01-12, 20:18
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 44
Standaard

[QUOTE=LethalRabbit;755918]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipodszijngeweldig Bekijk bericht

CTRL + A om alle nummers te selecteren, Rechtermuisknop > Info Tonen. Dan krijg je een melding over of je de info voor alle nummers tegelijk wil openen, daar druk je op Ja. Dan ga je naar Opties, vink je Volumeaanpassing aan en zet je de schuifregelaar op +100%
Ok bedankt! En hij zet dat dan ook automatisch op me iPod
  #10  
Oud 05-01-12, 20:19
LethalRabbit's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2012
Berichten: 31
Standaard

[QUOTE=ipodszijngeweldig;755922]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LethalRabbit Bekijk bericht

Ok bedankt! En hij zet dat dan ook automatisch op me iPod
Als je daarna op synchroniseren drukt wel als het goed is.
  #11  
Oud 05-01-12, 20:22
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2011
Berichten: 44
Standaard

[QUOTE=LethalRabbit;755923]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipodszijngeweldig Bekijk bericht

Als je daarna op synchroniseren drukt wel als het goed is.
Ok we zullen het zien!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 januari 2012 om 20:33 ----------

[QUOTE=ipodszijngeweldig;755927]
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LethalRabbit Bekijk bericht

Ok we zullen het zien!
Het werkt bedankt

Laatst gewijzigd door ipodszijngeweldig; 05-01-12 om 21:33.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wel ringtone geluid, geen sms geluid of mail geluid en ontgrendel geluid Yaron Ringtones en Wallpapers 29 18-10-14 13:20
Volume harder keesdr iPhone algemeen 5 20-06-11 14:19
krijg mijn geluid niet harder martinjoossen iPhone algemeen 0 04-07-10 20:52
Ringtone harder zetten keesdr Ringtones en Wallpapers 0 30-11-09 15:12
iphone 2g harder laten klinken... gaming boy Archief 1 03-06-09 15:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:40.