Springboard te groot voor scherm?

Springboard te groot voor scherm? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Na een reboot op mijn iPad 2 lijkt het of mijn springboard te groot is voor het scherm . De iconen staan verder uit elkaar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2012, 15:11
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 38
Standaard Springboard te groot voor scherm?

Na een reboot op mijn iPad 2 lijkt het of mijn springboard te groot is voor het scherm.
De iconen staan verder uit elkaar dan normaal.
Het icoon 'Contacten' is ook ineens wit.
En de balk onderin met Safari, Mail enz. valt ook buiten het scherm.
Als ik een reboot in safe mode doe, en daarna weer een gewone reboot is het weer zoals het hoort.
Zoomen staat uit.
Het zal vast een Cydia-app zijn.
Het er iemand een idee of oplossing?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png foto.PNG‎ (330,2 KB, 16x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2012, 15:43
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Spire for iPad genstalleerd?
  #3  
Oud 27 January 2012, 16:17
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Spire for iPad genstalleerd?
Nee.

Misschien een van deze:

- Gridlock
- FolderCloser
- Icon Renamer
- Infinifolders
- NoLockScreen (deze is het niet).
  #4  
Oud 27 January 2012, 16:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik weet het ook niet meteen.
Ik weet alleen dat ik het ook al heb voorgehad.

En ik heb geen enkele van jouw genoemde cydia apps erop staan.

Respring en het was opgelost. (Nadien wel het rotwerk om alle apps terug in mijn folders te krijgen ...)
  #5  
Oud 27 January 2012, 20:24
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2011
Locatie: Utrecht(provincie)
Berichten: 112
Standaard

ik had het met bitesms meschien heb je die erop staan?
  #6  
Oud 27 January 2012, 20:38
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Boekel Bekijk bericht
Nee.

Misschien een van deze:

- Gridlock
- FolderCloser
- Icon Renamer
- Infinifolders
- NoLockScreen (deze is het niet).

instaleer iconoclasm + infinidock en layout ipad pack combi met gridlock
dan 9x8 zo uit me hoofd.. zie mijn ipad foto.jpg wit icontjes gaat vanzelf weg
  #7  
Oud 27 January 2012, 21:01
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Probeer je laatst genstalleerde tweaks via MobileSubstrate (bereikbaar via SBSettings of Springtomize) om de beurt uit te schakelen om zo het probleem te vinden.

@Yilmaz
Die afbeelding maakt dat ik echt een iPad wil halen..
  #8  
Oud 27 January 2012, 21:54
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jimspeed1998 Bekijk bericht
ik had het met bitesms meschien heb je die erop staan?
Nee.
Ik heb echt geen zin om weer een schone install te doen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 januari 2012 om 21:31 ----------

YES!!!

Het blijkt de MessagePlusLoader van Messages+ te zijn.
Da's wel handig, die MobileSubstrate via SBSettings.
Makkelijker dan een voor een via Cydia te denstalleren.
Iedereen bedankt voor de moeite!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
scherm net te groot pironne iPhone algemeen 9 13 June 2012 18:03
App icoontjes te groot voor scherm jesje72 Archief 4 18 December 2010 20:56
groot scherm op g3? hansu Chat en geruchten 4 17 December 2010 00:46
groot probleem na gebruik sn0wbreeze voor 3.1.3 op 3GS mematii Jailbreak 1 20 May 2010 16:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:06.