App switcher bug

App switcher bug discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik was gewoon wat dingen aan het doen op m'n iPod Touch 4. Ik wou m'n apps sluiten, en toen zag ik dat er iets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 June 2012, 13:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar GXGOW Stuur een bericht via Skype™ naar GXGOW Send a message via twitter to GXGOW
Unhappy App switcher bug

Ik was gewoon wat dingen aan het doen op m'n iPod Touch 4. Ik wou m'n apps sluiten, en toen zag ik dat er iets met m'n app switcher aan de hand was.



Ik weet niet hoe dit gekomen is. Ik heb de laatste tijd geen nieuwe tweaks meer genstalleerd. Ik heb al een respring, reboot, reload settings (Springtomize 2) geprobeerd, maar het helpt niet. Heeft er iemand hetzelfde probleem of weet die hoe ik het kan oplossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 July 2012, 10:47
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik had dit ook, na het uninstallen van ios6 photos menu en gebruik van fswipe uit cydia was het weer goed. Schijnt dat facebookthis uit cydia dit ook kan veroorzaken.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 3 July 2012, 13:56
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 May 2012
Berichten: 25
Standaard

Ik heb hier ook last van. Wie heeft er een oplossing hiervoor ik had het al voordat ik ios6 photos menu had geinstelleerd. En facebookthis heb ik er nooit opgehad.
  #4  
Oud 4 July 2012, 14:48
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Toch ff uninstall doen en fswipe uit cydia halen en deze laten lopen.

Mocht het niet opgelost zijn hierna kun je via sbsettings/ more/ mobile substrate extentions alle tweaks en zo uitzetten, probeer ze 1 voor 1 om te kijken of dit het oplost, zoja, zet de tweak weer aan en uninstall hem in cydia.

Laatst gewijzigd door Chrisl; 5 July 2012 om 09:33.
  #5  
Oud 4 July 2012, 16:47
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 May 2012
Berichten: 25
Standaard

Het is gelukt bedankt voor je hulp het was idd Ios 6 photo menu
  #6  
Oud 5 July 2012, 09:32
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Graag gedaan.
  #7  
Oud 7 July 2012, 10:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar GXGOW Stuur een bericht via Skype™ naar GXGOW Send a message via twitter to GXGOW
Standaard

Bij mij is het nog niet opgelost. Ik heb het probleem zelfs in Safe Mode en daar zijn alle tweaks gedeactiveerd.
  #8  
Oud 9 July 2012, 21:51
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Dat had ik ook, heb je bovenstaande tweaks geinstalleerd? Zo ja, uninstall en fswipe en reboot.

Heb je toevallig een fold to unlock tweak? Deze kunnen hier blijkbaar ook voor zorgen.
  #9  
Oud 10 July 2012, 12:04
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 6
Stuur een bericht via MSN naar GXGOW Stuur een bericht via Skype™ naar GXGOW Send a message via twitter to GXGOW
Standaard

Na fswipecache te gebruiken, was m'n app switcher weer in orde. Bedankt!
  #10  
Oud 11 July 2012, 19:22
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ook voor jou graag gedaan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SilentMode Switcher alternatief voor iOS 5? SG3i Jailbreak apps en thema's 0 13 October 2011 22:11
App store bug Macaap iPad algemeen 7 15 May 2011 16:36
Grensarbeider BE-NL, SIM switcher RebornVampie iPhone algemeen 3 9 March 2011 22:30
Beste Background / App switcher app trevisnl Jailbreak apps en thema's 2 14 March 2010 12:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:08.