Bug in Libxpc: Could not set context on Mach port iemand hetzelfde probleem

Bug in Libxpc: Could not set context on Mach port iemand hetzelfde probleem discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil mijn iphone 3gs die gejailbreakt is en unlockt is upgraden van 5.11 naar ois 6 ik heb redsn0w_win_0.9.15b3 en iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw gedownload en alles ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 November 2012, 15:57
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard Bug in Libxpc: Could not set context on Mach port iemand hetzelfde probleem

Ik wil mijn iphone 3gs die gejailbreakt is en unlockt is upgraden van 5.11 naar ois 6 ik heb redsn0w_win_0.9.15b3 en iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw gedownload en alles uitgevoerd zoals op de tutorial maar tijdens de jailbreak waar het scherm zwart is en je allerlei witte cijfers en letters zie blijft ie hangen met de melding
Bug in Libxpc: Could not set context on Mach port iemand hetzelfde probleem ????? Wat kan ik hier als oplossing voor doen ????
Dank bij vb voor antwoord.
Heb het al gegoogeld en zag dat er nog mensen dat problem hadden .....maar helaas geen oplossing nog gevonden .

Laatst gewijzigd door reverser; 30 November 2012 om 15:59. Reden: :-)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 November 2012, 16:14
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reverser Bekijk bericht
Bug in Libxpc: Could not set context on Mach port
libxpc.dylib wordt gebruikt voor "remote debugging" Het lijkt er een beetje op dat je met de verkeerde kernel aan het knoeien bent.

Heb je die iPhone 3GS hersteld met iTunes naar iOS 6/6.0.1 en dan gejailbreakt? Of wat heb je gedaan in welke volgorde?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 30 November 2012, 16:18
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
libxpc wordt gebruikt voor "remote debugging" Het lijkt er een beetje op dat je met de verkeerde kernel aan het knoeien bent.

Heb je die iPhone 3GS hersteld met iTunes naar iOS 6/6.0.1 en dan gejailbreakt? Of wat heb je gedaan in welke volgorde?
ik heb gewoon redsnow_win_0.9.15b3 geopend dan extras dan select ispw gedaan dan back geklikt dan jailbreak , dan install cydia dan dfu mode etc......dan blijft ie hangen op
Bug in Libxpc: Could not set context on Mach port
  #4  
Oud 30 November 2012, 16:20
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Ik wil mijn iphone 3gs die gejailbreakt is en unlockt is upgraden van 5.11 naar ois 6
Nogmaals. Heb je eerst een herstel gedaan met iTunes naar iOS 6 of 6.0.1 voor je met Redsn0w aan de slag bent gegaan?
  #5  
Oud 30 November 2012, 16:32
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Nogmaals. Heb je eerst een herstel gedaan met iTunes naar iOS 6 of 6.0.1 voor je met Redsn0w aan de slag bent gegaan?
ja maar kreeg een error

En als ik het met itunes rechtsreeks doe met shift en dan de ispw neem krijg ik ook een error

Enig idee wat ik moet doen ?????
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ScreenHunter_01 Nov. 30 14.28.jpg‎ (26,0 KB, 8x gelezen)
Bestandstype: jpg ScreenHunter_02 Nov. 30 14.39.jpg‎ (18,7 KB, 5x gelezen)

Laatst gewijzigd door Bomans; 30 November 2012 om 16:59. Reden: edit-knop gebruiken, laatste waarschuwing.
  #6  
Oud 30 November 2012, 16:53
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reverser Bekijk bericht
Enig idee wat ik moet doen ?????
Op het forum zoeken met het zoekbegrip "3194 hosts". Dan kom je tientallen topics en berichten tegen met uitleg hoe je een verknoeid hosts bestand moet corrigeren.

En, als je geen SHSH hashes hebt van iOS 6 kan je ook niet herstellen naar iOS 6.
  #7  
Oud 30 November 2012, 18:56
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht

En, als je geen SHSH hashes hebt van iOS 6 kan je ook niet herstellen naar iOS 6.
Hoe kan ik nu een shsh hashes heben van een systeem dat ik niet heb met umbrella kan ik gewoon en maken van mijn huidige 5.11
  #8  
Oud 30 November 2012, 18:59
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reverser Bekijk bericht
Hoe kan ik nu een shsh hashes heben van een systeem dat ik niet heb met umbrella kan ik gewoon en maken van mijn huidige 5.11
SHSH hashes kan je alleen maar opslagen zolang de firmware nog door Apple ondertekend wordt. Voor iOS 5.1.1 is dat niet meer het geval en voor iOS 6 ook niet

Kijk eens of Cydia de SHSH hashes niet automatisch opgeslagen heeft.
  #9  
Oud 30 November 2012, 19:55
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
SHSH hashes kan je alleen maar opslagen zolang de firmware nog door Apple ondertekend wordt. Voor iOS 5.1.1 is dat niet meer het geval en voor iOS 6 ook niet

Kijk eens of Cydia de SHSH hashes niet automatisch opgeslagen heeft.
waar zie ik dat in cydia
en bedankt voor je hulp Timosha
  #10  
Oud 30 November 2012, 20:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Je kan met TinyUmbrella alle SHSH hashes ophalen die Cydia opgeslagen heeft. Of je kan Cydia opstarten op de iPhone, als dat nog werkt, en dan kan je bovenaan zien wat er allemaal opgeslagen is.
  #11  
Oud 1 December 2012, 14:43
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

ok thanx timosha
  #12  
Oud 1 December 2012, 14:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reverser Bekijk bericht
ok thanx
Zonder dank en succes verder
  #13  
Oud 1 December 2012, 23:01
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

ik zie dat 6.01 opgeslagen is in cydia timosha wat moet ik nu dan doen
  #14  
Oud 1 December 2012, 23:18
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reverser Bekijk bericht
ik zie dat 6.01 opgeslagen is in cydia timosha wat moet ik nu dan doen
ik zie dat 6.01 opgeslagen is in cydia timosha zie bijlage
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ScreenHunter_01 Dec. 01 21.17.jpg‎ (50,6 KB, 5x gelezen)
  #15  
Oud 2 December 2012, 09:29
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Om te updaten/herstellen naar iOS 6.0.1 heb je de SHSH hashes van die firmware niet nodig. Apple ondertekend die firmware nog.

Wil je downgraden/herstellen naar een van de firmwares waarvan je de SHSH hashes hebt dan heb je de hashes wel nodig.
  #16  
Oud 2 December 2012, 14:53
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Om te updaten/herstellen naar iOS 6.0.1 heb je de SHSH hashes van die firmware niet nodig. Apple ondertekend die firmware nog.

Wil je downgraden/herstellen naar een van de firmwares waarvan je de SHSH hashes hebt dan heb je de hashes wel nodig.
DE jailbreak is gelukt maar nu moet ik terug via redsnow just boot doen en krijg deze error zie bijlage wat nu?????
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ScreenHunter_01 Dec. 02 12.46.jpg‎ (22,7 KB, 7x gelezen)
  #17  
Oud 2 December 2012, 15:01
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reverser Bekijk bericht
DE jailbreak is gelukt maar nu moet ik terug via redsnow just boot doen en krijg deze error zie bijlage wat nu?????
Verwijzen naar het .ipsw bestand van iOS 6. Om te jailbreaken heb je de kernel van iOS 6 gebruikt en dus moet je voor "just boot" ook verwijzen naar die firmware.

Dev-Team Blog
  #18  
Oud 2 December 2012, 16:06
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Verwijzen naar het .ipsw bestand van iOS 6. Om te jailbreaken heb je de kernel van iOS 6 gebruikt en dus moet je voor "just boot" ook verwijzen naar die firmware.

Dev-Team Blog
You rule many thanx cydia werkt nu nog de unblock doen moet ik dit doen met ultrsn0w 6.0 of Unlock iOS 6 On iPhone 4 And iPhone 3GS Using Ultrasn0w Fixer | Redmond Pie of iets anders timosha????
  #19  
Oud 2 December 2012, 16:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Met softwarematige unlocks heb ik absoluut geen ervaring en daar ga ik mij dan ook niet over uitspreken.

Kijk eens in het Unlock forum of daar iets te vinden is.
  #20  
Oud 2 December 2012, 16:13
» iPhone 5c 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Locatie: antwerpen
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Verwijzen naar het .ipsw bestand van iOS 6. Om te jailbreaken heb je de kernel van iOS 6 gebruikt en dus moet je voor "just boot" ook verwijzen naar die firmware.

Dev-Team Blog
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Met softwarematige unlocks heb ik absoluut geen ervaring en daar ga ik mij dan ook niet over uitspreken.

Kijk eens in het Unlock forum of daar iets te vinden is.
Anyway heel erg bedankt ik sta nu toch al veel verder heb os 6.01 semi thetheret cydia werkt emails etc....alleen nu nog unlocken zodat ik kan bellen heel erg bedankt timosha

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 2 december 2012 om 16:40 ----------

Ok timosha phone nu unblockt ook gemakkelijk te doen instaleer eerst ultrasn0w 1.2.7 en daarna ultrasn0w fixer 6.01 reboot met redsnow en de iphone 3gs is unlocked op 6.0 1 dus heb alles kunnen doen dus upgraden van 5.11 naar ois met jailbreak en ook de telefoon unblocken .....timosha heel erg bedankt en zo weten anderen nu hoe ze 6.0.1 moeten unblocken ook .......dus we hebben weer wat bijgeleerd ....Hartelijk dank ......btw heb ik nu veel voordelen door uptegraden semi thetheret naar ois 6.01 want ik zie eigenlijk niet veel neiuws staan op mijn 3gs
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 5 camera bug, artifact (geen flare probleem) Morphine iPhone algemeen 0 16 October 2012 09:56
iPhone: TinyUmbrella - port probleem DrEvilNL Jailbreak 3 17 September 2010 20:26
Probleem. Kan iemand me helpen? janjoris iPhone algemeen 1 28 August 2008 04:09
Port forwarding OwBeeGee Archief 3 8 February 2008 21:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.