jailbreak, maar niet kunnen activeren

jailbreak, maar niet kunnen activeren discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) heb hem nu via redsnow gejailbreaked..... en krijg netje s weer het opstartscherm waar ik de opties kan invoeren, maar dus ook niet kan laten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 December 2012, 21:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

heb hem nu via redsnow gejailbreaked..... en krijg netje s weer het opstartscherm waar ik de opties kan invoeren, maar dus ook niet kan laten activeren....

is dit iets om nog mee naar een winkel te gaan? Dat zij het wel voor elkaar kunnen krijgen?


Of hopeloos in je ogen...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 December 2012, 21:10
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht
heb hem nu via redsnow gejailbreaked..... en krijg netje s weer het opstartscherm waar ik de opties kan invoeren, maar dus ook niet kan laten activeren....

is dit iets om nog mee naar een winkel te gaan? Dat zij het wel voor elkaar kunnen krijgen?


Of hopeloos in je ogen...
Waarom wacht je niet met dat jailbreaken tot alles werkt. Dat kan het alleen maar moeilijker maken.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #23  
Oud 5 December 2012, 21:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

Nou, als ik de gewone software erop kon zetten had ik dat gelijk gedaan, maar op de een of andere manier als ik via itunes installeer lukt het niet. Ga ik via redsnow aan de slag, installeert hij deze dus wel, kom dan tot zover dat ik mijn Wi-Fi kan inschakelen en dan naar het activatievenster.

Ik wil dus juist de orginele erop hebben, maar dat werkt dus niet...

Ik heb dit apparaat zo overgenomen. hij was gejailbreakt, maar deed het niet meer.
Ik heb hem voor een habbekrats overgenomen, dacht, gaat me lukken.... zo niet, dan niet.

alleen snap ik nu niet waaropm de "orginele software"niet wil ionstallen, maar als in het via snow doe, het tot aan de activatie het dus wel doet....

vreemd he?
  #24  
Oud 5 December 2012, 21:23
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht
alleen snap ik nu niet waaropm de "orginele software"niet wil ionstallen, maar als in het via snow doe, het tot aan de activatie het dus wel doet....

vreemd he?
Nee, dat is niet vreemd. Redsn0w installeert helemaal geen originele software. Redsnow patched de bestaande kernel en installeert Cydia.

Ik kan eigenlijk niet goed meer volgen maar dat zal wel aan mij liggen. En activeren via iTunes werkt ook nog niet?
  #25  
Oud 5 December 2012, 21:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

ohhhh... okee.... maar.... waarom kan er dan niet geactiveerd worden? mensen die jailbreaken moeten hem dan toch ook weer activeren?

Zoals gezegd heb ik echt niet veel verstand van dit soort dingen, probeer de logica ervan in te zien.... en ik vind het vreemd dat ik met een patch wel zover kan komen, maar met orginele niet...

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2012 om 21:26 ----------

of is het zo dat ie niet kan activeren, omdat de ipad niet op de juiste servers kan voor activatie?
  #26  
Oud 5 December 2012, 21:30
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht
ohhhh... okee.... maar.... waarom kan er dan niet geactiveerd worden? mensen die jailbreaken moeten hem dan toch ook weer activeren?
Nee, na een jailbreak hoef je een iDevice opnieuw te activeren als het al geactiveerd was.

Ik vraag mij nu af hoeveel jailbreaks er nu op die iPad wel staan. In de openingspost schreef je ook iets van Sn0wboot.
  #27  
Oud 5 December 2012, 21:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

Snowboot was een verkeerde omschrijving, moest redsn0w zijn..

Wat je dus wilt zeggen, is dat voordat ik er mee begin, er nog een activatie moest plaatsvinden?

En een gejailbreakte ipad kan dus never niet opnieuw geactiveerd worden.... vanaf de orginele ipadsoftware wordt de jailbreak "geplaatst"zodat je niet meer hoeft te activeren.. begrijp ik het nu goed?
  #28  
Oud 5 December 2012, 21:38
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Activeren gebeurd bij de eerste ingebruikname en eventueel ook na een (grote) firmware update.
  #29  
Oud 5 December 2012, 21:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

oke, duidelijk.... Best vreemd dus dat ik nu moet gaan activeren....

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2012 om 21:41 ----------

Want als ik de ipad koppel aan de pc, staat in Redsn0w wel dat er een ipad met 5.1.1 aan hangt

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2012 om 21:43 ----------

misschien een oudere versie software erop zetten?
zou dat kunnen helpen?
  #30  
Oud 5 December 2012, 21:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht

misschien een oudere versie software erop zetten?
zou dat kunnen helpen?
Daar heb je dan de SHSH hashes van die oude firmware voor nodig. Welke versie van Redsn0w heb je dan gebruikt?
  #31  
Oud 5 December 2012, 21:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

oe, die heb ik natuurlijk niet...

redsn0w 09.15b3 de laatste versie volgens mij

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 5 december 2012 om 21:50 ----------

misschien echt dom.... maar moet er misschien een microsimkaart in voor activatie?
  #32  
Oud 5 December 2012, 21:52
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht
misschien echt dom.... maar moet er misschien een microsimkaart in voor activatie?
Daar zeg je iets Het is zo lang geleden dat ik mijn iPad 1 geactiveerd heb dat ik dat niet meer weet. Probeer het eens, baat het niet schaadt het niet.
  #33  
Oud 5 December 2012, 22:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

Helaas, zowel via Wi-Fi niet, als via itunes niet....

Nou, ik ben bang dat het over en uit is met deze ipad, kat in de zak gekocht, maargoed, de kans was voor koop al wel aanwezig dat dit zou kunnen gebeuren....

mocht iemand nou opeens het licht zien, wbt mijn probleem...

Ik hoor dan graag van u!

Timosha, dank voor je reacties zover, erg leuk om te zien dat je daar zo behulpzaam in bent! Chapeau!!!
  #34  
Oud 5 December 2012, 22:09
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht
Timosha, dank voor je reacties zover, erg leuk om te zien dat je daar zo behulpzaam in bent! Chapeau!!!
Tja, dat zijn problemen die mij interesseren en dan ben ik bereid om daar veel tijd in te steken

Als het echt geen hardwarefout is dan moet die iPad aan de gang te krijgen zijn. Zeker met een Mac want dan heb ik een heleboel mogelijkheden om te analyseren wat er fout gaat. In Windows zijn die mogelijkheden nogal magertjes.
  #35  
Oud 5 December 2012, 22:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

Ja, ik vind dat dus ook erg leuk! Ik heb ook het idee dat deze nog wel aan de gang te krijgen is.... de foutmelding (-1) kreeg ik zeker niet altijd....

Is er geen manier om de activatie te omzeilen? Gebruik 3g toch niet op de ipad?

Ik moet hem dus een keer aan een mac hangen? Misschien dat ze in een apple store daar ook wat meer kunnen zien?
  #36  
Oud 5 December 2012, 22:26
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie2106 Bekijk bericht
Misschien dat ze in een apple store daar ook wat meer kunnen zien?
Dan moet er wel eerst die jailbreak af
  #37  
Oud 5 December 2012, 22:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2012
Berichten: 19
Standaard

Hmmmm, da's *****, want dat lukt dus niet.... godver....
  #38  
Oud 6 December 2012, 23:56
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Al geprobeert om hem te activeren met een simkaartje er in ?
is mss maar een tip maar ik kan mijn ipad 3 G ook niet activeren zonder simkaart er in .
  #39  
Oud 7 December 2012, 08:53
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.911
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kimvb Bekijk bericht
Al geprobeert om hem te activeren met een simkaartje er in ?
Inderdaad, daar hadden we het in bericht #32 over
  #40  
Oud 7 December 2012, 15:40
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

oei sorry zal over dat bericht heen gelezen hebben
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Niet kunnen activeren na IOS 5.0 Rschmitz88 iPad algemeen 1 27 November 2011 13:34
iPhone 4: Geactiveerd, maar niet kunnen unlocken VChrisNL Unlock 8 22 August 2010 02:05
Voorwaarden T-mobile verander maar niet kunnen beeindigen Tqam T-Mobile 96 8 June 2010 19:49
Wel 3G maar niet kunnen bellen Zenox T-Mobile 4 13 September 2009 16:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:04.