Geactiveerd, maar niet kunnen unlocken

Geactiveerd, maar niet kunnen unlocken discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb mijn iPhone 4 net geactiveerd met een activeringskaart. Daarna gelijk gejailbreaked en geunlocked via ultrasnow. Nu wil ik mijn andere simkaart erin ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 August 2010, 16:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: zierikzee
Berichten: 90
Standaard Geactiveerd, maar niet kunnen unlocken

Hallo,

Ik heb mijn iPhone 4 net geactiveerd met een activeringskaart. Daarna gelijk gejailbreaked en geunlocked via ultrasnow.

Nu wil ik mijn andere simkaart erin stoppen, maar dan opent hij itunes weer en zegt hij dat ik moet activeren. Wat doe ik fout?

Ow, mijn baseband en firmware zijn correct.

Bij voorbaat dank.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 August 2010, 17:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 104
Standaard

hey chris,

here you go

iPhone Hacktivation Patch For Different SIM Detected Error After Activation With Phonebook SIM

mag ik nu je phonebook sim lenen?
  #3  
Oud 17 August 2010, 17:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: zierikzee
Berichten: 90
Standaard

Ja dat is goed hoor... Woon je in de buurt van Zierikzee?
  #4  
Oud 17 August 2010, 18:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 104
Standaard

Vlak bij. In Amsterdam.

Is het gelukt met die link?

Laatst gewijzigd door shapezzz; 20 August 2010 om 09:03. Reden: Opschonen
  #5  
Oud 17 August 2010, 23:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: zierikzee
Berichten: 90
Standaard

Werkt nu. Kan allen nog niet op internet met mijn iPhone. Zegt dat de PDP authenticatie mist. Heb zelf nog niet gezocht, maar suggesties zijn altijd welkom!

Vraag zelf is beantwoord, probleem van nu is iets geheel anders. Vraag ik wel in het juiste forum!

Laatst gewijzigd door shapezzz; 20 August 2010 om 09:04. Reden: Opschonen
  #6  
Oud 18 August 2010, 00:21
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Klinkt alsof je vodafone hebt
__________________

  #7  
Oud 18 August 2010, 08:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: zierikzee
Berichten: 90
Standaard

Is ook helemaal waar. Gebeurd dat vaker daar dan? Is er een optie voor? Heb het trouwens ook in het GPRS topic geplaatst onder: Geen internet.
  #8  
Oud 20 August 2010, 00:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2009
Berichten: 60
Standaard

ohhh dankjewel. heb dik een maand zonder mijn iphone gedaan. (gaf rare fout en moest wel upgraden) eergister eindelijk eens een phonebook kaartje besteld. en dat werkte ik super blij ik gejailbreaken en geunlocked en uiteindelijk EMERGENCY SCREEN.:-( ik dacht wa nu weer

maar gelukkig snel en simpel verholpen. bedankt voor de reactie.
  #9  
Oud 22 August 2010, 03:05
» iPhone 6s Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 106
Standaard

instellingen > algemeen > netwerk > mobiel datanetwerk

live.vodafone.com
vodafone

2 bovenstaande regels moeten in de 2 eerste vakjes worden ingevuld. Dan zou het moeten werken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: & 4: Telefoon niet geactiveerd maar simlock AT&T kan tmobile gewoon ? Melvin18 Unlock 2 3 July 2010 10:59
Voorwaarden T-mobile verander maar niet kunnen beeindigen Tqam T-Mobile 96 8 June 2010 20:49
iPhone: iphone moet geactiveerd worden maar gaat niet via jailbreak programma's. natenextdoor Jailbreak 18 2 January 2010 22:19
Wel 3G maar niet kunnen bellen Zenox T-Mobile 4 13 September 2009 17:46
iPhone: Geupdate naar 2.0.2 Unlocked maar niet geactiveerd? pzelf Jailbreak 2 21 August 2008 23:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:31.