kan codeslot niet uitzetten

kan codeslot niet uitzetten discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb van 7.06 jailbreak update naar 8.3 gedaan, vergeten dat ik cleverpin als app in cydia gehad, en nu kan ik voor jailbreak de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 June 2015, 12:10
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 49
Standaard kan codeslot niet uitzetten

ik heb van 7.06 jailbreak
update naar 8.3 gedaan,
vergeten dat ik cleverpin als app in cydia gehad,

en nu kan ik voor jailbreak de ontgrendel pin niet uitzetten. ??

iemand een idee ?

"zet code uit" is dus grijs en niet blauw zoals normaal en kan dus niet aangelklikt worden.
ik probeer Taig wel even of het werkt en zoek ik cleverpin wel weer op.

wordt vervolgd

----

krijg dus na 4 x opstarten van iphone, en unlock code blijft Taig op 20% hangen de melding Jailbreak failed code 1101
wat dus betekend turn off passcode.

iemand een oplossing ?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 juni 2015 om 11:20 ----------

ik ga nu iphone "herstellen in itunes "

Laatst gewijzigd door samson1a; 28 June 2015 om 12:18. Reden: Jailbreak failed geeft ie aan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2015, 13:30
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2009
Locatie: Oost Souburg (zeeland)
Berichten: 230
Standaard

turn off passcode betekend je code van je lockscherm uitzetten lukt dat niet helemaal je iphone restoren via itunes en opnieuw 8.3 erop zetten

je zegt ook dat je van een oude jailbreak een update gedaan heb dat gaat niet
  #3  
Oud 28 June 2015, 13:43
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 49
Standaard

ik heb nu een herstel gedaan,
dus niet alleen bijgewerkt, dit lukte dus ook niet.
daarna
heb ik ingesteld als nieuwe iphone dit lukt dus wel nu gejailbreakt,
maar moet alles dus opnieuw instellen .
de icloud backup probeer ik nog terug te zetten maar weet niet of dat gaat lukken

mag slotje op.
  #4  
Oud 28 June 2015, 13:46
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.656
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door samson1a Bekijk bericht
dus niet alleen bijgewerkt, dit lukte dus ook niet.
Natuurlijk lukt dat niet (om heel evidente redenen).
Reageren

Labels
codeslot uitzetten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Iphone 4] codeslot uitzetten werkt niet Mimbosa iPhone algemeen 4 8 February 2013 21:24
Kan iPhone Codeslot opeens niet uitzetten of aanvinken nooit vragen scoop1 iPhone algemeen 2 21 June 2012 08:54
Codeslot uitzetten Joefmarloes iPhone algemeen 3 11 December 2011 13:21
codeslot uitzetten via prog. cydia? nosferaturussia Jailbreak apps en thema's 0 22 February 2011 17:59
Codeslot uitzetten Taatje iPhone algemeen 14 23 August 2010 20:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:59.