QuickPwn loopt niet door,

QuickPwn loopt niet door, discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hello, Vraag/opmerking, oplossing?; Vreemd probleem met QuickPwn: elke keer wanneer ik in DFU mode kom loopt het (dos) proces vast, de ene keer na 16%, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 August 2008, 18:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: 's-hertogenbosch
Berichten: 31
Standaard QuickPwn loopt niet door,

Hello,

Vraag/opmerking, oplossing?;

Vreemd probleem met QuickPwn: elke keer wanneer ik in DFU mode kom loopt het (dos) proces vast, de ene keer na 16%, de andere na 80% en zelfs op 98%....kom niet verder behalve dat het me veel tijd kost om elke keer opnieuw te beginnen...waardoor komt dit?

Groetjes Inny
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 August 2008, 18:25
jeffreyk's schermafbeelding
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 179
Standaard

mischien kan je quikpwn even opnieuw downloaden (mischien helpt dat)

succes
__________________
iPhone 8GB UK 2G(2.0.1) Jailbraked en Unlocked
  #3  
Oud 24 August 2008, 18:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: 's-hertogenbosch
Berichten: 31
Standaard

gedaan, helpt niets....liep even door tot 100%, begon aan een nieuw proces, stopte weer op 15 %...onnavolgbaar...
  #4  
Oud 24 August 2008, 18:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: 's-hertogenbosch
Berichten: 31
Standaard

wat een shit progje...nou stopt ie weer en staat er :

Performing operation 0, 100% done
19... _

what the hell...dacht ff appeltje eitje!
Inny (begin het warm te krijgen)
  #5  
Oud 24 August 2008, 19:12
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Quickpwn draait niet goed onder parallels of vmware. Moet je via bootcamp doen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 24 August 2008, 21:40
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Quickpwn draait niet goed onder parallels of vmware. Moet je via bootcamp doen.
Draait bij mij perfect onder parallels. Wanneer deze stopt moet je gewoon het programma stoppen en dan opnieuw starten en de stekker eens uit en in en dit loopt verder (tip van Michael).
  #7  
Oud 24 August 2008, 22:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: 's-hertogenbosch
Berichten: 31
Standaard

aahrrgg, word gek!, ben een mac user die loopt te klooien op een windhoos laptop (wat is dat toch verschrikkelijk!), maar krijg het niet voor elkaar! wat zijn parallels?..moet ik iets uitzetten?....heb het nou al 100x geprobeerd en mijn iphone gaat steeds gekker doen..

Inny
  #8  
Oud 24 August 2008, 23:55
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Parallels is een virtualisatie programma waarmee je dus windows of een ander besturings systeem kan runnen op je mac zonder deze te moeten rebooten wat met bootcamp wel moet.Je moet echter wel een mac hebben met intel processor en indien je deze niet hebt kan je virtualmachine van microsoft gebruiken, maar deze is merkelijk trager. Parallels is wel betalend net zoals VMware. Een gratis alternatief is virtualbox van Sun.
  #9  
Oud 25 August 2008, 01:48
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: 's-hertogenbosch
Berichten: 31
Standaard

ben d'r klaar mee..lukt niet, wacht wel op de mac versie, maar zo jammer dat ik cydia niet kan gebruiken!

Inny
  #10  
Oud 25 August 2008, 16:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 51
Standaard

Inny heb je wel Itunes en andere Apple applicaties uitgezet ?

dat is een must
er draaien ook veel background programma's van itunes ook al is
Itunes al afgesloten

ik zou zoeken naar een Proces Explorer programma dat je kunt zien welke programma's er nog presies draaien

mischien helpt dit
  #11  
Oud 26 August 2008, 20:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: 's-hertogenbosch
Berichten: 31
Standaard

Thanx voor de reply;

Inmiddels vandaag via Pwnage 2.0.3 Fware 2.02 op de 3G gezet, loopt als een zonnetje, blijkt ook maar weer wat een gehannes dat toch is met Windows !


Heb nu een 1e generatie Iphone met FW2.0.2, unlock en Jailbreak en een 3G met FW 2.0.2 en jailbreak....nu eens testen welke van de 2 beter is (zijn identiek verder wat installs betreft )

Over een tijdje bied ik er wel een te koop aan haha!
Groetjes Inny (thanx again)
p.s: ik had itunes er zelfs afgegooid en nog niet aan de praat...
p.p.s: gooi hier maar een slotje op of er moeten meer mensen zijn met dit soort problemen...

Laatst gewijzigd door inny; 26 August 2008 om 20:40.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: itunes loopt niet door met firmware install Barney1 iTunes 4 11 May 2011 17:07
Quickpwn start niet door help Tamara1980 Archief 1 4 June 2009 12:11
iPhone 1e gen.: Quickpwn loopt vast MacGarage Unlock 7 4 January 2009 16:54
iPhone: krijg iphone niet gejailbreaked - quickpwn loopt vast appie Jailbreak 4 3 November 2008 07:59
HELP! UK O2 Iphone Loopt niet door en Sim not approved speeds Unlock [archief] 4 17 January 2008 15:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:03.