Mogelijke Oplossing voor Netwerk Dekking

Mogelijke Oplossing voor Netwerk Dekking discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Mensen die allemaal dit probleem hebben probeer eens te doen wat hier precies staat: Wat ik heb gedaan is: 1. Iphone is restore mode zetten. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 September 2008, 00:26
Sn3ak3r's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 26
Stuur een bericht via Skype™ naar Sn3ak3r Send a message via twitter to Sn3ak3r
Standaard Mogelijke Oplossing voor Netwerk Dekking

Mensen die allemaal dit probleem hebben probeer eens te doen wat hier precies staat:

Wat ik heb gedaan is:
1. Iphone is restore mode zetten.

2. Dan met Itunes Herstellen (FW 2.0.2) doet hij dan. ( als hij vraagt of je een reserve kopie wilt maken kies voor nee)

3. Daarna Iphone aanzetten met normale FW zonder jailbreak
Iphone helemaal opstarten en ook sim ontgrendelen. als je dan netwerk wel hebt is het goed maar Maak Wel een Reserve Kopie. van de werkende instellingen met itunes
Als je dat niet hebt begin je opnieuw verder gaan heeft dan geen zin. als je opnieuw begint en je bent in itunes en klikt op herstellen vraagt hij of je een reserve kopie wilt maken kies voor nee want die instellingen werken niet.

4.Ga nu met QuickPwn Jailbreaken. en volg via QuickPwn de instructies.


5.Na dat hij klaar is start je de iphone en ontgrende de sim kaart.
Nu moet hij het doen.

5a. (Hij werkt niet) zet itunes aan en zet de reserve kopie terug


Dit allemaal het ik met Itunes , QuickPwn , Iphone 3g FW 2.0.2 en 2.0.1 gestest. en een T-Mobile sim kaart. ( Iphone 3g is niet simlock vrij )

Suc6 Allemaal
__________________
Iphone 3g 8GB FW:2.0.2 QuickPwn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 September 2008, 08:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Tnx voor de moeite Sn3ak3r, ik ga het vanmiddag even proberen!

Wat bedoel je met sim ontgrendelen?

Laatst gewijzigd door phranq; 11 September 2008 om 10:40.
  #3  
Oud 11 September 2008, 14:04
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Kom zojuist bij de Telfort winkel vandaan, mijn simkaart werd in een nokia gedaan, in eerste instantie geen netwerk, maar na het opnieuw opzoeken van de aanbieder deed ie het ineens. Terug gedaan in de iPhone, en hij deed het weer... even... na 2x rebooten hetzelfde probleem.. begin er nu toch aan te denken dat het aan de turbosim ligt..

*edit* Wederom sim in een nokia gedaan en handmatig provider gezocht, sim weer in iphone gedaan en hij doet het nu weer... voorlopig, heb inmiddels 5x geboot om te testen en vooralsnog werkt het allemaal.

Laatst gewijzigd door phranq; 11 September 2008 om 15:59.
  #4  
Oud 12 September 2008, 00:06
Sn3ak3r's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 26
Stuur een bericht via Skype™ naar Sn3ak3r Send a message via twitter to Sn3ak3r
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door phranq Bekijk bericht
Tnx voor de moeite Sn3ak3r, ik ga het vanmiddag even proberen!

Wat bedoel je met sim ontgrendelen?
Wat ik bedoel daar mee is dat je je pin code moet invoeren krijg je meestal een waarschuwing Simlock en dan kan je op ontgrendelen klikken.

En ben blij dat het bij jou nu opgelost is maar bij jou ligt het dus aan de sim kaart. Bij sommige werkt het gewoon helemaal niet sommige mensen moeten egt 5 keer jailbreaken voor dat het netwerk werkt
  #5  
Oud 12 September 2008, 09:04
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Het ligt niet aan de sim kaart maar aan de turbosim, kon gisteravond zonder problemen m'n sim in een andere telefoon stoppen, maar op m'n iphone kreeg ik geen signaal.. heb maar een nieuwe turbosim besteld..
  #6  
Oud 12 September 2008, 18:05
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

wat moet ik eigenlijk onder een turbosim verstaan? zit die standaard mij een abbo met de iphone?
  #7  
Oud 12 September 2008, 18:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Emmen, Nederland
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
wat moet ik eigenlijk onder een turbosim verstaan? zit die standaard mij een abbo met de iphone?
De eerst hit op Google:

http://macwereld.nl/nieuws/2007/08/i..._turbosim_hack
  #8  
Oud 14 September 2008, 16:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 4
Standaard oplossing voor de dekking

ik gebruik Universal-sim werkt perfect en een super dekking


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yasp0 Bekijk bericht
  #9  
Oud 5 January 2009, 01:47
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Locatie: spijkenisse
Berichten: 2
Standaard

yoow,,

ik moet het zeggen even zeggen sn3ak3r!

goede uitleg! ik had na mijn jailbreak geen bereik meer en toen heb ik het precies volgens jou stappen hersteld en me iphone doet het weer perfect met cyda en installer

respectje!
  #10  
Oud 6 January 2009, 11:31
annie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 21
Standaard

Bedankt!

Het was even ploeteren maar uiteindelijk gelukt. Na de jailbreak had ik geen netwerk, bovenstaande procdedure gevolgd en het ziet er goed uit. Nu nog alles weer terugzetten , contacten enz enz.

Misschien stomme vraag (ja ze bestaan wel ) maar moet ik een nieuwe naam geven in itunes aan mijn iphone, of op de bestaande gaan synchroniseren?
__________________
Happy NewYear!
  #11  
Oud 6 January 2009, 11:42
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door annie Bekijk bericht
Bedankt!

Het was even ploeteren maar uiteindelijk gelukt. Na de jailbreak had ik geen netwerk, bovenstaande procdedure gevolgd en het ziet er goed uit. Nu nog alles weer terugzetten , contacten enz enz.

Misschien stomme vraag (ja ze bestaan wel ) maar moet ik een nieuwe naam geven in itunes aan mijn iphone, of op de bestaande gaan synchroniseren?
nee je hoeft geen nieuwe naam te geven, als je zover bent om te synchroniseren dan vraagt itunes om:
-nieuwe iphone(alles opnieuw, contacten apps enz synchroniseren)
-oude iphone(reserve kopie terug zetten)
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #12  
Oud 13 June 2009, 00:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Berichten: 1
Standaard Gelukt!

Heeel goed! Hij doet het weer! Ondertussen wel wat foutmeldingen tijdens restore en jailbreak. Steeds opnieuw gestart en nu heb ik een gedailbreakte iphone waar ik ook mee kan bellen
  #13  
Oud 28 October 2009, 22:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Berkel-Enschot
Berichten: 26
Standaard

Wanneer ik een reserve-kopie maak als hij nog niet is ge-jailbreaked, verlies je dan niet al je gegevens en bestanden. omdat hij dan nog niet gesynchroniseerd is met itunes en je goede kopie overschrijft?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
(Mogelijke) oplossing update foutmelding Remco. iPhone algemeen 4 10 March 2011 00:39
iPhone: Mogelijke oplossing!! JuniorC Jailbreak 3 23 December 2010 19:04
Mogelijke oplossing voor mensen met batterij problemen, warme iphones, enz... putiwan iPhone algemeen 20 23 December 2010 18:54
Mogelijke oplossing Micro-SIM iPad Shelldass iPad algemeen 46 8 August 2010 13:13
Slide to unlock - mogelijke oplossing? stijnjasper Archief 15 26 September 2008 21:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:17.