(Mogelijke) oplossing update foutmelding

(Mogelijke) oplossing update foutmelding discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij het updaten van je iPhone firmware controleert iTunes op een gegeven moment de software bij Apple. Mocht dit niet lukken, krijg je een foutmelding. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 March 2011, 21:22
Remco.'s schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: Weert, Nederland
Berichten: 90
Standaard (Mogelijke) oplossing update foutmelding

Bij het updaten van je iPhone firmware controleert iTunes op een gegeven moment de software bij Apple. Mocht dit niet lukken, krijg je een foutmelding.

Bij het gebruik van TinyUmbrella bewerkt deze software je hosts-file. Open dit bestand (Windows: C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts Mac: private/etc/hosts) en verwijder alles wat met apple.com te maken heeft (hoogstwaarschijnlijk gs.apple.com). Na deze handelingen zou het updaten wel moeten werken.

Dit heeft mijn probleem een tijdje geleden in ieder geval opgelost, hopelijk bij jullie nu ook
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 March 2011, 21:56
Banned
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 110
Standaard

ik zit op ios 4.1 met jailbreak zal ik updaten?
  #3  
Oud 9 March 2011, 22:00
Remco.'s schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: Weert, Nederland
Berichten: 90
Standaard

Als je echt een jailbreak nodig hebt zou ik nog even wachten.
  #4  
Oud 9 March 2011, 22:12
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Locatie: arnhem
Berichten: 1
Send a message via twitter to reneberends
Standaard

ik krijg elke keer de foutmelding (13091) wordt er helemaal gek van.
had het ook al met de vorige firmware en had gehoopt dat als ik 4.3 er op zou installeren het wel over zou gaan maar niks daarvan.
Heb al van alles geprobeerd zoals onderdelen van mijn iphone af gehaald en er weer op te zetten maar niks wel helpen.
Wie kan me helpen?
  #5  
Oud 9 March 2011, 23:39
Remco.'s schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: Weert, Nederland
Berichten: 90
Standaard

Heb je je hosts-bestand al nagekeken?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Mogelijke oplossing!! JuniorC Jailbreak 3 23 December 2010 18:04
Mogelijke oplossing Micro-SIM iPad Shelldass iPad algemeen 46 8 August 2010 12:13
iPhone: Mogelijke Oplossing voor Netwerk Dekking Sn3ak3r Jailbreak 12 28 October 2009 21:50
Adresboek synchronisatie met iTunes problemen (Mogelijke oplossing) Jordie Segers iTunes 0 11 November 2008 22:14
Slide to unlock - mogelijke oplossing? stijnjasper Archief 15 26 September 2008 20:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:37.