[3G] - [1.0] Custom FW 2.2

[3G] - [1.0] Custom FW 2.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Dat klopt inderdaad. Ik bedoel alleen dat het wel op- elkaar reageert. Ik heb het ooit eens eerder gehad een half jaar terug geloof ik. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #241  
Oud 23 November 2008, 21:56
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Dat klopt inderdaad. Ik bedoel alleen dat het wel op- elkaar reageert. Ik heb het ooit eens eerder gehad een half jaar terug geloof ik. Michael heeft me toen geweldig geholpen. Met mijn eigen kabeltje. Toen twijfelden we ook of het kabeltje niet stuk was.
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #242  
Oud 23 November 2008, 21:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 15
Standaard Strange

Tot enkele minuten geleden had ik FW 2.1 op mijn iPhone (erop gezet via de custom van Michael). Ik was dan nu ook klaar om te updaten en vervolgens te quickpwn'en.

Ik moet wel meegeven dat ik tijdens updates de dummy-SIM (van AT&T) die standaard in de iPhone zat in het toestel steek (kwestie van niet gebeld of geSMSt te worden tijdens updates).

Ik gebruik de nieuwste versie van iTunes en er is op voorhand een synchronisatie en recovery uitgevoerd.

Ik heb via Itunes het toestel gewoon geupdate naar 2.2 en tot mijn grootste verbazing was alles zoals voordien, ... enkel "No service" wegens geen juiste SIM.

Ik heb mijn eigen Proximus SIM opnieuw in het toestel gestoken en deze werkt sindsdien 100%, zonder enige tussenkomst van Quickpwn.

Ben ik er in geslaagd om mijn iPhone te updaten zonder enige unlock en/of jailbreak, ... en zoja, ... hoe kan dit?
  #243  
Oud 23 November 2008, 21:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heel simpel, jou Iphone was op 2.1 al unlockt, de baseband is niet veranderd, dus bleef je unlockt. Hij zal alleen niet gejailbreakt wezen (vermoed ik, zit volgens mijn niet in je back-up )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #244  
Oud 23 November 2008, 21:59
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Zou het weer als vanouds met een turbosim werken?
  #245  
Oud 23 November 2008, 22:00
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Dat klopt inderdaad. Ik bedoel alleen dat het wel op- elkaar reageert. Ik heb het ooit eens eerder gehad een half jaar terug geloof ik. Michael heeft me toen geweldig geholpen. Met mijn eigen kabeltje. Toen twijfelden we ook of het kabeltje niet stuk was.
Kan je dan volgens dezelfde die Michael toen heeft gegeven niet terug werkend krijgen ? Heb je deze niet bijgehouden ?
  #246  
Oud 23 November 2008, 22:00
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Dat klopt inderdaad. Ik bedoel alleen dat het wel op- elkaar reageert. Ik heb het ooit eens eerder gehad een half jaar terug geloof ik. Michael heeft me toen geweldig geholpen. Met mijn eigen kabeltje. Toen twijfelden we ook of het kabeltje niet stuk was.
Lukt het ook niet om in dfu te zetten en dan naar 2.1 te gaan?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #247  
Oud 23 November 2008, 22:01
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Zou het weer als vanouds met een turbosim werken?
Waarom een sim, het heeft gewerkt en werkt nog steeds. Je moet op de een of andere manier de jailbreak terug uitvoeren.
  #248  
Oud 23 November 2008, 22:02
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Lukt het ook niet om in dfu te zetten en dan naar 2.1 te gaan?
Dat is nu juist het probleem. Krijg het niet in recovery en niet in DFU
  #249  
Oud 23 November 2008, 22:03
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Dat is nu juist het probleem. Krijg het niet in recovery en niet in DFU
Mmmmm vreemd. Je hebt geen mac in de buurt zeker?
  #250  
Oud 23 November 2008, 22:04
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Nope. Was het maar waar.
  #251  
Oud 23 November 2008, 22:05
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NdyGen Bekijk bericht
Je Yessim in de programmer (Yesup dacht ik dat ie heet) en dan met de client die je op de yessim site kunt downloaden firmware 23 erin zetten. Ik ben nog wat aan het testen, maar lijkt wel te werken.
uhm ik heb gewoon zo'n sim kunnen kopen van iemand, heb er verder niks bij gekregen...
  #252  
Oud 23 November 2008, 22:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Heel simpel, jou Iphone was op 2.1 al unlockt, de baseband is niet veranderd, dus bleef je unlockt. Hij zal alleen niet gejailbreakt wezen (vermoed ik, zit volgens mijn niet in je back-up )
Is i.d.d. niet gejailbreakt (maar dit hoeft voor mij ook niet meer aangezien de T9 kan worden uitgeschakeld en de belgische nummers er nu wel goed in staan.).

Als ik dus Installer en Cydia zou terug willen hoef ik dus enkel nog Quickpwn te draaien en dan is hij unlocked en jailbroken?

Zonder Quickpwn is het zo goed als een "officile" iPhone? Works for me!
  #253  
Oud 23 November 2008, 22:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fortissimi Bekijk bericht
Als ik dus Installer en Cydia zou terug willen hoef ik dus enkel nog Quickpwn te draaien en dan is hij unlocked en jailbroken?

Zonder Quickpwn is het zo goed als een "officile" iPhone? Works for me!
Dat heb jij juist gezien. Veel plezier met 2.2
  #254  
Oud 23 November 2008, 22:07
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Nope. Was het maar waar.
Waar woon je? in de arena in adam ? Volgens je coordinaten toch.
  #255  
Oud 23 November 2008, 22:08
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Waar woon je? in de arena in adam ? Volgens je coordinaten toch.
Haha. Nee, maar wel in de buurt. Niet ver bij de Arena vandaan
  #256  
Oud 23 November 2008, 22:09
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Haha. Nee, maar wel in de buurt. Niet ver bij de Arena vandaan
Beetje ver van bij mij (300km) anders mocht je komen.
Iemand met een mac pc op dit forum die ook in adam woont ?
  #257  
Oud 23 November 2008, 22:11
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Thanx. Maar zou dat helpen dan? Geen andere mogelijkheden om het vanavond op te lossen?
  #258  
Oud 23 November 2008, 22:12
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51 Stuur een bericht via Skype™ naar dikkiedick51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Haha. Nee, maar wel in de buurt. Niet ver bij de Arena vandaan

Kan je wel terug naar 2.01, bij mij ging het toen wel!!
  #259  
Oud 23 November 2008, 22:13
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dikkiedick51 Bekijk bericht
Kan je wel terug naar 2.01, bij mij ging het toen wel!!
Nee, helaas. iTunes reageert niet op mijn iPhone
  #260  
Oud 23 November 2008, 22:14
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Je kan (denk ik) geen quickpwn doen op een customfirmware. Maar wel nog eens officieel restoren en dan quickpwn erop. Of wel maak je zelf een custom maar dan hoef je niet meer te quickpwnen.
nou ik heb opnieuw gerestored, reservekopie terug gezet en werkte nog steeds niet.
weer opnieuw gerestored, reserve kopie NIET terug gezet en nu werkt het wel weer allemaal zat dus iets niet goed in me reservekopie denk ik pfff :S
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 10:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 18:38
iPhone: [3G] Custom FW 2.2.1 Michael Jailbreak 536 27 June 2009 00:42
iPhone 1e gen.: [1.0] Custom FW 2.2.1 Michael Unlock 187 20 June 2009 13:43
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:36.