[3G] - [1.0] Custom FW 2.2

[3G] - [1.0] Custom FW 2.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Yep. het enige wat ik krijg is het appeltje en dan gaat het weer aan of uit....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 23 November 2008, 21:16
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Yep. het enige wat ik krijg is het appeltje en dan gaat het weer aan of uit.
__________________
Herinner je verleden, droom van je toekomst, maar leef Vandaag!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 23 November 2008, 21:18
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Yep. het enige wat ik krijg is het appeltje en dan gaat het weer aan of uit.
En wanneer je die uitzet door home/power in te drukken en dan opnieuw te proberen ?
  #223  
Oud 23 November 2008, 21:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Dan gaat de phone gewoon weer aan, maar dan gelocked
  #224  
Oud 23 November 2008, 21:21
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Dan gaat de phone gewoon weer aan, maar dan gelocked
Met het usb kabeltje bedoel je ? Kan je dan niet quickpwnen ?
  #225  
Oud 23 November 2008, 21:26
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Ja . ik ben met het kabeltje gelinkt met mijn PC. Pwnen werkt ook niet want de PC's pakken de iPhone niet om de 1 of andere reden.
Als ik mijn iPhone aansluit terwijl het uit is en ik wil het bijvoorbeeld in recovery zetten. Dan start de phone wel gewoon op maar wel met het recovery teken op de achtergrond. Hierdoor reageert niets meer
  #226  
Oud 23 November 2008, 21:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2008
Berichten: 5
Standaard

Mocht je toch zo slim zijn geweest om een normale update te doen, inclusief baseband update (zoals ik ) en heb je een yessim dan probeer firmware 23 van de yessim eens, bij mij werkt de 3g met 2.28 baseband en yessim (fw 23, boost mode, universal, count=1) op het vodafone netwerk.

yipiieeee

zal nog wat testen of alles stabiel blijft.....

Laatst gewijzigd door NdyGen; 23 November 2008 om 21:31.
  #227  
Oud 23 November 2008, 21:30
tapijtkever's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Locatie: den haag
Berichten: 180
Send a message via twitter to tapijtkever
Standaard

oke dan weer terug op 2.1 via veel omwegen, met pwnage 2.1! nu met aptbackup apps terug maar dat duurt heel lang ben bang dat ik alles handmatig moet doen !
maar ik lees nog een hoop problemen met 2.2 dus .........of updaten en quickpawn.
__________________
Problemen zijn er om op te lossen!
  #228  
Oud 23 November 2008, 21:30
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Ja . ik ben met het kabeltje gelinkt met mijn PC. Pwnen werkt ook niet want de PC's pakken de iPhone niet om de 1 of andere reden.
Als ik mijn iPhone aansluit terwijl het uit is en ik wil het bijvoorbeeld in recovery zetten. Dan start de phone wel gewoon op maar wel met het recovery teken op de achtergrond. Hierdoor reageert niets meer
Maar dan zit je toch in een recovery mode en kan je toch restoren ?
  #229  
Oud 23 November 2008, 21:33
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Nee, ik krijg namelijk ook een slider om mijn phone te openen en een melding " sim locked; Insert an unlocked and valid SIM to activate iPhone"
  #230  
Oud 23 November 2008, 21:39
bas2k's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Berichten: 36
Standaard

jaaa ben ook gelukkige 2.2 jealbreaked!

3G 2.1 jealbreak > itunes update naar 2.2 > quickpwn 2.2 gedraait
  #231  
Oud 23 November 2008, 21:40
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NdyGen Bekijk bericht
Mocht je toch zo slim zijn geweest om een normale update te doen, inclusief baseband update (zoals ik ) en heb je een yessim dan probeer firmware 23 van de yessim eens, bij mij werkt de 3g met 2.28 baseband en yessim (fw 23, boost mode, universal, count=1) op het vodafone netwerk.

yipiieeee

zal nog wat testen of alles stabiel blijft.....
ow dus het kan wel dus..gewoon updaten met itunes?
hoe kom je aan die fw 23 vor de yessim dan?
  #232  
Oud 23 November 2008, 21:41
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Sterker nog als ik mijn simcode intoets, krijg ik zelfs KPN te zien linksboven. en nog krijg ik alleen het noodoproep scherm
  #233  
Oud 23 November 2008, 21:42
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Sterker nog als ik mijn simcode intoets, krijg ik zelfs KPN te zien linksboven. en nog krijg ik alleen het noodoproep scherm
Dan is deze niet geactiveerd ? Je kan bellen en gebeld worden maar niet op het springboard geraken. Kan je toch terug eens met quickpwn proberen.
  #234  
Oud 23 November 2008, 21:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
ow dus het kan wel dus..gewoon updaten met itunes?
hoe kom je aan die fw 23 vor de yessim dan?
Je Yessim in de programmer (Yesup dacht ik dat ie heet) en dan met de client die je op de yessim site kunt downloaden firmware 23 erin zetten. Ik ben nog wat aan het testen, maar lijkt wel te werken.
  #235  
Oud 23 November 2008, 21:45
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51 Stuur een bericht via Skype™ naar dikkiedick51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jard Bekijk bericht
Thx, Werkt super op de Iphone 2g!
Jouw firmwire gedownload, Iphone in Recovery mode gezet en heb nu een werkende iphone! Bedankt!
Hier hetzelfde gedaan en werkt ook goed, alles gaat sneller tot nu toe.
  #236  
Oud 23 November 2008, 21:45
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Dan is deze niet geactiveerd ? Je kan bellen en gebeld worden maar niet op het springboard geraken. Kan je toch terug eens met quickpwn proberen.
Het wordt nog vager. Ik kan wel bellen en gebeld worden. Maar dat is het. Scherm blijft op f recovery tekens staan f noodoproep. Meer kan ik er niet mee.
Ook reageert iTunes of QuickPwn niet op mijn iPhone
  #237  
Oud 23 November 2008, 21:51
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Het wordt nog vager. Ik kan wel bellen en gebeld worden. Maar dat is het. Scherm blijft op f recovery tekens staan f noodoproep. Meer kan ik er niet mee.
Ook reageert iTunes of QuickPwn niet op mijn iPhone
Kan gewoon niet begrijpen dat deze niet wordt herkend door itunes of andere.
Andere usb geprobeerd ? Waarschijnlijk wel ! Zal eens verder zoeken.
  #238  
Oud 23 November 2008, 21:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Sjoeii, kan je ook niet terug naar 2.1? En dan nog eens proberen met bijvoorbeeld een custom naar 2.2? 2.1 werkt wel bij jou toch?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #239  
Oud 23 November 2008, 21:52
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Locatie: 5218'51.59"N 456'32.13"O
Berichten: 822
Standaard

Kan volgens mij niet aan kabeltje liggen. Als ik mijn iPhone namelijk uitzet en aansluit op het kabeltje reageert hij namelijk wel. Ik krijg meteen een appeltje. Hij reageert alleen niet op de commando's lijkt wel. Of kan ik vanuit die situatie ook een andere commando proberen?

@KIng
Nee lukt niet want zowel iTunes als QuickPwn "zien " mijn iPhone niet
  #240  
Oud 23 November 2008, 21:54
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoeii Bekijk bericht
Kan volgens mij niet aan kabeltje liggen. Als ik mijn iPhone namelijk uitzet en aansluit op het kabeltje reageert hij namelijk wel. Ik krijg meteen een appeltje. Hij reageert alleen niet op de commando's lijkt wel. Of kan ik vanuit die situatie ook een andere commando proberen?

@KIng
Nee lukt niet want zowel iTunes als QuickPwn "zien " mijn iPhone niet
Das wel iets anders , want dan krijg je een spanning om te laden. Daarom heb je nog geen dataconnectie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 10:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 18:38
iPhone: [3G] Custom FW 2.2.1 Michael Jailbreak 536 27 June 2009 00:42
iPhone 1e gen.: [1.0] Custom FW 2.2.1 Michael Unlock 187 20 June 2009 13:43
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:29.