Fout melding van I-tunes

Fout melding van I-tunes discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Mensen, Als ik mijn iphone probeer te jailbreaken via Quickpwn lukt alles ik volg de stappen met de knoppen maar zodra ik de laatste knop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 December 2008, 16:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard Fout melding van I-tunes

Mensen,

Als ik mijn iphone probeer te jailbreaken via Quickpwn lukt alles ik volg de stappen met de knoppen maar zodra ik de laatste knop los gelaten heb en Itunes start op krijg ik een foutmelding in itunes dat mijn iphone niet herkent wordt en vervolgend doet quickpwn niets. How the hell krijg ik Cydia er op?

Groet,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 December 2008, 16:47
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Hoi en welkom bij de iPhoneClub Forums!

Mag ik vragen welke foutmelding code je krijgt en welke versie van iTunes je gebruikt?
  #3  
Oud 30 December 2008, 16:58
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard

Bedankt voor je snelle reactie!

De Melding die ik krijg is:

ER is een iPod aangesloten, maar deze kan niet worden gendentieficeerd. Koppel de iPod los, sluit hem opnieuw aan en probeer het opnieuw. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (2001).

???

En de I-tunes versie is 8.02 (20)

Laatst gewijzigd door King1987; 2 January 2009 om 01:12. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #4  
Oud 30 December 2008, 17:02
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Waarschijnlijk wanneer de iPhone in DFU mode staat en Quickpwn wilt beginnen aan het jailbreaken wordt iTunes opgeroepen omdat volgens iTunes de iPhone is verbonden, wordt dan het Quickpwn process dan afgekapt?

Misschien een idee om compleet iTunes te verwijderen via dit document, en daarna even opnieuw proberen als iTunes 8 erop staat?
  #5  
Oud 30 December 2008, 17:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard

Ik werk met een Mac dit is voor Windows

En het klopt inderdaad wat jij zegt over die DFU modus op dat moment krijg ik die melding.
  #6  
Oud 30 December 2008, 17:11
Y-Less's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 121
Stuur een bericht via MSN naar Y-Less
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wildsavage Bekijk bericht
Ik werk met een Mac
Dan heb jij de 10.5.6 update in mac genstalleert. Het is namelijk bekend dat de DFU mode niet meer werkt na de update 10.5.6.

Ergens op een vage website was een oplossing van het dev-team gekomen, ik heb hem alleen niet in het nederlands overgetypt.

Citaat:
1. Replace the following plugin kexts from within IOUSBFamily.kext with the ones from 10.5.5 and then rebuild kextcache (if you don’t understand this, then you shouldn’t attempt it!)

/System/Library/Extensions/IOUSBFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleUSBHub.kext

/System/Library/Extensions/IOUSBFamily.kext/Contents/PlugIns/IOUSBCompositeDriver.kext

2. Use a USB hub in-between the DFU device and the Mac and insert/reinsert the iPhone’s USB cable.
  #7  
Oud 30 December 2008, 17:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard

Ik zit op mijn werk computer denk dat het niet zo'n goed idee is om dat te gaan doen. Weetje wat ik wacht tot ik thuis ben en prbeer hem gewoon op mijn pc met windows te jailbreaken...

I.i.g. Onwijs bedankt voor je hulp
  #8  
Oud 30 December 2008, 17:44
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Edit: merk net dat ik eigenlijk gewoon heb herhaald wat Y-less zei
In ieder geval, het is op te lossen (was veel rond te doen hoor, gek dat je er niks van gehoord hebt), maar gewoon met Windows doen kan natuurlijk ook.
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #9  
Oud 31 December 2008, 10:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: Zandvoort/Houten
Berichten: 12
Standaard

Ik had me nog helemaal niet verdiept in het jailbreaken tot ik vorig weekend een kennis tegen kwam die het gedaan had. Vandaar dat ik er nog over gehoord had...ennuh ik ben best wel een NOOb hoor wat dit betreft...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Fout melding clouseau iPhone Apps 3 24 March 2010 12:30
Windows: Fout melding bij aanmaken van reservekopie hakkie37 iTunes 2 12 October 2009 21:13
fout melding kowist Archief 9 22 February 2009 11:45
fout melding naar het handelen van de jailbreak Eddegroninger Jailbreak 9 1 February 2009 18:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:44.