[3G] Custom FW 2.2.1

[3G] Custom FW 2.2.1 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Zojuist geupdate naar 2.2.1 met behulp van de Custom Firmware . Uitgevoerde stappen: - Recovery Mode (ik kwam vanaf 2.2 met unlock ) - Shift-select ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 12 March 2009, 12:54
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Landgraaf
Berichten: 88
Standaard

Zojuist geupdate naar 2.2.1 met behulp van de Custom Firmware. Uitgevoerde stappen:
- Recovery Mode (ik kwam vanaf 2.2 met unlock)
- Shift-select custom firmware
- Update naar 2.2.1
- Backup teruggezet van instellingen/bestanden etc.

Probleem is nu dat ik geen provider netwerk heb. Linksboven heb ik uitsluitend wat stipjes staan... Moet ik nu wachten of is er iets fout gegaan?
__________________
8GB iPhone US, 16GB iPhone 3G Black,32GB iPhone 4 Black, 16GB iPhone 4S White, iPad 1 32GB Wi-Fi, iPad 2 64GB White Wi-Fi
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 12 March 2009, 12:56
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ twcoolen, je moet weer yellowsn0w halen uit Cydia en dit draaien. Dan is je unlock weer terug
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #283  
Oud 12 March 2009, 12:58
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Locatie: Landgraaf
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
@ twcoolen, je moet weer yellowsn0w halen uit Cydia en dit draaien. Dan is je unlock weer terug

Bedankt voor de snelle reactie, nu ff geen Wi-Fi dus wachten tot thuis ;-P
  #284  
Oud 12 March 2009, 17:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 12
Standaard

"Beste moderator, mijn excuses voor het herhalen van de vraag. Ik heb echter nu een andere vraag dan in de andere post. Deze vraag is van toepassing op de custom FW".

Ik heb vanochtend mijn iphone 3g 16gb gekregen.
Standaard staat er firmware 2.2.1 op.
En natuurlijk ook de laatste baseband (waarbij Yellowsnow niet werkt).

Mijn vraag:
Is het toch mogelijk om de custom FW er nog overheen te zetten?
Zodat ik de oude baseband heb en yellowsnow kan draaien.

Zo ja, welke van de 2 links is dan voor mij van toepassing?

Greets en thanks, Marc
  #285  
Oud 12 March 2009, 17:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Zoals ik aangeef in de andere post, kan je de baseband niet unlocken, maar (tja, dat had ik er niet bij gezet, vandaar dat ik aangaf, ga daar verder voor het overzicht) kan je de baseband ook niet downgraden. In een custom FW zit geen baseband. (ook niet van 2.2) Zoals ik al wel aangaf, moet je een hardware matige unlock toepassen. Meer info in de hardware unlock topic op het forum.
  #286  
Oud 12 March 2009, 17:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 12
Standaard

Okay, das wel heel jammer

Nu maar hopen dat dev-team met een snelle update komt van Yellowsnow die wel werkt met de nieuwe baseband.

Thanks voor de hulp!
  #287  
Oud 12 March 2009, 23:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 9
Standaard

@ Moderator Michael,,

Mag ik jullie even super bedanken voor wat jullie allemaal doen! Zonder enige problemen geupdate van 2.1 naar 2.2.1 zonder de functie van mijn extra simkaartje te verliezen!
Jullie maken erg moeilijk werk voor vrijwel iedereen begrijpbaar!

Helemaal super! Dat mag ook wel eens gezegd worden, naast al die problemen!
  #288  
Oud 13 March 2009, 15:23
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Ik mezelf maar afvragen waarom mijn iPhone niet geactiveerd word. Zit ik met een Custom Firmware zonder activatie te herstellen.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #289  
Oud 15 March 2009, 13:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 3
Standaard

hee ik het lukt mij niet,
Maar ik heb mn iPhone pas sinds vandaag, en ben helemaal niet bekend ermee, heb echt geen verstand van iets ervan, en ik wil graag mn Vodafone kaartje erin doen, maar hij is van t-mobile met de nieuwste software etc, maar ik snap er echt niks van, ik heb die stappen gevolgd maar het lukt maar niet!
kunnen jullie het misschien in beginner-taal uitleggen wat ik precies moet doen!?

Alvast Bedankt!
Groet
  #290  
Oud 15 March 2009, 14:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubenaksay Bekijk bericht
hee ik het lukt mij niet,
Maar ik heb mn iPhone pas sinds vandaag, en ben helemaal niet bekend ermee, heb echt geen verstand van iets ervan, en ik wil graag mn Vodafone kaartje erin doen, maar hij is van t-mobile met de nieuwste software etc, maar ik snap er echt niks van, ik heb die stappen gevolgd maar het lukt maar niet!
kunnen jullie het misschien in beginner-taal uitleggen wat ik precies moet doen!?

Alvast Bedankt!
Groet
Je kan er niet mee bellen als je de nieuwe software hebt en vodafone wilt gebruiken tenzij je ergens een simoplossing koopt. Verder gewoon de instructies volgen zoals in 1e post staan beschreven. Voor dfu etc kan je in de wiki terecht hoe je dat moet doen.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #291  
Oud 15 March 2009, 14:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Ja dat dfu als ik zeg maar 10 seconde de powerknop en homebutton indruk dan word ie zwart maar ik krijg in itunes geen melding, alleen dat ie is ontkoppeld (omdat ie blijkbaar uit is ofzo)
en een simoplossing waar koop ik dat dan?
  #292  
Oud 15 March 2009, 15:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rubenaksay Bekijk bericht
Ja dat dfu als ik zeg maar 10 seconde de powerknop en homebutton indruk dan word ie zwart maar ik krijg in itunes geen melding, alleen dat ie is ontkoppeld (omdat ie blijkbaar uit is ofzo)
en een simoplossing waar koop ik dat dan?
DFU is iPhone uitzetten en weer aan, met je vingers op de home en sleepknop. Na tien seconden de sleepknop loslaten maar de homeknop vasthouden tot iTunes zegt een iPhone te hebben gevonden die hersteld moet worden.
Alleen hone en sleepknop indrukken en dan een zwart scherm dat is niet goed.
  #293  
Oud 15 March 2009, 16:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Diemen
Berichten: 64
Standaard

Ik krijg een error 1600 ? wat nu?
  #294  
Oud 15 March 2009, 19:55
juliens666's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Locatie: haarlem
Berichten: 41
Send a message via twitter to juliens666
Standaard

een 1600 fout heb met een usb poort te maken probeer even een andere
  #295  
Oud 15 March 2009, 20:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Hoe zit het nou precies met een custom FW 2.2.1

Ik heb namelijk 2.2.1 op mn iphone staan, ik heb geprobeerd om via Quickpwn mn iphone te kraken.
Het leek gelukt te zijn, maar ik had erna geen bereik (zowel bellen als internet)!
Via King1987 kwam ik dit topic terecht, maar ik snap het niet helemaal.

Als ik:
Deze custom is voor de officiele en simlockvrije iPhone (Ik heb de installer weggelaten)
Michael's Custom FW 2.2.1 voor de officiele iPhone

download, moet ik die dan alleen installeren via itunes en staat Cydia er dan al gelijk op?
Of moet dit met ook met Quickpwn doen?
Hoe werkt het precies?

Alvast bedankt!
  #296  
Oud 15 March 2009, 20:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Joossiej86

Heel simpel, in iTunes druk je op herste en tegelijk hou jij Shift ingedrukt. Daarna selecteer jij deze custom. Dan gaat hij herstellen. En is hij gejailbreakt inc Cydia en heb je FW 2.2.1
  #297  
Oud 15 March 2009, 20:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
@ Joossiej86

Heel simpel, in iTunes druk je op herste en tegelijk hou jij Shift ingedrukt. Daarna selecteer jij deze custom. Dan gaat hij herstellen. En is hij gejailbreakt inc Cydia en heb je FW 2.2.1

Dus dit is eigenlijk veel eenvoudiger dan het Quickpwn proces als ik het goed begrijp?

Ik heb overigens een echte officiele van T-mobile.

Als het met deze custom FW nou in itunes mislukt o.i.d. kan ik het dan gewoon weer herstellen?
Zodat hij weer 'gewoon' normaal is?

Mijn laatste vraag: Heeft het verder nog consequenties?
Of valt het net als bij Qiuckpwn gewoon allemaal weer te herstellen naar het orgineel?
En al je contacten/smsjes blijven behouden?

Thnx alvast!

Laatst gewijzigd door Joossiej86; 15 March 2009 om 20:57.
  #298  
Oud 15 March 2009, 20:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja alles is weer naar het orgineel terug te draaien. Het enige wat je moet doen is shift herstel en de custom aan te klikken.

Succes
  #299  
Oud 15 March 2009, 21:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 November 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ja alles is weer naar het orgineel terug te draaien. Het enige wat je moet doen is shift herstel en de custom aan te klikken.

Succes

Thnx!

Mr...

Blijven al mn contacten/smsjes wel behouden?
Zodra je hierop antwoord hebt gegeven ben je van me af


Hopelijk heb ik dan wel weer t-mobile (in tegenstelling toen met Quickpwn) en dus wel bereik en internet!

Laatst gewijzigd door Joossiej86; 15 March 2009 om 21:09.
  #300  
Oud 15 March 2009, 21:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, eerst even een reservekopie maken --> aan de linkerkant van je iTunes scherm op je iPhone rechtermuisknop, reservekopie maken. Na het jailbreaken kan je dat terug zetten. (Dit is voor de zekerheid, ergens in mijn achterhoofd zegt een stemmetje dat hij de contacten enzo bewaard....maar weet het niet meer zeker. Maar het is toch niet verkeerd om een resevekopie te hebben.)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS custom iOS4.0 naar custom iOS4.1 lukt steeds niet bruut Jailbreak 2 1 November 2010 09:27
Custom fm 3.1 Rubnn- Archief 1 9 October 2009 17:38
iPhone 1e gen.: [1.0] Custom FW 2.2.1 Michael Unlock 187 20 June 2009 12:43
iPhone: [3G] - [1.0] Custom FW 2.2 Destiny Jailbreak 741 15 June 2009 16:50
OS 3.0 custom Arne2606 Archief 2 22 March 2009 17:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:14.