Na Jailbreak 3G geen T-Mobile Netwerk

Na Jailbreak 3G geen T-Mobile Netwerk discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Geachte mensen, ik heb een Iphone met 3G 8GB, firmware 2.2.1. ik heb net gejailbreaked met download iPhone firmware 2.2.1 - iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw en de laatste ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 May 2009, 21:32
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation Na Jailbreak 3G geen T-Mobile Netwerk

Geachte mensen,

ik heb een Iphone met 3G 8GB, firmware 2.2.1.

ik heb net gejailbreaked met
download iPhone firmware 2.2.1 - iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
en de laatste versie van Quickpawn...

iPhone in DMU mode gezet en dan gedaan wat gedaan moest worden..

Herstellen met bovenstaande software en dan Quickpawn gevolgd..

Alles is met Succes verlopen.. Heb me Backup weer terug kunnen zetten..

Maar nog steeds vind me iPhone geen T-Mobile Netwerk
Ik heb alle oplossingen verstrekt op deze forum al geprobeerd maar tevergeefs...

Ik heb alleen de Jailbreak gedaan...
Deze Tutorial gebruikt:
https://forum.iculture.nl/f59/i...2-windows.html

Iemand enig idee wat ik nog moet doen of verkeerrd heb gedaan??

Groet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 May 2009, 21:50
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Ik meen zo'n topic eerder te hebben gezien waarbij iemand exact hetzelfde probleem had. Volgens mij had hij ook een back-up teruggezet en deed het probleem zich hierdoor voor. Nadat hij de iPhone gerestored had en opnieuw gejailbreaked werkte het wel, dit dus wel zonder een back-up terug te zetten. Opnieuw proberen te jailbreaken maar de iPhone dan installeren als nieuwe iPhone i.p.v. een back-up terug te zetten is denk ik ook de beste optie.

Edit: je zou ook kunnen proberen om een custom firmware te installeren als dat niet werkt. Deze vind je ook in deze sectie van het forum.

Succes
__________________
Eens een iPhone, altijd een iPhone!

Laatst gewijzigd door Bluedragon; 6 May 2009 om 21:56.
  #3  
Oud 7 May 2009, 08:34
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Als je geen T-Mobile-iPhone of fabrieksunlocked iPhone hebt, heb je de verkeerde (lees: officile) firmware er op gezet waardoor je iPhone nu gelocked is. Je kunt dan voorlopig (?) alleen nog bellen mbv een min of meer werkende unlocksim. Heel misschien heb je bootloader 5.8 en kun je alsnog softwarematig unlocken. Kijk eens rustig rond op het forum.....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #4  
Oud 7 May 2009, 12:08
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Als je geen T-Mobile-iPhone of fabrieksunlocked iPhone hebt, heb je de verkeerde (lees: officile) firmware er op gezet waardoor je iPhone nu gelocked is. Je kunt dan voorlopig (?) alleen nog bellen mbv een min of meer werkende unlocksim. Heel misschien heb je bootloader 5.8 en kun je alsnog softwarematig unlocken. Kijk eens rustig rond op het forum.....

Het is een T-mobile-iPhone...

Dus ik heb de goede firmware? Zo niet, welke firmware moet i kdan kiezen?
  #5  
Oud 7 May 2009, 19:11
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scoop1 Bekijk bericht
Het is een T-mobile-iPhone...

Dus ik heb de goede firmware? Zo niet, welke firmware moet i kdan kiezen?
Ok, je hebt een TM-iPhone, maar heb je hem ook zelf mt een iPhone abonnement aangeschaft? Als dat zo is, kun je gewoon via iTunes firmware 2.2.1 installeren c.q. daarmee herstellen. Je zou dan weer moeten kunnen bellen.
Ik zou dan geen backup terugzetten maar de iPhone als nieuw aanmelden. Denk er wel om dat je dan voordien de belangrijke gegevens hebt veilig gesteld (contacten, afspraken e.d.).

Heb je zonder jailbreak wel bereik, kun je altijd nog eens proberen te jailbreaken. Mogelijk gaat het dan opeens wel goed, iPhones zijn soms net mensen.... Lukt het ook dan niet, probeer dan eens een andere QuickPwn te downloaden (zijn er zat te vinden), of download je huidige QuciPwn nog eens. Probeer het hele riedeltje dan nogmaals.

Overigens: als je net zelf met deze iPhone een TM-iPhone-abonnement hebt afgesloten en je zet er de nieuwste standaard firmware op, dan zal ie weer gelocked zijn.
  #6  
Oud 8 May 2009, 17:17
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation Nog Steeds Niet Gelukt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ok, je hebt een TM-iPhone, maar heb je hem ook zelf mt een iPhone abonnement aangeschaft? Als dat zo is, kun je gewoon via iTunes firmware 2.2.1 installeren c.q. daarmee herstellen. Je zou dan weer moeten kunnen bellen.
Ik zou dan geen backup terugzetten maar de iPhone als nieuw aanmelden. Denk er wel om dat je dan voordien de belangrijke gegevens hebt veilig gesteld (contacten, afspraken e.d.).

Heb je zonder jailbreak wel bereik, kun je altijd nog eens proberen te jailbreaken. Mogelijk gaat het dan opeens wel goed, iPhones zijn soms net mensen.... Lukt het ook dan niet, probeer dan eens een andere QuickPwn te downloaden (zijn er zat te vinden), of download je huidige QuciPwn nog eens. Probeer het hele riedeltje dan nogmaals.

Overigens: als je net zelf met deze iPhone een TM-iPhone-abonnement hebt afgesloten en je zet er de nieuwste standaard firmware op, dan zal ie weer gelocked zijn.

Ik heb het opnieuw geprobeerd.
Geen backup terug gezet...

Jailbreak was Succesvol..

Maar nog steeds geen T-mobile Netwerk...
Ik heb Simkaart weggehaald weer erin gezet! iPhone vaker opnieuw gestart, dit heeft gen baat gehad....
Ik heb ook NetwerkInstellingen Hersteld, vaker, maar ook niks gebeurd!!

Er is gewoon geen Netwerk...

Ik heb puur een Jailbreak gedaan, geen Unlock..

Nogmaals het is een iPhone 3G 16GB. Ik heb het met een abonnement bij T-mobile aangeschaft en daarop was de Software 2.2.1 al geinstalleerd.

Ik heb gebruik gemaakt van de iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
En ik heb gebruik gemaakt van iTunes 8.1.1.10
En de Quickpwn is QuickPwn-225-2

Ik weet geen Raad Meer......
Waarom lukt geen Jailbreak op mijn iPhone??!!

Welke andere Opties zijn er??

(ik weet dat ik nu gewoon een Normale Herstel kan uitvoeren en dan is me iPhone weer naar fabriekstand terug! en dan doet alles het... maar behalve dat, hoe kan ik het anders Oplossen??)
  #7  
Oud 8 May 2009, 18:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2009
Locatie: leeuwarden
Berichten: 5
Send a message via twitter to erikkire
Standaard

ik had de pincode aan staan en het zelfde probleem, pin uit gezet en opnieuw gedaan en klaar

met pin is netwerk niet te vinden zonder geen probleem

s6
  #8  
Oud 8 May 2009, 18:37
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikkire Bekijk bericht
ik had de pincode aan staan en het zelfde probleem, pin uit gezet en opnieuw gedaan en klaar

met pin is netwerk niet te vinden zonder geen probleem

s6
Ik heb het gedaan, pin uitgezet en hele Jailbreak opnieuw gestart, vanaf begin.
Heeft het probleem niet opgelost!

Nog steeds geen Netwerk....

Waar anders kan het liggen?

Wat me wel opvalt, als ik naar Instellingen ga dan staat er:
Vliegtuigmodus
Wi-Fi
Nieuwe Gegevens..
Hier mis ik toch de Netwerk gedeelte tussen Wi-Fi en Nieuwe Gegevens???
  #9  
Oud 8 May 2009, 20:05
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Heb je tijdens de jailbreak opgegeven dat de iphone geactiveerd moet worden ? Want dat is niet de bedoeling dat doet itunes immers.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #10  
Oud 8 May 2009, 20:12
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Heb je tijdens de jailbreak opgegeven dat de iphone geactiveerd moet worden ? Want dat is niet de bedoeling dat doet itunes immers.
ik heb nergens de optie gekregen om dat wel/niet te doen, die activatie..

Nadat iPhone hersteld was, dan sloot ik iTunes gelijk af, zodat iPhone na restart dmv iTunes niet gaat vragen om Sim te Unlocken..
hierna ging ik dan aan de slag met Quickpwn...
  #11  
Oud 9 May 2009, 12:20
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scoop1 Bekijk bericht
Ik heb het opnieuw geprobeerd.
Geen backup terug gezet...

Jailbreak was Succesvol..

Maar nog steeds geen T-mobile Netwerk...
Ik heb Simkaart weggehaald weer erin gezet! iPhone vaker opnieuw gestart, dit heeft gen baat gehad....
Ik heb ook NetwerkInstellingen Hersteld, vaker, maar ook niks gebeurd!!

Er is gewoon geen Netwerk...

Ik heb puur een Jailbreak gedaan, geen Unlock..

Nogmaals het is een iPhone 3G 16GB. Ik heb het met een abonnement bij T-mobile aangeschaft en daarop was de Software 2.2.1 al geinstalleerd.

Ik heb gebruik gemaakt van de iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw
En ik heb gebruik gemaakt van iTunes 8.1.1.10
En de Quickpwn is QuickPwn-225-2

Ik weet geen Raad Meer......
Waarom lukt geen Jailbreak op mijn iPhone??!!

Welke andere Opties zijn er??

(ik weet dat ik nu gewoon een Normale Herstel kan uitvoeren en dan is me iPhone weer naar fabriekstand terug! en dan doet alles het... maar behalve dat, hoe kan ik het anders Oplossen??)

Geachte mensen, deze Topic mag een Slotje.

Probleem is opgelost..

Ik had iTunes 8.0.2 nodig voor het bovengenoemde handleiding...

Groet
  #12  
Oud 19 May 2009, 20:04
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 May 2009
Berichten: 5
Standaard

Voor als mensen problemen hebben na het jailbreaken om verbinding te maken met het netwerk van Tmobile..

Herstel je iphone via Itunes (eventueel met reservekopie) daarna herstel je hem en dan de normale stappenplan om alles te doen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: T-mobile, 4.3.2 Jailbreak via Sn0wbreeze - geen netwerk raluf Jailbreak 3 6 May 2011 14:10
geen/slecht netwerk na update iOs 4.0 GM (t-mobile) escobar035 T-Mobile 6 8 June 2010 15:23
Geen T-Mobile netwerk vinden Paolo_Totti Archief 1 19 February 2009 23:13
iPhone: Geen netwerk na jailbreak Crossfire Jailbreak 7 9 August 2008 16:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:33.