Geen provider...activering?

Geen provider...activering? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn Iphone 3G gejailbreakt met 3.0. Nu werkt alles goed ( cydia en icy) maar ik krijg geen t-mobile in beeld linksboven. Tis ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 June 2009, 12:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard Geen provider...activering?

Ik heb mijn Iphone 3G gejailbreakt met 3.0.
Nu werkt alles goed (cydia en icy) maar ik krijg geen t-mobile in beeld linksboven. Tis een prepaid maar dat maakt niet uit.

Moet ik iets activeren of zo?

Please help...
Thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 June 2009, 12:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Hoe heb jij het voor elkaar gekregen patje? Ik heb ook windows maar weet niet hoe het moet.
  #3  
Oud 20 June 2009, 13:14
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: hengelo
Berichten: 67
Standaard

ik heb hetzelfde geen provider meer na jaibreak

heeft iemand een oplossing ?
  #4  
Oud 20 June 2009, 13:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moesje18 Bekijk bericht
Hoe heb jij het voor elkaar gekregen patje? Ik heb ook windows maar weet niet hoe het moet.
1. download QuickPwn RC3
2. download iphone 2.0.2 ipsw
3. Run quickpwn rc3 and do everything it says untul your iphone has a white screen.
4. unplug your iphone, turn off quickpwn and turn on itunes.
5. shift click restore in itunes and pick the 3.0 jailbroken firmware

Zowel via Recovery Mode en DFU lukte het niet om de custom firmware te installeren, bij beide kreeg ik de 16xx foutmeldingen.

Via de QuickPwn RC3 workaround is het wl gelukt!

QuickPwn wordt alleen gebruikt om de recovery mode te hacken. De 2.0.2 ispw wordt niet geinstalleerd, maar is alleen nodig om met QuickPwn zover te komen dat ie de recovery mode aanpast (wit scherm op iPhone).
...
QuickPwn RC3: http://xs1.iphwn.org/releases/QuickPwnRC3.zip
Firmware 2.0.2: iPhone1,2_2.0.2_5C1_Restore.ipsw
  #5  
Oud 20 June 2009, 13:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Heb dat inderdaad gedaan, als ik mijn Iphone nu opstart krijg ike en ananas in beeld. Maar dan komt gewoon weer het scherm: simkaart actief bla bla bla, slide for emergency call..
Kan dus niet eens toegang krijgen tot het systeem.
  #6  
Oud 20 June 2009, 13:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patje26 Bekijk bericht
Ik heb mijn Iphone 3G gejailbreakt met 3.0.
Nu werkt alles goed (cydia en icy) maar ik krijg geen t-mobile in beeld linksboven. Tis een prepaid maar dat maakt niet uit.

Moet ik iets activeren of zo?

Please help...
Thanks
Had ik misschien de FW met activering moeten gebruiken???
  #7  
Oud 20 June 2009, 13:57
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: hengelo
Berichten: 67
Standaard

ik ben nu de custom firmware aan het terug zetten in windows gewoon shift herstel MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
en na het aansluiten op itunes heb ik weel t-mobile bereik
nu alles weer restoren
  #8  
Oud 20 June 2009, 14:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard

Dat is dus voor gelockte t-mobile iphones???
Mijne is namelijk nog niet simlockvrij...
  #9  
Oud 20 June 2009, 14:27
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: hengelo
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patje26 Bekijk bericht
Dat is dus voor gelockte t-mobile iphones???
Mijne is namelijk nog niet simlockvrij...

ja ik heb ook een gelockte t-mobile, alles staat er bijna weer op
  #10  
Oud 20 June 2009, 14:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard

Bij mij ook.....Ik had mijn provider in beeld staan. Hopelijk staat hij er nog als ik ge synct heb
  #11  
Oud 20 June 2009, 14:47
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Ik had hetzelfde probleem. Had geen bereik van tmob (origineel toestel, dus gelocked). Dit kwam omdat ik een custom gebruikte MET activatie.

Toen ik een nieuwe shift herstel met een custom ZONDER activatie deed, toen werkte alles.

Gebruik deze eens uit dit topic https://forum.iculture.nl/f14/i...ameltopic.html
Hij staat onderaan de 1ste post
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #12  
Oud 20 June 2009, 14:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2009
Berichten: 47
Standaard

Thanks maar ik heb al de goeie....hij doet het nu!

Nu nog wachten op UltraSnow
  #13  
Oud 20 June 2009, 15:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Patje, jij hebt de custom MET activatie zeker gebruikt?
Waar heb je die gedownload?
  #14  
Oud 20 June 2009, 16:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb een standaard geunlockte versie (belgische) en mijn broer heeft net dezelfde. Hij heeft zijne gisteren gejailbreakt ZONDER activatie. Toen had hij hetzelfde probleem geen ontvangst. Toen opnieuw gedaan MET activatie en toen werkte alles terug.

Wat ik hieruit concludeer is:
-Iphone MET simlock
--> Jailbreak met optie NO bij activatie
-Iphone ZONDER simlock
--> Jailbreak met optie YES bij activatie
  #15  
Oud 20 June 2009, 16:35
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 48
Standaard

ik heb ook hetzelfde probleem, met een belgische iphone 3G, en heb gerestored zonder activering.
nu moet ik alles herstellen!!! moet ik eerst weer naar officiele custom firmware herstellen? of kan ik de jailbreak ipsw gewoon eroverheen restoren?
  #16  
Oud 20 June 2009, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 16
Standaard

gewoon nieuwe bundel maken met pwngetool en erover zetten met itunes
  #17  
Oud 20 June 2009, 23:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Berichten: 24
Standaard

https://forum.iculture.nl/f14/i...aar-3-0-a.html
Dit moet het probleem oplossen
  #18  
Oud 21 June 2009, 13:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik had hetzelfde probleem T- mob abo. Ik heb nu de orginele firmw. Geinstalleerd en het werkte weer. De vraag is hoe kan ik nu jailbreak uitvoeren zonder dat dit probleem zich voordoet?
  #19  
Oud 21 June 2009, 13:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 16
Standaard

Gwn Pwnagetool gebruiken, en dan als hij die vraag stelt over acitvatie dan druk je op "no"
  #20  
Oud 24 June 2009, 13:43
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

Heb k gedaan. Nog steeds hele slechte ontvangst. En meerdere malen dat mijn bereik helemaal wegvalt, minuten lang.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen contact na activering sim kaart lachsalvo Overige providers Nederland 1 3 January 2011 21:27
geen provider niemeer?? geebee_2400 Archief 1 2 January 2010 00:33
Geen provider ? twiice Unlock 1 14 July 2009 15:53
Activering Iphone ' Wachten op activering. Dit kan even duren' melding fruitella T-Mobile 5 21 January 2009 07:42
geen Wi-Fi ,geen verbindin met provider ,.. wmaxim Wi-Fi 9 18 August 2008 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:48.