Redsnow probleem.

Redsnow probleem. discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Ik neem aan dat je deze handleiding kent? Probeer exact deze stappen te volgen. Hun zetten namelijk niet de iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 23 June 2009, 19:24
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Ik neem aan dat je deze handleiding kent?
Probeer exact deze stappen te volgen.
Hun zetten namelijk niet de iPhone eerst in recovery mode voordat ze gaan restoren. Ook zeggen ze er heel expliciet bij dat alles in n map op je desktop moet staan.
Waarom eerst restoren naar een custom fw? Kan je er niet gewoon redsnow op loslaten?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 23 June 2009, 19:26
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DutchSecret Bekijk bericht
want ik kan geen reserve kopie kiezen, omdat mijn iPhone niet geactiveerd is.
Een reservekopie terugzetten is absoluut niet nodig, het is alleen maar beter als die niet wordt terug gezet.

Ik zal het filmpje even toelichten m.b.t. het herstellen:
1) Sluit je iPhone aan op je computer
2) Zet je iPhone in DFU-mode (Tip: je scherm is dan zwart!)
3) Shift-klik op herstel
4) Het ispw-bestand selecteren
5) Na afloop geen reservekopie terugzetten, maar instellen als nieuwe iPhone (over deze stap heb ik je nog helemaal niet gehoord?)

Ik begrijp dat 1 t/m 4 goed gaat?



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OiP Bekijk bericht
Waarom eerst restoren naar een custom fw? Kan je er niet gewoon redsnow op loslaten?
Alleen als je het ispw-bestand hebt waarmee je hebt geupdate naar 3.0. Hij kan het proberen, maar als dit hele probleem door een softwarefoutje komt neemt hij dat weer mee. Door te restoren ben je eventuele softwarematige-foutjes kwijt.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 23 June 2009 om 19:28.
  #23  
Oud 23 June 2009, 19:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2009
Berichten: 22
Standaard

Het klopt dat je iphone gelocked is
Je hebt een pincode
Trek je kabel los en ontgrendel je iphone
Moet je iphone nog geregistreerd worden dan sluit je de kabel weer aan
  #24  
Oud 23 June 2009, 19:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem - had eerst echt bijna 10 keer opnieuw moeten RedSn0wen, maar na een tijdje werkte het. Nu staat hij alleen op 'emergency call' met het iTunes logo (zoals TS). Ik probeer even jullie suggesties, maar ik heb geen idee wat ik fout doe.


wordt op mijn macbook iphone-specifieke informatie opgeslagen? Want ik heb hem gejailbreakt op mijn vista desktop omdat hij op mijn MBP niet verder kwam dan reboot.

Dus als iemand een oplossing heeft om uberhaupt op springboard te komen ben ik allang geholpen.

PS: is het misschien slim om een t-mobile sim-only kaartje te halen en hem daarmee te activeren? want het is klaarblijkelijk een onjuist simkaart-probleem. Ik weet zeker dat ik met mijn huidige KPN sim de pincode heb afgezet...
  #25  
Oud 23 June 2009, 19:50
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Een reservekopie terugzetten is absoluut niet nodig, het is alleen maar beter als die niet wordt terug gezet.

Ik zal het filmpje even toelichten m.b.t. het herstellen:
1) Sluit je iPhone aan op je computer
2) Zet je iPhone in DFU-mode (Tip: je scherm is dan zwart!)
3) Shift-klik op herstel
4) Het ispw-bestand selecteren
5) Na afloop geen reservekopie terugzetten, maar instellen als nieuwe iPhone (over deze stap heb ik je nog helemaal niet gehoord?)

Ik begrijp dat 1 t/m 4 goed gaat?




Alleen als je het ispw-bestand hebt waarmee je hebt geupdate naar 3.0. Hij kan het proberen, maar als dit hele probleem door een softwarefoutje komt neemt hij dat weer mee. Door te restoren ben je eventuele softwarematige-foutjes kwijt.
Deze stap komt ook niet, dat is het probleem denk ik.
Ik krijg helemaal geen gelegenheid om mijn iPhone te configureren.
  #26  
Oud 23 June 2009, 19:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik heb het zelfde probleem, na het updaten naar 3.0 kun je alleen een emergency call doen, je hebt geen toegang meer tot het menu. Het doen van een Jailbraik verandert hier niets aan. iTunes zegt dat er geen SIM is geplaatst een geeft geen configuratie opties.
  #27  
Oud 23 June 2009, 20:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 3
Standaard

ik heb de oplossing.

Bij mij is het probleem ontstaan door via iTunes te upgraden naar 3.0 en daarna een via internet gedownloade ISPW te gebruiken. Daarna kon ik helemaal niks meer alleen emergency call.

Oplossing, koppel je iphone aan je mac/pc en doe een restore. Dit zijn de stappen die je ook in redsn0w moet doen. dus poweron + home button, releasen etc. je doet dus een restore van 3.0.

Vervolgens zoek je de ISPW file op je eigen PC en kopieert deze in de map waar Redsn0w staat. Dus niet de ISPW van internet downloaden!!! Ik gebruik een MAC dus google even waar je de IPSW kunt vinden.

Redsnow starten, en je kunt weer in je home menu!

Succes

Laatst gewijzigd door luniz95; 24 June 2009 om 09:02.
  #28  
Oud 23 June 2009, 20:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Bedankt, ik zal kijken of het helpt - zit nu met een 1601 probleem dus...
  #29  
Oud 23 June 2009, 21:02
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Gewoon het bestand hernoemen.
Nu heet het bestand iets van iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ispw.zip, dan hernoem je het bestand naar iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ispw. Dan kan je hem wel in iTunes aanvinken.
Klinkt misschien heel stom maar als ik rechtermuisknop op die map klik en dan naam wijzig dan blijft het er staan. Overigens heet het bestand ook niet met .zip erachter het is puur denk ik dat windows de map blijft zien als gecomprimeerde map.. Heb de naam ook al een keer gewijzigd met de punt erachter zoals jij het noemt hierboven maar echt waar, iTunes blijft de map niet zien.. Heb ook al 'openen met' gewijzigd naar iTunes maar niets helpt. Heb ook het bestand al op een andere plaats gedownload en in een andere map gezet EN heb een keer de map uitgepakt, alles zonder resultaat..

Begrijp niet waarom dit niet lukt? Misschien dat ik het bestand in Mac dien te wijzigen (heb gelukkig hier ook een mac staan)

Of dien ik de naam op een andere manier te wijzigen? Misschien in dos?

Kuotje is het jou al wel gelukt te hernoemen? zo ja, hoe heb je dat gedaan zodat het werkte? (ik weet het, ik kom nu enorm dom over...)

heb laatste kwartier weer van alles geprobeerd, zelfs op google zitten kijken maar nergens wat te vinden... hoe kan dit toch?
Misschien kan iemand helpen als ik extra informatie geef:

Via rechtermuisknop en eigenschappen heet het bestand gewoon met .ipsw op het einde.
Echter als ik vervolgens in dat scherm klik achter 'openen met' op de button 'Wijzigen' dan heet het bestand bovenaan weer .ipsw.zip ... Hoe krijg ik dit weg??

Heb het toch kunnen oplossen, via Start > Uitvoeren > cmd
(dosbox)

Gegaan naar de map en daar ingetoetst:
rename ... (bestandnaam).ipsw.zip ...(bestandnaam).ipsw

En tadaaa eindelijk is het bestand in iTunes zichtbaar.

Begrijp enkel nog steeds niet hoe jullie dit in windows (xp) voor elkaar hebben gekregen... Maar goed ik kan gelukkig weer verder! (heb 4 iphones te unlocken)

Laatst gewijzigd door iScorpio; 23 June 2009 om 21:49. Reden: Nu al vier berichten achter elkaar moeten samenvoegen!
  #30  
Oud 24 June 2009, 10:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 8
Standaard

hernoem zonder punt iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ispw

.ispw is de extentie die eindigen nooit met punt


.....ah is al gelukt nvm

Laatst gewijzigd door shin; 24 June 2009 om 10:22.
  #31  
Oud 24 June 2009, 10:44
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ashur Bekijk bericht
hallol;

ik heb gisteren ook een probleem gehad.
mijn iphone 3g bevat nu fw 3.0 geupdate met itunes
daarna toen ik redsnow had gedownload en alle stappen volgde kon ik uit deze opties kiezen: Cydia, Icy en Unlock naja ik had cydia en icy aan geklikt
toen kwam ik iets verder later werd mijn iphone gedetecteerd ging die bezig met jailbreaken, toen stond er waiting for reboot hl lang
toen had ik hem maar een handje geholpen home knop en de power knop ingedrukt,toen ging die verder toen was die ook klaar na 2 minuten, maar er was niks veranderd, toen had ik het filmpje van iclarified gevonden, deed hij eerst restore bestand, probeerde ik dat zelfs, lukte het niet ik druk shift herstellen en klik de firmware aan die ik van de site heb gedownload, geeft die een fout melding, weet iets wat het probleem is?
Wil je volgende keer in het goede topic posten. Je hebt een 3G en de topic waar je post had geplaatst is voor de 1e generatie iPhone (inmiddels naar goede topic verplaatst). Je zult wel de verkeerde fw hebben gebruikt want bij fw 3.0 voor de 3G krijg je niet de optie om te unlocken.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.

Laatst gewijzigd door Michael; 24 June 2009 om 10:47.
  #32  
Oud 11 July 2009, 20:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Berichten: 1
Standaard

Updaten naar 10.5.7 should do the trick. Althans, dat las ik ergens. Mij is het tot nu toe nog niet gelukt
  #33  
Oud 12 July 2009, 17:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2008
Berichten: 23
Standaard

Vraagje, ik ben nu bij Stap 7 om m'n 3G (firmware 3.0) te jailbreaken met redsn0w - nadat ik heb de iPhone heb Hersteld vraagt iTunes het volgende:

Er is al eerder een iPhone met deze computer gesynchroniseerd:
Ik kan nu kiezen tussen:

1, Configureren als een nieuwe iPhone
2, Herstellen vanaf Reservekopie "Rob iPhone"

welke moet ik kiezen, of moet ik iTunes gewoon afsluiten en verder gaan met de Handleiding en redsn0w openen????

Alvast bedankt voor de hulp!
  #34  
Oud 12 July 2009, 18:36
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Doe dat laatste maar, eerst redsn0w draaien dus.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: Redsnow Keen Jailbreak 2 14 October 2010 16:47
iPhone: Probleem met redsnow jochinho Jailbreak 4 21 June 2010 22:23
probleem na jailbreak redsnow 3gs 16gb hurricane198 Archief 2 29 October 2009 15:52
redsnow pattaya Archief 2 26 August 2009 16:40
iPhone 3G: Redsnow Probleem Gkidstyle Unlock 11 11 July 2009 11:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:57.