iphone bevroren met purpelra1n

iphone bevroren met purpelra1n discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal. ik ben nieuw hier en heb een groot probleem denk ik zelf. ik heb de iphone 3gs en die heb ik proberen te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 August 2009, 16:18
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 2
Exclamation iphone bevroren met purpelra1n

hallo allemaal.

ik ben nieuw hier en heb een groot probleem denk ik zelf.
ik heb de iphone 3gs en die heb ik proberen te jailbreaken op firmware 3.0 via purpelra1n dat ging voor zover goed..
sinds vandaag heb ik op de iphone de nieuwe firmware laten installeren en daarna weer proberen te jailbreaken maar dit ging niet goed.

wat is er mis gegaan?
ik heb purpelra1n uitgevoerd maar het probleem is in mn pc-scherm blijf ik 'wait for reboot' te zien krijgen, mijn iphone wil niet rebooten en is bevroren, daar blijft het plaatje van purpelra1n in staan...
ik heb de iphone inmiddels van usb af maar hij reageerd nergens meer op, het plaatje blijft belichtend in beeld.
de uitknop doet niks, als ik hem terugkoppel op de usb dan kan windows niks vinden.
heeft iemand dit al eens meegemaakt?
en wat kan ik het beste doen nu?

ik zag dat er een soortgelijk geval was op dit forum, maar niet hetzelfde als ik..

alvast bedankt
gr.mical1

Laatst gewijzigd door mical1; 1 August 2009 om 16:22.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 August 2009, 17:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

In DFU zetten (zie wiki) daarna gewoon herstellen. Je moet daarna Redsn0w gebruiken om te jailbreaken. Daarvan is zeker dat je die kan gebruiken om te jailbreaken.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 1 August 2009, 17:50
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 6
Standaard

kan Redsn0w ook gebruikt worden met mac osx..? ik heb namelijk hetzelfde probleem!
  #4  
Oud 1 August 2009, 17:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijnheijmans Bekijk bericht
kan Redsn0w ook gebruikt worden met mac osx..? ik heb namelijk hetzelfde probleem!
ja, dat kan-->3G unlock - official redsn0w devteam site
  #5  
Oud 1 August 2009, 17:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 6
Standaard

ik neem aan dat eze ook voor de 3gs geld? ik ben een redelijk nieuwe iphone gebruiker
  #6  
Oud 1 August 2009, 18:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 2
Standaard

@ king1987

heel erg bedankt het heeft geholpen, ik begon het al aardig warm te krijgen.
uiteindelijk was het heel simpel op te lossen.. heb de recovery mode trouwens overgeslagen en en wat langer in gehouden, nu heb ik dan wel geen purpelra1n erop maar hij doet het weer gewoon...thanks
  #7  
Oud 1 August 2009, 18:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijnheijmans Bekijk bericht
ik neem aan dat eze ook voor de 3gs geld? ik ben een redelijk nieuwe iphone gebruiker
ja, unlock met Ultras0w

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mical1 Bekijk bericht
@ king1987

heel erg bedankt het heeft geholpen, ik begon het al aardig warm te krijgen.
uiteindelijk was het heel simpel op te lossen.. heb de recovery mode trouwens overgeslagen en en wat langer in gehouden, nu heb ik dan wel geen purpelra1n erop maar hij doet het weer gewoon...thanks
fijn
  #8  
Oud 1 August 2009, 18:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2009
Berichten: 6
Standaard

wilde toch nog even vragen ondanks de topic hier niet over gaat hoe dat ipsw werkt...
  #9  
Oud 3 August 2009, 13:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 73
Standaard

ik heb de zelfde probleem hier, kan je mij precies uitleggen wat je gedaan hebt dat het is gelukt? ben een nieuwe iphone gebruiker

heb je redsnow 0.8 gebruikt en je ipsw bij browse firmware 3.0 geselecteerd?
vertel me aub uitgebreid wat je gedaan hebt, alvast hartsikke bedankt
  #10  
Oud 3 August 2009, 14:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 73
Standaard

heb net redsnow 0.8 gedownload en firmware 3.0 voor iphone 3gs
dat heb ik gedaan, daarena via cydia en het is gelukt alleen nu krijg k van cydia 1 update die k meot uitvoeren, moet ik dat doen? niet dat die daarna weer knock out gaat
  #11  
Oud 6 August 2009, 04:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 73
Standaard

niemand die me vraag kan beantwoorden?
  #12  
Oud 6 August 2009, 05:02
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Gewoon de updates van Cydia even installeren en daarna ultrsn0w voor de unlock
  #13  
Oud 6 August 2009, 05:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 73
Standaard

ik heb al gejailbreaked en unlocked

mr nu geeft cydia een melding dat ik 1 update open heb staan
en trouwens toen ik cydia installeerde en opende kreeg ik de vraag wie ik ben

keusze uit : user, developer, en nog iets
ik had voor ontwikkelaar(developer) gekozen krijg hier geen problemen van toch?
  #14  
Oud 6 August 2009, 05:15
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Nee dat maakt niet uit
  #15  
Oud 6 August 2009, 05:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 73
Standaard

dus de update uitvoeren en daarna weer unlocken:S?
waarom unlock je als die al geunlocked is? leg me graag uit
ben nieuwe gebruiker en wil graag leren hierover
  #16  
Oud 7 August 2009, 06:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2009
Berichten: 73
Standaard

me iphone deed vanmiddag heel raar hij liep vast en deed heel traag, later in de avond deed die weer normaal en paar uur geleden viel die uit
en nu kan die neit meer aan? komt dit iemand bekend voor?

hoe nu verdeR?

edit: sluit de iphone aan op de laptop(iphone scherm zwart) krijg ik de volgende te zien
apparaat wordt niet herkend.

Laatst gewijzigd door Gabriel Antonyo; 7 August 2009 om 06:13.
  #17  
Oud 7 August 2009, 08:31
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gabriel Antonyo Bekijk bericht
dus de update uitvoeren en daarna weer unlocken:S?
waarom unlock je als die al geunlocked is? leg me graag uit
ben nieuwe gebruiker en wil graag leren hierover
Nee, hoeft niet opnieuw te unlocken als je cydia een update laat uitvoeren.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
scherm bevroren ardor9 iPhone algemeen 1 4 September 2010 21:54
Iphone is bevroren op het "plug into Itunes scherm" josvanmeer Archief 2 18 December 2009 11:20
Hotspots gratis? met simlock vrije IPhone met sim-only T-mobile baltar T-Mobile 6 12 December 2008 19:43
bevroren springboard "R" Archief 0 2 October 2007 01:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:10.