groot crash probleem door Cydia !!!

groot crash probleem door Cydia !!! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Op mijn pc staat XP, voor de rest heb ik alles gedaan wat je nu ook net opsomde, maar ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 August 2009, 12:01
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
Op mijn pc staat XP, voor de rest heb ik alles gedaan wat je nu ook net opsomde, maar ik kreeg altijd een time-out..Ook nog nooit voorgehad voor ik op 3.0 zat

Maar hij is nu aan het herstellen..
oke.. we wachten ff af..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 August 2009, 12:09
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

ik begrijp er niets van?? Nu blijft hij de hele tijd op zoeken staan en vindt ie men provider niet??

als ik dan bij netwerkselectie kijk en "BEL Proximus" handmatig aanvink zegt hij; "het netwerk is niet langer beschikbaar"

Nu weet ik het niet meer..echt niet..

Als ik naar 3.01 ga moet ik dan gwn herstellen in itunes met 3.01, maar wel gwn 3.0 gebruiken in redsnow? Als ik het goed begrepen heb..

En nog een edit:

met een andere simkaart werkt het wel meteen

Laatst gewijzigd door Jumper2110; 10 August 2009 om 12:21.
  #23  
Oud 10 August 2009, 12:38
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
Op mijn pc staat XP, voor de rest heb ik alles gedaan wat je nu ook net opsomde, maar ik kreeg altijd een time-out..Ook nog nooit voorgehad voor ik op 3.0 zat

Maar hij is nu aan het herstellen..

en lukt t nog?
  #24  
Oud 10 August 2009, 12:40
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
ik begrijp er niets van?? Nu blijft hij de hele tijd op zoeken staan en vindt ie men provider niet??

als ik dan bij netwerkselectie kijk en "BEL Proximus" handmatig aanvink zegt hij; "het netwerk is niet langer beschikbaar"

Nu weet ik het niet meer..echt niet..

Als ik naar 3.01 ga moet ik dan gwn herstellen in itunes met 3.01, maar wel gwn 3.0 gebruiken in redsnow? Als ik het goed begrepen heb..

En nog een edit:

met een andere simkaart werkt het wel meteen
het herstel gedeelte heb je goed begrepen, zo moet het..

heb je de unlock gedaan met Ultrasn0w??
de noodzakelijke handleiding gevolgd???

het kan soms zijn dat het 10-15min duurt voordat hij je provider vind..

anders voer ff die ultrasn0w gedeelte opnieuw..

gr
  #25  
Oud 10 August 2009, 12:51
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Ik heb geen 3G he, dus moet ik ultrasnow toch niet gebruiken of wel?
  #26  
Oud 10 August 2009, 13:00
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
Ik heb geen 3G he, dus moet ik ultrasnow toch niet gebruiken of wel?
nee als t goed is niet dan..

hmmhh
  #27  
Oud 10 August 2009, 13:08
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

het probleem is gevonden..

M'n sim-kaart is gwn naar de ****

Heb hem in m'n oude gsm gestoken, in de gsm van m'n broer en hij vindt nooit een netwerk..Dus ik moet een nieuwe simkaart gaan kopen nu..

In alle geval weet ik nu waar het probleem ligt en wat ik eraan kan doen..
  #28  
Oud 10 August 2009, 13:15
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
het probleem is gevonden..

M'n sim-kaart is gwn naar de ****

Heb hem in m'n oude gsm gestoken, in de gsm van m'n broer en hij vindt nooit een netwerk..Dus ik moet een nieuwe simkaart gaan kopen nu..

In alle geval weet ik nu waar het probleem ligt en wat ik eraan kan doen..

goed zo vriend!

zo word je toch wijzer van he
  #29  
Oud 10 August 2009, 14:26
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Idd, en jij bent ook weer wat wijzer geworden
  #30  
Oud 10 August 2009, 15:20
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
Idd, en jij bent ook weer wat wijzer geworden
maar doet je iPhone het wel goed?
  #31  
Oud 11 August 2009, 12:15
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Hij werkt weer ja, maar alhoewel de ontvangst nu maximaal is, krijg ik nog steeds alle sms'en met uren vertraging aan
Misschien moet ik toch maar naar 3.01 gaan..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Groot probleem beppie49 iTunes 0 15 January 2011 20:30
Windows: Groot probleem! Matthiiz iTunes 0 14 August 2009 10:45
Groot probleem sjorsb iPhone algemeen 39 22 April 2009 21:11
Groot probleem ! Help a.u.b. ! iPhone911 Archief 3 29 June 2008 12:57
Groot Probleem dennis9920 Archief 1 19 February 2008 18:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:24.