Groot probleem

Groot probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik heb een iphone 16gb van at en t eerst werkten de iphone goed op mijn telfort simkaart maar toen ik heb aan de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 15 April 2009, 17:50
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard Groot probleem

Hallo ik heb een iphone 16gb van at en t eerst werkten de iphone goed op mijn telfort simkaart maar toen ik heb aan de computer koppelde deed ging het fout, Ik heb nu alleen nog een schermpje dat ik hem aan de computer moet koppelen en dan doe ik dat en dan leest hij mijn simkaart niet meer wat kan ik doen zodat mijn iphone weer werkt zoals het hoort.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 April 2009, 17:56
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Je hebt hem denk ik ge-update of begrijp ik het verkeerd?
  #3  
Oud 15 April 2009, 18:04
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

ja geprobeert maar hij acepteert mijn simkaart nu niet meer
  #4  
Oud 15 April 2009, 18:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 70
Standaard

Had je een simlockvrij toestel of wat?
Softwarematig (Yellowsnow)? Hardwarematige unlock?

Als hij softwarematig unlocked was heb je nu pech omdat Yellowsnow niet op 2.2.1 icm de nieuwste baseband werkt.
  #5  
Oud 15 April 2009, 18:12
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

er zit zo'n gek plaatje onder mijn simkaart
  #6  
Oud 15 April 2009, 18:30
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Dan heb je een TurboSIM of iets dergelijks, alleen waarschijnlijk 1 die niet voor deze firmware/baseband geschikt is.
  #7  
Oud 15 April 2009, 18:31
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Gewoon updaten in iTunes en vervolgens QuickPwn 2.2.5 gebruiken, aangezien je een eerste generatie iPhone hebt. En AT&T iPhones zijn altijd simlocked.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #8  
Oud 15 April 2009, 19:11
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Ja maar i tunes vind mijn iphone niet en hij heeft gewerkt met dat kaartje totdat ik hem aan de computer plugde Dus moet die simlock weg
  #9  
Oud 15 April 2009, 19:15
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Zet hem in DFU en doe wat iMario zegt, zou moeten lukken
  #10  
Oud 15 April 2009, 19:18
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

wat is DFU ik kom namelijk helemaal niet meer bij mijn hoofdmenu van mijn iphone dus update zal dan ook moelijk gaan
  #11  
Oud 15 April 2009, 19:20
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjorsb Bekijk bericht
wat is DFU ik kom namelijk helemaal niet meer bij mijn hoofdmenu van mijn iphone dus update zal dan ook moelijk gaan
Ik ga je vriendelijk doch dwingend verzoeken de zoekfucntie eens te gebruiken/de wiki eens door te spitten. Alles wat je vraagt word al meerdere malen besproken.

DFU=krachtige recovery mode, hoe daar in te geraken--> zie wiki.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 15 April 2009, 19:45
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Heb de DFU uitgevoerd maar het probleem blijft mijn simkaart werkt nog steeds niet geen service geeft hij aan.....

Kan het mischien zijn dat dat plaatje bij mijn simkaart defect is???

Laatst gewijzigd door King1987; 15 April 2009 om 19:54. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #13  
Oud 15 April 2009, 20:25
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Heb je inmiddels dan ook quickpwn 2.2.5 gedraaid?
  #14  
Oud 15 April 2009, 20:26
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Wat is dat allemaal begrijp er niks meer van volgens mij is het een brick

Het probleem is nog het zelfde ik zie een USB stekkertje met itunes ervoor en hij zegt geen sim aanwezig Hoe ik nu verder moet weet ik ook niet me iphone doet niet veel meer iig

Modbreak:
Wil jij de edit knop gaan gebruiken?? DANK


Laatst gewijzigd door King1987; 15 April 2009 om 20:33. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #15  
Oud 15 April 2009, 20:46
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

hahaha....kan me voorstellen dat het allemaal abracadabra klinkt als je er nog niet eerder mee bezig bent geweest.

Ik ben helaas geen expert zoals velen hier wel zijn. Maar denk dat de Iphone simlockvrij was toen je hem kocht en het klinkt alsof je door hem aan je pc te hangen en hebt ge-update de simlock weer actief is. Door een unlock uit te voeren krijg je de simlock er weer af. (correct me if i'm wrong)

Bovenin zie je de knop wiki staan. Klik daar op en ga eens zoeken op unlocken. Daar vind je echt een antwoord. Even een avondje surfen hier en je hebt je telefoon zo weer aan de praat. Het lijkt soms ingewikkelder dan het is (spreek uit ervaring )
  #16  
Oud 15 April 2009, 20:52
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Heb op het forum zitten surfen en ben er achter gekomen dat ik niet de enige ben (volgens mij is het een brick en dan moet je een firmware instaleren maar dan moet je de firmware weten door middel van een nummer intypen op je iphone maar dat werkt alweer niet dus ik begrijp er nu helemaal niks meer van.
  #17  
Oud 15 April 2009, 20:56
Francis78's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 197
Standaard

Heb je uberhaupt wel al geprobeerd om een unlock uit te voeren? Waarom denk je dat jij last hebt van een gebrickte telefoon dan? Alleen doordat je geen signaal kunt ontvangen? Of vertoont hij meerdere kwalen?
  #18  
Oud 15 April 2009, 21:03
» iPhone US 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 16
Standaard

Dat gaat niet want dan moet ik de firmware hebben maar dat werkt niet??
  #19  
Oud 15 April 2009, 21:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Even wat dingen op een rijtje voor jezelf:

Wat is je huidige baseband? (ook wel modemfirmware genaamd)
Wat is je huidige FW?

Beide te vinden onder instellingen/algemeen/info
  #20  
Oud 15 April 2009, 21:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Berichten: 21
Standaard

hallo kan iemand mij helpen ik heb mijn i phone geupdat nu ken ik hem niet meer unlocken er staat nu een versie 2.2.1 (5H11) had versie 2.2 (5677) ken ik hem nog terug zetten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Groot probleem beppie49 iTunes 0 15 January 2011 20:30
Windows: Groot probleem! Matthiiz iTunes 0 14 August 2009 10:45
Groot probleem!!! egidius iPhone algemeen 8 21 July 2008 11:46
Groot Probleem dennis9920 Archief 1 19 February 2008 18:03
Groot Probleem!!! tbeumer@ Unlock [archief] 30 3 February 2008 22:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:53.