Groot Probleem!!!

Groot Probleem!!! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Even het hele verhaal! een OTB US iphone met 1.0.2 geupgrade en gejailbreaked naar 1.1.1 dan naar 1.1.2 en uiteindelijk softupgrade van 1.1.3 geinstalleerd van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 February 2008, 18:04
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard Groot Probleem!!!

Even het hele verhaal!
een OTB US iphone met 1.0.2 geupgrade en gejailbreaked naar 1.1.1 dan naar 1.1.2 en uiteindelijk softupgrade van 1.1.3 geinstalleerd van dev team, deze deed het niet dus toen een full restore uitgevoerd met itunes,
Daarna Met Ibrickr jailbreak gestart voor 1.0.2. Deze deed het in eerste instantie niet. Ibrickr zei herstart Iphone en probeer opnieuw, Ik heb hem herstart maar nu blijft ie rebooten een zie ik tekentjes heel snel over mijn scherm gaan.. dit blijft hij keer op keer doen. Ibrickr ziet de Iphone niet meer en Itunes ook niet...

Wat moet ik nu in godsnaam doen???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 February 2008, 18:24
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Iemand die kan helpen????
  #3  
Oud 3 February 2008, 18:27
thomba123's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 57
Send a message via twitter to thomba123
Standaard

Krijg je hem ook niet meer in DFU modus?
  #4  
Oud 3 February 2008, 18:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Hoe kom je daar in??
Heb al keer op keer gerestored.. maar hij blijft maar iets draaien wat die keer op keer opnieuw blijft doen, beetje matrix achtig beeld, je weet wel de film
  #5  
Oud 3 February 2008, 18:32
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

je ziet witte letters die heel snel omhoog gaan, als ik snel iets lees van de eerste regels zie ik iets van kernel lease staan..
  #6  
Oud 3 February 2008, 18:35
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zet hem in DFU mode. Zie de wiki voor meer info. Dit is voor jouw een groot probleem met een simpele oplossing

Daarna de firmware herstellen
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #7  
Oud 3 February 2008, 18:48
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Okay, ik krijg hem in DFU, moet ik hem dan herstellen via Itunes of Ibrickr naar 1.0.2.?
  #8  
Oud 3 February 2008, 18:51
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

sorry herstellen via Itunes of downgraden via Ibrickr?
  #9  
Oud 3 February 2008, 19:00
thomba123's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 57
Send a message via twitter to thomba123
Standaard

In tunes.. Wel alt click (mac) en naar 1.1.1 restoren!!!
  #10  
Oud 3 February 2008, 19:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Ik heb hem in DFU gekregen, zie nu een groen scherm met in beeld iTunes logo met stekker..Ik heb heb via itunes geprobeerd de downgraden naar 1.0.2. maar dan geeft Itunes een error aan. fout(1) wat moet ik dan doen??
Proberen restoren naar 1.1.1.??
  #11  
Oud 3 February 2008, 19:15
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Ik heb hem in DFU gekregen, zie nu een groen scherm met in beeld iTunes logo met stekker..Ik heb heb via itunes geprobeerd de downgraden naar 1.0.2. maar dan geeft Itunes een error aan. fout(1) wat moet ik dan doen??
Proberen restoren naar 1.1.1.??
Ja, restoren naar 1.1.1, met iBrickr uit DFU mode halen "Boot the phone" en dan verder met dit:

https://forum.iculture.nl/f14/i...html#post54751
  #12  
Oud 3 February 2008, 19:19
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

ik ga het proberen
  #13  
Oud 3 February 2008, 19:24
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

mss stomme vraag maar hij liep vast bij update van 1.1.2. naar 1.1.3 moet ik dan niet restoren naar 1.1.2? en als ik dat doe krijg ik dan niet de nieuwe bootloader er op? of is dat een domme opmerking?
  #14  
Oud 3 February 2008, 19:26
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
mss stomme vraag maar hij liep vast bij update van 1.1.2. naar 1.1.3 moet ik dan niet restoren naar 1.1.2? en als ik dat doe krijg ik dan niet de nieuwe bootloader er op? of is dat een domme opmerking?
Dat is inderdaad een beetje domme opmerking, maar wel begrijpelijk. Je bedoelt waarschijnlijk de baseband downgraden. Je moet naar 1.1.1, want 1.1.2 is niet te jailbreaken zonder Oktoprep in 1.1.1 te installeren. Zoals beschreven kun je in 1.1.1 je baseband downgraden.
  #15  
Oud 3 February 2008, 19:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

okay, ben nu de firmware 1.1.1 aan het downloaden van de wiki. internet verbinding is niet heel snel dus duurt helaas lang.
Dan proberen restoren en maar hopen dat hij geen fout (1) geeft bij Itunes.
Al vast bedankt voor alle hulp trouwens hoop dat ik het zo niet meer nodig heb.
keep you posted
  #16  
Oud 3 February 2008, 19:58
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

leek goed te gaan, tot Itunes op het einde aangaf Iphone kan niet hersteld worden
fout (1015)
  #17  
Oud 3 February 2008, 20:00
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
leek goed te gaan, tot Itunes op het einde aangaf Iphone kan niet hersteld worden
fout (1015)
O, o, o, o, kijken in een guide in de wiki is toch niet zo moeilijk! Kijk in een 1.1.2 unlock guide, daar staat een oplossing voor fout 1015!

iBrickr => boot the phone => iBrickr meteen sluiten!
  #18  
Oud 3 February 2008, 20:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

sorry, maar als ik heb hersteld naar 1.1.2, waarom moet ik dan in de unlockguide kijken voor 1.1.2?
  #19  
Oud 3 February 2008, 20:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
sorry, maar als ik heb hersteld naar 1.1.2, waarom moet ik dan in de unlockguide kijken voor 1.1.2?
Je zit zelf ook in een endless loop, hoor.
Kijk eens wat ik hier schreef:
https://forum.iculture.nl/f14/i...html#post55054
  #20  
Oud 3 February 2008, 20:06
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

sorry verkeerd geschreven, ik heb hersteld naar 1.1.1. dan moet ik lijkt me jailbreak voor 1.1.1. uitvoeren?? Alleen zit er een sim in met een pincode, dus *#307# kan ik niet bellen..
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Groot probleem beppie49 iTunes 0 15 January 2011 21:30
Windows: Groot probleem! Matthiiz iTunes 0 14 August 2009 11:45
Groot probleem sjorsb iPhone algemeen 39 22 April 2009 22:11
Groot probleem!!! egidius iPhone algemeen 8 21 July 2008 12:46
Groot Probleem dennis9920 Archief 1 19 February 2008 19:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:08.