groot crash probleem door Cydia !!!

groot crash probleem door Cydia !!! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal Ik heb sinds vorig jaar een iPhone 1st gen uit de US, die tot op gisteren probleemloos draaide op FW 2.2.. Na zeer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 August 2009, 11:46
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard groot crash probleem door Cydia !!!

Hallo allemaal

Ik heb sinds vorig jaar een iPhone 1st gen uit de US, die tot op gisteren probleemloos draaide op FW 2.2.. Na zeer lang twijfelen wilde ik gisteren dmv Redsn0w eindelijk overstappen op FW 3.0, en dat is ook perfect gelukt.

Geen fouten of niets, in een half uur had ik een werkende iPhone op FW 3.0.

Tijd om Cydia eens te ontdekken, of in alle geval mijn our de vertrouwde dingen zoals Five icon dock, weathericon enz terug te downloaden.
Wat blijkt echter, iedere keer als ik een package download en installeer en er staat "return to cydia" is alles goed. Staat er echter "reboot phone" of "restart springboard", crasht hij volledig en kan ik niets anders doen als restoren !!

Als ik dus vb Winterboard wil installeren moet de iPhone rebooten en hangt hij dus vast, hetzelfde met WeatherIcon enz enz..


Heeft er iemand enig idee hoe dit op te lossen valt, want ik heb ondertussen al 5x gerestored en het begint me stilaan de keel uit te hangen.

Alvast heel erg bedankt !!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 August 2009, 11:52
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zet je een backup terug na een herstel? Probeer dat dan eens zonder.
  #3  
Oud 5 August 2009, 11:53
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

ja ik zet m'n backup terug omdat ik m'n sms'en en fotos graag had behouden..Ik zal dan eens proberen zonder backup .
Bedankt voor de snelle reactie in alle geval!

edit: dan ben ik naast mijn sms'en ook een deel van m'n nrs kwijt zie ik nu

Laatst gewijzigd door Jumper2110; 5 August 2009 om 12:07.
  #4  
Oud 5 August 2009, 12:12
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Misschien installeer je dingen die nog niet werken op 3.0.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #5  
Oud 5 August 2009, 12:19
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Ok na de wijze raad van Bomans werkt het weer ! al ben ik nu wel alles kwijt.. Niets aan te doen dan zeker?

en ik had er speciaal op gekeken dat ik dingen nam waarvan ik wist dat ze wel op 3.0 gingen
Nogmaals bedankt !!!
  #6  
Oud 5 August 2009, 12:24
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als je synct heb je toch meteen weer je nummers terug?
  #7  
Oud 5 August 2009, 12:26
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

ik bedoel telefoonnrs
  #8  
Oud 5 August 2009, 12:32
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik ook. ...
  #9  
Oud 5 August 2009, 12:34
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

huh? Dus als ik gwn m'n muziek en de apps er terug op sync heb ik m'n gsm nrs ook terug??
  #10  
Oud 5 August 2009, 12:50
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als dat staat/stond aangevinkt in itunes, dan wel.
  #11  
Oud 5 August 2009, 12:52
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

ik heb geen flauw idee waar ik dat aangevinkt zou hebben, ik zal in alle geval eens syncen nu. Maar dan moet ik dus syncen als nieuwe iPhone?

pff hij is opnieuw blijven hangen en het ging net zo goed Ik wou fontSwap gebruiken en pats..

Nu heb ik WEER hersteld en het lijkt erop dat het probleem weer identiek hetzelfde is teruggekomen




edit: nu ging het weer even goed, ik reboot even m'n phone..BAF weer van dat verdomme

Laatst gewijzigd door iMario; 6 August 2009 om 14:34. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #12  
Oud 6 August 2009, 13:34
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Nu loopt ie zelfs vast als ik m'n phone reboot
Ik wil terug naar 2.2.1 dat was tenminste stabiel
  #13  
Oud 6 August 2009, 17:46
Econz's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 262
Send a message via twitter to Econz
Standaard

Ik denk dat ik ook maar ff wacht met die 3.0 jb,als ik dit zo lees.

Ik heb dus echt geen zin om mijn telefoonnummers kwijt te raken..
Mijn vrouw heeft inmiddels wel de fw 3.0 erop staan,al heeft ze geen ge-jailbreakte phone...
  #14  
Oud 10 August 2009, 11:46
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Nog even een update:

Ik heb maar liefst 13 keer moeten restoren, en op de een of andere manier crasht m'n iPhone nu niet meer als ik hem eens reboot..

Een nieuw probleem is echter dat sms'en bijna altijd meer dan een uur later aankomen als dat ze verzonden zijn... Ook wanneer mensen me bellen, krijgen ze meteen m'n voicemail en kunnne ze me pas na 3 of meer keer bereiken..

Heeft iemand enig idee wat ik hieraan kan doen, want dit is echt om gek van te worden !!!
  #15  
Oud 10 August 2009, 12:28
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
Nog even een update:

Ik heb maar liefst 13 keer moeten restoren, en op de een of andere manier crasht m'n iPhone nu niet meer als ik hem eens reboot..

Een nieuw probleem is echter dat sms'en bijna altijd meer dan een uur later aankomen als dat ze verzonden zijn... Ook wanneer mensen me bellen, krijgen ze meteen m'n voicemail en kunnne ze me pas na 3 of meer keer bereiken..

Heeft iemand enig idee wat ik hieraan kan doen, want dit is echt om gek van te worden !!!

soort gelijke problemen had ik ook met 3.0

ik heb nu 3.0.1 en hij draait stabiel.

dus een tip, upgraden?
  #16  
Oud 10 August 2009, 12:34
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

en de procedure voor te jailbraken is gwn hetzelfde als bij 3.0 neem ik aan?
  #17  
Oud 10 August 2009, 12:41
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
en de procedure voor te jailbraken is gwn hetzelfde als bij 3.0 neem ik aan?
Duidelijker kan ik het NIET maken!

t beste wat je kunt doen is Jailbreak Opnieuw uitvoeren.

Gebruik deze handleding:
https://forum.iculture.nl/f14/iphone-jailbreak-unlock/f77/keuzehulp-jailbreak-unlock/36734-iphone-3g-3gs-jailbreak-redsn0w-windows-fw-3-x.html

En deze IPSW voor de Shift+Herstel in iTunes:
http://download2us.softpedia.com/dl/c9db988967ad51fb0443d65839cf9734/4a7d532d/400038026/mac/iPhone/Tools-Utilities/iPhone1,2_3.0.1_7A400_Restore.ipsw

En de IPSW om in Redsn0w 0.8 te laden:
http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-6580.20090617.XsP76/iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw

Daarna volg je deze handleiding (noodzakelijk):
https://forum.iculture.nl/f14/iphone-jailbreak-unlock/f77/keuzehulp-jailbreak-unlock/36988-iphone-3g-unlock-fw-3-x.html

En Daarna moet alles het doen!

Je kunt je ReserveKopie terugzetten via iTunes...

Maar wat ik altijd doe, want ik ben van mening dat als je soms Reservekopie terug zet sommige dingen niet 100% werken, dat je met WinSCP backup maak van je Library map.

Installeer op je PC - WinSCP. Via Cydia installeer op je iPhone OpenSSH en dan kun je via de PC je iPhone benaderen, door je Wi-Fi aan te zetten, de IP-adres over te nemen en in WinSCP te zetten met gebruikersnaam: root en passw: alpine en dan Connect. Dan ben je in de iPhone

Dan in je venster zie je dat de bovenste map uit puntjes bestaat, dus je surft eigenlijk hiermee naar bovenliggende mappen, blijf hierop klikken totdat je niet meer kan, dus totdat je helemaal bij de root van je iPhone bent.

Daarna surf je naar de map - User - en daar staat de machtige map Library.. (rechtermuisknop - kopieren - map op je PC surfen) en dan slaat hij het daar op.
Hierin staat alle backup van je SMS, Contacten, Oproepen, Voicemails, Cookies, Geschiedenis, Favorieten, Echt Alles BEHALVE MEDIA.
Die zit natuurlijk in de map onder Library - Media, kun je ook Kopieren.
De Map Applications kan je laten, heeft geen zin meetenemen, dit zijn geinstalleerde bestanden van applicaties, maar die kan je niet 1 op 1 terugzetten.
Wil je backup van al je Cydia Apps, dan gebruik AptBackup ofzo, hiermee kan je dat wel.

En dan DOE JE JAILBREAK en mag je de Map Library en Media weer terugzetten vanwaar je hem hebt gehaald met WinSCP en Done is Case en voor je Contacten en SMSjes en Mails kun je RESERVEKOPIE terugzetten via iTunes...

Veel Suc6 vriend
  #18  
Oud 10 August 2009, 12:45
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Bedankt, dat had ik allemaal in je vorige topic al wel gezien
Ik heb nu al zoveel gejailbraked dat het wel zal lukken, maar wat extra info kan nooit kwaad..

Om de een of andere reden kan ik sinds 3.0 ook geen ssh-verbinding meer opzetten, en als ik met iphonebrowser die mappen backup krijg ik een .NET-error..

Maar goed, ik ga herstellen (voor de 14e keer) en we zien wel wat dat geeft
  #19  
Oud 10 August 2009, 12:48
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jumper2110 Bekijk bericht
Bedankt, dat had ik allemaal in je vorige topic al wel gezien
Ik heb nu al zoveel gejailbraked dat het wel zal lukken, maar wat extra info kan nooit kwaad..

Om de een of andere reden kan ik sinds 3.0 ook geen ssh-verbinding meer opzetten, en als ik met iphonebrowser die mappen backup krijg ik een .NET-error..

Maar goed, ik ga herstellen (voor de 14e keer) en we zien wel wat dat geeft
hoezo kan je geen ssh verbinding meer opzetten..

reinstal OpenSSH in Cydia ff opnieuw.
Maak je Wi-Fi aan uit.
Gebruik de juiste IP-adres
Herinstall WinSCP ff
en dan met de Juiste IP-adres en usrname root en w8woord alpine moet je echt binnen kunnen komen...

probeer dit allemaal ook op een PC met XP, af en toe naait vista je en dan is je iPhone ook niet echt beter van geworden!!!
  #20  
Oud 10 August 2009, 12:55
Jumper2110's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 138
Standaard

Op mijn pc staat XP, voor de rest heb ik alles gedaan wat je nu ook net opsomde, maar ik kreeg altijd een time-out..Ook nog nooit voorgehad voor ik op 3.0 zat

Maar hij is nu aan het herstellen..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Groot probleem beppie49 iTunes 0 15 January 2011 21:30
Windows: Groot probleem! Matthiiz iTunes 0 14 August 2009 11:45
Groot probleem sjorsb iPhone algemeen 39 22 April 2009 22:11
Groot probleem ! Help a.u.b. ! iPhone911 Archief 3 29 June 2008 13:57
Groot Probleem dennis9920 Archief 1 19 February 2008 19:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:19.