Iphone 3gs met 3.1

Iphone 3gs met 3.1 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Even vraagje want na uren lezen op het forum ben ik nog niet veel wijzer. Ik heb een iphone 3gs met firmware 3.0 en jailbreak ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 October 2009, 00:38
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 4
Standaard Iphone 3gs met 3.1

Even vraagje want na uren lezen op het forum ben ik nog niet veel wijzer.
Ik heb een iphone 3gs met firmware 3.0 en jailbreak, daarnaast heb ik nog een iphone 3gs maar nu met firmware 3.1 en zonder jailbreak. Hier heeft wel 3.0 opgestaan eerst.

Kan ik die iphone met 3.1 weer op 3.1 krijgen zodat ik hem kan jailbreaken?

BvD
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 October 2009, 00:54
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2009
Berichten: 14
Standaard

Voorlopig nog niet.
Je kan een 3gs enkel jailbreaken of unlocken wanneer je een 3.0 of 3.0.1 met jailbreak hebt.
  #3  
Oud 5 October 2009, 10:53
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Je bedoelt waarschijnlijk:

Citaat:
Kan ik die iphone met 3.1 weer op 3.0 krijgen zodat ik hem kan jailbreaken?
Dat hoeft niet, want 3.1 is nu ook te jailbreaken. Ik weet wel niet of het gaat als je al naar 3.1 had gepdate, maar je kan het altijd eens proberen. Zie daarvoor dit topic.
  #4  
Oud 5 October 2009, 12:08
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Als het mag kan ik een downgrade tut plaatsen
en de custom firmware voor 3g en 3gs
iPhone3G_3.1_7C144_Custom_Restore_1GB_Unactivated
iPhone3G_3.1_7C144_Custom_Restore_1GB_Activated
iPhone3GS_3.1_7C144_Custom_Restore_2GB_Activated
iPhone3GS_3.1_7C144_Custom_Restore_2GB_Unactivated

mvg Mark
  #5  
Oud 5 October 2009, 12:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Aangezien ook ik door de bomen het bos niet meer zie, en geen nieuw topic erover durf te openen...

Ik heb een iphone 3gs 32 gb met firmware 3.0.1. Hij is gejailbreaked en simlockvrij gemaakt. Kan ik nu via windows veilig naar 3.1 zonder dat de iphone het begeeft?

Moet dat met het meer dan 300MB ipsw-bestand of via een dmg bestand pwnagetool 3.1.3 (23MB).

Ik heb alle berichten erover wel gelezen maar een sluitende omschrijving van hoe en wat kan ik vinden. Veel respect voor alle hier aanwezige kenners maar voor de iets of wat leek is vrij onduidelijk.

Van 3.0 naar 3.0.1 is me wel gewoon via jullie handleiding gelukt...
  #6  
Oud 5 October 2009, 13:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 2
Standaard

ik vindt ook nergens een duidelijke handleiding om een jailbroken iphone van 3.0 te updaten naar 3.1 zonder jailbreak te verliezen.
  #7  
Oud 5 October 2009, 14:24
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

als je een gejailbreakte versie heb 3.01
dan is het alleen shift+herstellen in itunes en dan custom firmware selecteren
kan niks fout gaan dan
(backup je cydia apps enz... en een reserve copie met itunes)

mvg Mark
  #8  
Oud 5 October 2009, 14:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
als je een gejailbreakte versie heb 3.01
dan is het alleen shift+herstellen in itunes en dan custom firmware selecteren
kan niks fout gaan dan
(backup je cydia apps enz... en een reserve copie met itunes)

mvg Mark
Moet dat perse 3.01 zijn of is een 3.0 met JB ook goed ?
  #9  
Oud 5 October 2009, 14:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2009
Berichten: 56
Standaard

Reserve copie is gemaakt in iTunes.

Toch ben ik verre van digibeet maar ik durf het nog steeds niet aan omwille van alle tegenstrijdige berichten....

Waar staat nu een handleiding om te updaten naar 3.1?

Moet ik nu eerst iets met pwnagetool 3.1.3.dwg doen alvorens via iTunes shift+herstellen te kiezen voor het bestand 3GS_3.1_Cydia.ipsw.

Ik wil niet riskeren dat hij het straks niet meer doet...
  #10  
Oud 5 October 2009, 15:44
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robbee Bekijk bericht
Moet dat perse 3.01 zijn of is een 3.0 met JB ook goed ?
Updaten met iTunes naar 3.01
en dan jb met 3.00
dan heb je jb 3.01
en dan kan je shift+herstellen doen met iTunes

mvg mark
  #11  
Oud 5 October 2009, 16:09
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 126
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
Updaten met iTunes naar 3.01
en dan jb met 3.00
dan heb je jb 3.01
en dan kan je shift+herstellen doen met iTunes

mvg mark
Kun je me uitleggen waarom ik eerst naar 3.01 moet
Alvast bedankt.
  #12  
Oud 5 October 2009, 16:25
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

anders blokkeertt hij shift+herstellen
  #13  
Oud 5 October 2009, 16:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 7
Standaard FW 3.1

Hoi allemaal,

Ik heb een 3Gs met fw 3.01 + jailbreak + unlock. Ik begrijp uit de forums, dat ik nu via i-tunes met shift + herstellen de nieuwe fw 3.1 kan installeren. Alleen snap ik niet of ik de activated of unactivated moet hebben? Ook heb ik via appbackup een backup gemaakt en natuurlijk via itunes een reservekopie. Als extra ook nog via iH8sn0w - iREB 3.1-3 For Windows de shssh grabber gedraaid.

Moet ik nog iets doen voor ik de nieuwe firmware er op zet (welke van de 2)?

Graag jullie hulp.

Bedankt
  #14  
Oud 5 October 2009, 16:55
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door micronikje Bekijk bericht
Hoi allemaal,

Ik heb een 3Gs met fw 3.01 + jailbreak + unlock. Ik begrijp uit de forums, dat ik nu via i-tunes met shift + herstellen de nieuwe fw 3.1 kan installeren. Alleen snap ik niet of ik de activated of unactivated moet hebben? Ook heb ik via appbackup een backup gemaakt en natuurlijk via itunes een reservekopie. Als extra ook nog via iH8sn0w - iREB 3.1-3 For Windows de shssh grabber gedraaid.

Moet ik nog iets doen voor ik de nieuwe firmware er op zet (welke van de 2)?

Graag jullie hulp.

Bedankt
Als je moet unlocken heb je de activated nodig, hoef je niet te unlocken (en is je iPhone dus officieel simlockvrij) dan kan je de unactived nemen.
  #15  
Oud 5 October 2009, 17:05
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Volgende mij is het net andersom
  #16  
Oud 5 October 2009, 17:10
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
Volgende mij is het net andersom
Neen toch? Want als je geen originele simkaart hebt (en dus moet unlocken) kan je je iPhone niet activeren met iTunes. De custom firmware moet hier dus al geactiveerd zijn.
Heb je een officieel simlockvrije iPhone dan kan je gewoon de unactivated firmware nemen want iTunes wil je iPhone activeren met eender welke simkaart.
  #17  
Oud 5 October 2009, 17:11
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
Volgende mij is het net andersom
Nope, simlockvrij hoe je niet te activeren
__________________

  #18  
Oud 5 October 2009, 17:15
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Ik heb een unactivated versie simlockvrij en kon activeren en heb t-mobile iPhone
  #19  
Oud 5 October 2009, 17:16
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

T-mobile en simlockvrij>>>>niet activeren
  #20  
Oud 5 October 2009, 17:17
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
Ik heb een unactivated versie simlockvrij en kon activeren en heb t-mobile iPhone
Je hebt misschien een T-Mobile simkaart? Hoe dan ook, het enige juiste staat hierboven beschreven
Reageren

Labels
jailbreak 3.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
problemen met iphone 3gs XfreeztYleX iPhone algemeen 3 28 December 2010 22:35
sync met van iphone 3GS met outlook 2010 humandrive iPhone algemeen 5 13 August 2010 18:24
iPhone: iphone 3Gs met 3.1.3 nieuwe bootrom naar 4.0 met jailbreak erikroeier Jailbreak 13 27 June 2010 00:38
Problemen met synchroniseren iphone 3gs met ICal mandersa01 Archief 2 22 December 2009 15:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:42.