Cydia neemt 2 gb

Cydia neemt 2 gb discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb een gejailbreakte iPhone van 8GB. Alleen ik heb voor mijn muziek e.d. nog maar 5.6 gb over. Ik heb gezien dat Cydia ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 October 2009, 10:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard Cydia neemt 2 gb

Hoi,

ik heb een gejailbreakte iPhone van 8GB. Alleen ik heb voor mijn muziek e.d. nog maar 5.6 gb over. Ik heb gezien dat Cydia 2 gb voor zichzelf neemt. Kan ik ook instellen dat ze 1 gb krijgt? Aangezien ze nog niet eens een halve gb in gebruikt heeft.

Mitchell
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2009, 10:08
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hoe bedoel je, cydia neemt 2GB voor zich?
Cydia is een installer, die kan nooit 2GB in beslag nemen.
  #3  
Oud 12 October 2009, 10:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

Ik bedoel dit: zie bijlage.

Er staat dat ze 2GB in beslag neemt en maar 20% gebruikt.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0159.PNG‎ (70,6 KB, 80x gelezen)
  #4  
Oud 12 October 2009, 10:23
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb jij een custom firmware met een aangepaste (lees grotere) partitie gebruikt?

Want dit heb ik:

  #5  
Oud 12 October 2009, 10:46
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Je heb ook 1gb en 750mb
je heb er zelf voor gekozen

ik denk dat je hem van ftd af die ik heb gepost
  #6  
Oud 12 October 2009, 16:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

Dan wil ik hem graag naar 750mb zetten.
Hoe moet ik dat dan doen? Ik heb hem namelijk niet gejailbreaked. Telefoon is op marktplaats gekocht..

Mitchell
  #7  
Oud 12 October 2009, 16:43
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mittt Bekijk bericht
Dan wil ik hem graag naar 750mb zetten.
Hoe moet ik dat dan doen? Ik heb hem namelijk niet gejailbreaked. Telefoon is op marktplaats gekocht..

Mitchell
nou volgends mij als je cydia erop heb staan is hij aardig gejailbreakt
  #8  
Oud 12 October 2009, 16:44
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
nou volgends mij als je cydia erop heb staan is hij aardig gejailbreakt
hij bedoelt niet zelf jailbroken
__________________

  #9  
Oud 12 October 2009, 16:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

Ik weet dat hij is gejailbreakt. Maar hij moet van 2gb naar 750mb dan..

Als dat kan.
  #10  
Oud 12 October 2009, 16:45
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zul je opnieuw een custom firmware moeten installeren op je iphone.
Daarover is genoeg te vinden op het forum.
  #11  
Oud 12 October 2009, 16:48
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Gebruik je ultrasn0w
zo niet
update alles
backup je apps (cydia)(reservekopie met itunes)
volgends mij word er standaard 500mb partition aangemaakt voor cydia
en dan gebruik je een custom firmware of blackra1n

Laatst gewijzigd door mastermark; 12 October 2009 om 16:56.
  #12  
Oud 12 October 2009, 17:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

Volgens mij gebruikt ik ultrasn0w.
Moet ik dan op Reinstall drukken?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0166.PNG‎ (60,5 KB, 17x gelezen)
  #13  
Oud 12 October 2009, 17:20
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

nee dat wou ik weten want als je update kan niet meer unlocken
  #14  
Oud 12 October 2009, 17:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

maar ik gebruik dus ultrasn0w. Hoe kan ik dan dat geheugen van Cydia verkleinen..
  #15  
Oud 12 October 2009, 17:24
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

dat zou ik niet weten staat er niet iets op het forum
  #16  
Oud 12 October 2009, 17:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

Volgens mij staat het hier niet op het forum.

Toch zonde van het niet gebruikte geheugen.
  #17  
Oud 12 October 2009, 17:41
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Is je iPhone officieel simlockvrij dan
is het zo opgelost
anders moet je ff wachten op een unlock update
  #18  
Oud 12 October 2009, 18:50
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Waarom zet je niet een custom firmware van dit forum erop.

dus 3.1 eropzetten, dan blijft je baseband ongewijzigd, maar wel nieuwe cydia
  #19  
Oud 13 October 2009, 08:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2009
Berichten: 76
Standaard

Ja maar dan is mn iPhone toch niet meer unlocked?
  #20  
Oud 13 October 2009, 08:48
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mittt Bekijk bericht
Ja maar dan is mn iPhone toch niet meer unlocked?
Als je met de custom firmware update die je vind ik dit forum, dan wordt je baseband niet gepdate en kan je alsnog met Ultrasnow aan de slag.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone neemt automatisch na 1x overgaan op. Cornerstar24 iPhone algemeen 4 25 December 2010 20:31
Bluetooth neemt niet op 1e keer bodehond iPhone algemeen 0 13 April 2010 18:54
Phone neemt vanzelf apple ID over Sick Mic iPhone algemeen 2 27 December 2008 23:57
Wi-Fi verbinding neemt af Pjb Wi-Fi 0 7 June 2008 17:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:05.