Jailbreak

Jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik had mijn iphone gejailbreakt op firmware versie 3.0 dit had ik laten doen door iemand die het op marktplaats aanbood. Nou wou ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 October 2009, 15:10
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Question Jailbreak

Hallo,

Ik had mijn iphone gejailbreakt op firmware versie 3.0
dit had ik laten doen door iemand die het op marktplaats aanbood.
Nou wou ik het zelf een gaan proberen en had ik geprobeerd te jailbreaken naar versie 3.1.. dit is opzich gelukt alleen na de jailbreak had ik geen netwerk meer en ik kon gedownloade applicaties niet meer installeren.

Nu heb ik hem terug gezet naar jailbreak 3.01 maar ik heb geen cydia meer en kan geen gedownloade applicaties meer installeren.

Welke handleidingen kan ik nu het beste volgen om mijn telefoon op de juiste manier te jailbreaken?

Alvast bedankt. Mvg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2009, 15:11
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Ik vrees dat je je iPhone nu gelocked hebt.

iets meer info ???
waar bel je mee bijvoorbeeld

wat is je baseband ?
__________________


Laatst gewijzigd door Michel15; 12 October 2009 om 15:13.
  #3  
Oud 12 October 2009, 15:27
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

nadat ik hem terug heb gezet naar 3.01 heb ik gewoon weer netwerk..
Ik bel met hi.. heb deze iphone simlockvrij ontvangen..
Waar kan ik baseband zien?

bedankt voor de hulp!
  #4  
Oud 12 October 2009, 15:30
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berty Bekijk bericht
nadat ik hem terug heb gezet naar 3.01 heb ik gewoon weer netwerk..
Ik bel met hi.. heb deze iphone simlockvrij ontvangen..
Waar kan ik baseband zien?

bedankt voor de hulp!
Instellingen > Algemeen > Info > Modemfirmware
  #5  
Oud 12 October 2009, 15:36
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dan heb je bij de jailbreak naar 3.1 denk ik de verkeerde custom firmware gebruikt.

Daarom kon je niet bellen, je zal dan 04.26.08 hebben
  #6  
Oud 12 October 2009, 15:52
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

klopt helemaal, ik heb 04.26.08

ik krijg het vermoeden dat jij er wel verstand van hebt.. kun je mij een link oid. geven van de jailbreak die ik uit moet voeren?

zit nu dus op 3.01 en waar ik heen ga maakt me niet uit als ik alles maar weer kan wat ik voorheen ook kon.

alvast bedankt.
  #7  
Oud 12 October 2009, 15:56
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Vertel even wat jij gedaan hebt toen je naar 3.1 ging.
  #8  
Oud 12 October 2009, 16:01
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

uhm ik had ergens zon firmware gedownload.. volgens mij was die voor de unlocked 3g.
moest ik via itunes op shift + herstellen drukken en dan dat bestand selecteren.
  #9  
Oud 12 October 2009, 16:03
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

je had die andere moeten hebben

custom 3.1 firmware topic en dan de versie met activatie moet je hebben
jij had die zonder activatie schat ik zo in

pas je profiel ook even aan svp, staat dat je geen iPhone hebt
  #10  
Oud 12 October 2009, 16:06
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

gedaan
veel dank tot nu toe, ga het straks proberen en dan meld ik het wel even.
  #11  
Oud 12 October 2009, 16:07
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Nou vooruit

iPhone 3G:

- Jailbreak
- Activatie
- Cydia

Link
  #12  
Oud 12 October 2009, 16:11
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

las je bericht wat verkeerd vandaar ook mijn berichtje aangepast
maar thanks.
  #13  
Oud 12 October 2009, 19:00
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

Daar ben ik weer.
Zojuist geprobeerd, via itunes schift + herstellen en dan de jailbreak die michel15 aangaf.
krijg ik na een tijdje 'iphone op herstel voorbereiden' in beeld te hebben gehad de volgende foutmelding: De Iphone Iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1604)

Wat nu?
  #14  
Oud 12 October 2009, 19:01
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dan schijn je niet goed in DFU te zitten of een andere usb poort proberen.

Even doorzetten nog
  #15  
Oud 12 October 2009, 19:08
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

Ik probeer eerst een andere USB poort.. maar dit maakt geen verschil.
En lees net over die DFU mode... kan ik daar wel inkomen als mijn iphone het 'verbind met iTunes' plaatje weergeeft?
  #16  
Oud 12 October 2009, 19:13
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dat lukte bij mij wel inderdaad, dat stekkertje
  #17  
Oud 12 October 2009, 19:19
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

Spanning en sensatie.. de DFU mode is reeds geactiveerd maar krijg helaas nu de foutmelding: Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1600) (zonet was het 1604)
Is er al bijna reden voor paniek?
  #18  
Oud 12 October 2009, 19:24
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

misschien ireb erbij gebruiken

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Laatst gewijzigd door Michel15; 12 October 2009 om 19:25. Reden: link toegevoegd
  #19  
Oud 12 October 2009, 21:31
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2008
Locatie: groningen
Berichten: 105
Standaard

Het is gelukt.. cydia staat er nu ook weer op.. maar helaas weer geen netwerk...... wat doe ik fout?
  #20  
Oud 12 October 2009, 21:48
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

in die custom versie ben je het provider logo kwijt

kun je helemaal niet bellen, heb je ook geen streepjes bij bereik ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 27 March 2010 23:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:18.