Simlock na jailbreak?

Simlock na jailbreak? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag Vanmiddag postte ik dit topic: http://www.iphoneclub.nl/forum/f14/i...jailbreak.html Heb alles naar behoren gedaan. Mijn abbonement loopt vanaf eind november, zit nu nog op een nieuwe simkaart ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 October 2009, 20:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: 's-Gravendeel
Berichten: 23
Stuur een bericht via Skype™ naar RuttieBARCA Send a message via twitter to RuttieBARCA
Standaard Simlock na jailbreak?

Goedendag

Vanmiddag postte ik dit topic:
https://forum.iculture.nl/f14/i...jailbreak.html

Heb alles naar behoren gedaan. Mijn abbonement loopt vanaf eind november, zit nu nog op een nieuwe simkaart die dus nog niet werkt (van T-Mobile).

Na de jailbreak had ik dit:

Er staat nu linksbovenin 'Simlock' en als ik hem soms ontgrendel komt er ook iets te staan met simlock.
Is dit ernstig?? Hoe verhelp ik het?? hij is net 1 dagje oud ik schrik best wel

M.v.g,
Rutger
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 October 2009, 20:13
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Jeetje rutger, je hebt em echt net he.

Even een gesprek opzetten, dan vraagt ie automatisch of je de simlock wil verwijderen.
Vul je pincode en hij zoek et netwerk op. Simlock = pincode invoeren.

Geen dank, slotje?
  #3  
Oud 13 October 2009, 20:14
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: 's-Gravendeel
Berichten: 23
Stuur een bericht via Skype™ naar RuttieBARCA Send a message via twitter to RuttieBARCA
Standaard

Sorry hoor!!! Maar ik ben ook niet de slimste met technologien. Toch bedankt, ik kan dat dus pas eind november doen.
  #4  
Oud 13 October 2009, 20:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik heb een soort gelijk probleem met een 3.0 iPhone GS die ik heb geupdate naar 3.1. Vervolgens heb ik custom 3.1.2. geinstalleerd met met Pwnagetool. Alles leek goed te gaan, echter krijg ik geen bereik met deze nieuwe firmware. Alles gaat, behalve bellen.. iemand een soortgelijk probleem?

mm ander issue dus, maar iemand die kan helpen?
  #5  
Oud 13 October 2009, 20:30
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Heb je een Tmobile simkaart?
Heb je een Tmobile iphone?

Zo niet, wat heb je wel?
  #6  
Oud 13 October 2009, 20:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

sorry, vergeten te vermelden. Alles t-mobile.
Momenteel baseband 05.11.07.
  #7  
Oud 13 October 2009, 20:48
deKevster's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Locatie: Papendrecht
Berichten: 106
Send a message via twitter to deKevster
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomasvossen Bekijk bericht
sorry, vergeten te vermelden. Alles t-mobile.
Momenteel baseband 05.11.07.
Dan kan je hem niet simlockvrij maken. Je hebt je Baseband geupgrade. Je zult moeten wachten tot het Dev-Team met een oplossing komt.
__________________
iPhone 6 PLUS - 16GB - FW: 8.3
  #8  
Oud 13 October 2009, 20:51
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Hij heeft alles tmobile, dus moet geen probleem vormen.
Heb je wel streepjes? Tmobile in je scherm? Een 3G tekentje?

Probeer ff vliegtuigmodus aan en uit, of je netwerk instellingen te resetten.
  #9  
Oud 13 October 2009, 20:51
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deKevster Bekijk bericht
Dan kan je hem niet simlockvrij maken. Je hebt je Baseband geupgrade. Je zult moeten wachten tot het Dev-Team met een oplossing komt.

Hoezo, hij gaat toch straks met TM bellen en het is een TM-toestel als ik het goed begrijp, dus straks heeft ie geen simlockvrij toestel nodig
__________________

  #10  
Oud 13 October 2009, 20:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Hoezo niet simlock vrij? Is volgens de handleiding van deze site gedaan, waarbij werd aangegeven dat baseband niet geupgrade zou worden??!
Downgrade wel mogelijk?
  #11  
Oud 13 October 2009, 20:54
deKevster's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Locatie: Papendrecht
Berichten: 106
Send a message via twitter to deKevster
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Hoezo, hij gaat toch straks met TM bellen en het is een TM-toestel als ik het goed begrijp, dus straks heeft ie geen simlockvrij toestel nodig
Het gaat erover dat hij hem nu niet simlockvrij kan maken.. Als hij toch straks met TM gaat bellen, dan moet hij wachten.
  #12  
Oud 13 October 2009, 20:55
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomasvossen Bekijk bericht
Hoezo niet simlock vrij? Is volgens de handleiding van deze site gedaan, waarbij werd aangegeven dat baseband niet geupgrade zou worden??!
Downgrade wel mogelijk?
Jouw baseband stond al op de nieuwste, kun jij ook niks aan doen.
Nieuw toestel toch ?

Je hebt pech en moet wachten tot je met TM kan bellen of je gaat tijdelijk met een prepay kaart van TM bellen
  #13  
Oud 13 October 2009, 20:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Ik bel al jaren met t-mobile, alleen na mijn jailbraek krijg ik geen bereik meer. Het betreft een legale telefoon die ik nieuw heb gekregen nadat mijn eerste 3GS defect was. Geen bereik houdt in dat ik geen streepjes heb en geen 3g logo of iets dergelijks. Alles werkt, alleen geen ontvangst.
  #14  
Oud 13 October 2009, 21:18
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Doe eens je netwerk instellingen resetten dan?
Werk dat niet, DFU restore naar 3.1.2.
Check in de wiki hoe dat moet.
  #15  
Oud 13 October 2009, 22:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Terugzetten moet inderdaad kunnen, maar dan heb ik nog altijd mijn jailbreak niet... Toch zou dit te doen moeten zijn
  #16  
Oud 13 October 2009, 22:48
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Na restore even opnieuw jailbreaken.
Als alles origneel is moet het werken.

Trouwens, heb je wel een carrierfile geinstalleerd staan?
(instellingen, algemeen, info en dan bij Aanbieder, zou T-Mobile 5.0 moeten zijn)

Laatst gewijzigd door Scoes; 13 October 2009 om 22:55.
  #17  
Oud 13 October 2009, 23:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Bij mij staat aanbieder 'Niet Beschikbaar'. Ik ga even een restore proberen. Daarna nog eens. Vind het wel vreemd.
  #18  
Oud 13 October 2009, 23:53
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomasvossen Bekijk bericht
Ik bel al jaren met t-mobile, alleen na mijn jailbraek krijg ik geen bereik meer. Het betreft een legale telefoon die ik nieuw heb gekregen nadat mijn eerste 3GS defect was. Geen bereik houdt in dat ik geen streepjes heb en geen 3g logo of iets dergelijks. Alles werkt, alleen geen ontvangst.
Ik had helemaal niet door dat jij niet de TS was

Het lijkt wel een gekkenhuis soms
  #19  
Oud 14 October 2009, 00:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 12
Standaard

Het probleem is verholpen. Ik heb mijn iphones 3GS hersteld met de officiele 3.1.2 firmware. Vervolgens heb ik m.b.v. een windows machine Blackra1n uitgevoerd. Dit verliep geheel vlekkeloos. Ik heb nu een gejailbreakte t-mobile 3GS.
  #20  
Oud 14 October 2009, 01:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomasvossen Bekijk bericht
Het probleem is verholpen. Ik heb mijn iphones 3GS hersteld met de officiele 3.1.2 firmware. Vervolgens heb ik m.b.v. een windows machine Blackra1n uitgevoerd. Dit verliep geheel vlekkeloos. Ik heb nu een gejailbreakte t-mobile 3GS.
Gefeliciteerd, ook maar even je profiel aanpassen dan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Jailbreak raak ik simlock kwijt? GTFO Jailbreak 6 19 April 2011 15:46
iPhone 3G: Help! Jailbreak + illegaal simlock vrij -> Legaal T-mobile simlock vrij Dagavu Unlock 0 25 September 2010 14:22
Simlock vrij toestel, krijgt simlock door Jailbreak? Rub3n Archief 4 27 February 2010 11:22
Probleem Met Simlock na Jailbreak Crossi Archief 1 3 November 2009 13:20
Jailbreak, simlock, update....? vdvorst Unlock [archief] 12 27 June 2009 22:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:36.