iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Apple blokkeert Jailbreak in nieuwe iPhone 3GS toestellen! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/45808-apple-blokkeert-jailbreak-nieuwe-iphone-3gs-toestellen.html)

yingie 04-02-10 19:35

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door mandy3006 (Bericht 412702)
Please help me..
Ik ben een groentje wat betreft jailbreacken en unlocken..
We hebben een iphone gekocht via internet. Het part no. begint met MC en in het serialnummer staat dat de telefoon uit week 48 komt.
Als het toestel aangezet wordt krijgen we de volgende melding: sim lock actief plaats een geldige sim-kaart zonder pincode.
Als we hem aansluiten op de pc dan krijgen we ook een foutmelding bij itunes.
Nu heb ik hem gister geprobeerd te jailbreaken via blackra1n. Vervolgens kon ik hem unlocken.
Ik kreeg echter geen verbinding met Wi-Fi. Toen heb ik het toestel uitgeschakeld en toen ik hem weer aanzette kreeg ik een melding dat de telefoon hersteld moest worden naar de fabrieksinstellingen. Toen heeft itunes hem hersteld en vervolgens begint het verhaal weer van voor af aan.

Kan iemand mij helpen om deze telefoon aan de praat te krijgen?

Jouw iPhone kan alleen ge-tethered worden gejailbreakt en dat ook nog eens alleen met firmware 3.1.2. Nu firmware 3.1.3 uit is ben ik bang, dat je met een brick zit totdat Dev Team of Geohot een exploit vinden om firmware 3.1.3 te jailbreaken.

hondlustgeenbrood 13-02-10 08:51

Wat heb ik gelukkig toen ik bij het afsluiten van mijn ING rekening - terwijl ik eigenlijk geen nut inzag in de iPhone 3GS - toch zonder bij nadenken maar eentje had aangeschaft via de zomer actie van ING die gaande was tot 15 oktober en nu it turns out to be a blessing in the sky alhoewel ik mijn oleophobic glas mis, want heb het moeten vervangen omdat er een klein barstje erop zat dus loop nu met 3g vermoedelijk namaak glas rond.

Serie nr van mijn iPhone: 85938***** :d:D:D




Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:21.