Radenloos / Jailbreak - unlock

Radenloos / Jailbreak - unlock discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik vrees dat je 3.1.2 erop hebt staan en dus de nieuwe baseband erop hebt staan. Mits je een custom firmware hebt gebruikt....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 16 October 2009, 15:47
Yzord's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2008
Berichten: 1.051
Standaard

Ik vrees dat je 3.1.2 erop hebt staan en dus de nieuwe baseband erop hebt staan. Mits je een custom firmware hebt gebruikt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 16 October 2009, 15:50
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Zoals ik al eerder zei: volgens mij heb je 3.1.2 erop en heb je nu een dure iPod.
  #23  
Oud 16 October 2009, 15:58
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Dacht het ook al, aangezien hij zegt 'hersteld in iTunes'.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #24  
Oud 16 October 2009, 16:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Nou ik ben bang dat ik hem naar de schoot kan brengen... Hij is inmiddels hertseld met behulp van de DFU mode, vervolgens redsnow laten draaien, maar toont nog steeds alleen : Noodoproepen...

Zwaar K*t dit probleem..
  #25  
Oud 16 October 2009, 16:51
Spooky's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 183
Send a message via twitter to Spooky
Standaard

VREEMD OF NORMAAL ???

Ik heb vanmiddag via Itunes shift/herstel gedaan omdat ik afgelopen week 3x comas heb gehad.

Echter NA het herstel was nog steeds Cydia zichtbaar en werkbaar, kaal maar toch was het ernog hieruit blijkt volgens mij dat de vorige jailbreak niet verdwenen is/was.

Zonder Geohot heb weer enkele repo's toegevoegd. en alles draait.

Vreemd of normaal ???
  #26  
Oud 16 October 2009, 16:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Heb jij de nieuwste update 3.1.2 erop gezet? Want dan heb je nu een dure iPod. Bellen zal voorlopig niet meer lukken.
iPhone met 3.1.2 is gewoon te gebruiken met alle simkaarten hoor.
Als je de juiste weg maar bewandelt.
  #27  
Oud 16 October 2009, 16:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

En wat is die weg dan precies??, want ik ben bang dat hij tijdens al deze operaties dalijk toch opeens upgedat is, naar de 3.1.2...
Hij ligt nog aan de stekker voor een herstel (3de x) maar ben bang dat deze ook niet werkt
  #28  
Oud 16 October 2009, 17:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rskrene Bekijk bericht
Nou ik ben bang dat ik hem naar de schoot kan brengen... Hij is inmiddels hertseld met behulp van de DFU mode, vervolgens redsnow laten draaien, maar toont nog steeds alleen : Noodoproepen...

Zwaar K*t dit probleem..
Leg de herstelprocedure die je gebruikt eens uit. Dan kunnen we afleiden welke firmware je nu hebt en je misschien verder helpen. Echter zoals anderen al hebben gezegd heb je waarschijnlijk geupdate naar 3.1.2 wat betekent dat je je unlock voorlopig kwijt bent. Je kunt dan nog wel jailbreaken met blackra1n.
  #29  
Oud 16 October 2009, 17:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Oke:
Cudia kon ik niet meer openen
Gisteren een herstel uitgevoerd om dit te herstellen
Nu begin ik te twijfelen of ik niet per ongeluk op UPDATE heb geklikt.
Vandaag bezig geweest om te herstellen via DFU
Zonder de shift knop herstel hij goed, met de shift knop en de (iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw) toegevoegd krijg ik tijdens herstel het volgende te zien:

De iphone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1015).

Als er nog andere mogelijkheden zijn hoor ik dat graag .!
  #30  
Oud 16 October 2009, 17:07
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macdotcom Bekijk bericht
iPhone met 3.1.2 is gewoon te gebruiken met alle simkaarten hoor.
Als je de juiste weg maar bewandelt.
Niet als hij eerder afhankelijk was van een software-unlock. Dan is hij met een officieel herstel in iTunes naar 3.1.2 zijn unlock kwijt en die krijgt hij voorlopig niet terug. Vanaf dat punt zou hooguit nog een downgrade naar 3.0 werken, maar dan ook alleen als hij eerder ook zijn ECID SHSH 'on file' heeft gezet.
  #31  
Oud 16 October 2009, 17:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

als jij geen officiele i phone hebt en je bent afhankelijk van een unlock dan moet jij een aangepaste firmware 3.0 installeren via redsnow.. deze vind je op dit site.. en daarna kan je ultrasn0w installeren via cydia.. en dan zal het wel lukken.. Dus niet de officiele 3.0 van i tunes maar wel een aangepaste firmware 3.0..
veel succes
  #32  
Oud 16 October 2009, 17:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Oke, ik zie overigens geen link in je bericht.?!
en ik weet niet wat je bedoelt met een officiele iphone, maar idd ik ben afhankelijk van die unlock.
ALs je die site even zou willen geven ga ik dat maar even proberen dan
  #33  
Oud 16 October 2009, 17:52
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neomatrixlopen Bekijk bericht
als jij geen officiele i phone hebt en je bent afhankelijk van een unlock dan moet jij een aangepaste firmware 3.0 installeren via redsnow.. deze vind je op dit site.. en daarna kan je ultrasn0w installeren via cydia.. en dan zal het wel lukken.. Dus niet de officiele 3.0 van i tunes maar wel een aangepaste firmware 3.0..
veel succes
Nogmaals, als hij op een officile 3.2.1 zit kan hij niet meer terug tenzij hij zijn ECID SHSH on file heeft.
Ik hoop voor hem dat hij slechts op 3.0 zat maar ik vrees het ergste.
  #34  
Oud 16 October 2009, 17:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Nou en in het ergste geval dat ik niet op 3.0 zit maar op die andere.! Is me iphone dan ooit nog te redden of ken ik hem dan gelijk weg gooien :S :S
  #35  
Oud 16 October 2009, 20:00
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Tot nu toe is er altijd een unlock gevonden, hoewel dat geen garantie is. Apple is steeds beter in het voorkomen van exploits (gaten in de software).
  #36  
Oud 17 October 2009, 14:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

UPDATE.!!
De vrijdag middag en (bijna) zatermiddag ben ik kwijt, maarrrrrrrrrr...
De iphone is zover dat ik cydia op me springbord heb staan.!! En de versie is 3.0

Maar om het nu af te maken, hij blijft zoeken naar mijn simkaart terwiijl dat repo666.untrasn0w aan staat bij cydia.

IEmand??
  #37  
Oud 17 October 2009, 14:49
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

heb je die repo ook echt aangeklikt en ultransnow genstalleerd ?
__________________

  #38  
Oud 17 October 2009, 14:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Yepz, maar hij blijft zoeken....
Misschien even herstellen.?
  #39  
Oud 17 October 2009, 14:53
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

heeft ie ook een reboot gedaan na het installeren van ultransnow ?

zo nee, ff zelf doen
  #40  
Oud 17 October 2009, 15:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

uhhh.. nou ik heb hem net via confirm, reinstal gedaan..
Hij blijft zoeken, kan het zijn dat er in error aanwezig is (door al die operaties van de afgelopen 2 dagen)?
in dat geval kan ik hem beter herstellen met de shift functie of niet ?

Hij geeft aan in cydia
error: Refreshing Data, en dan zie ik een opsomming van sites warbij staat failed to fetch......
enige optie die ik dan heb is oke drukken...

Laatst gewijzigd door King1987; 17 October 2009 om 17:11. Reden: edit knop gebruiken aub.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:53.