Radenloos / Jailbreak - unlock

Radenloos / Jailbreak - unlock discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Dat heb ik ook wel eens Gewoon nog een paar keer proberen, je bent wel verbonden via WIFI neem ik aan ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 17 October 2009, 15:23
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dat heb ik ook wel eens

Gewoon nog een paar keer proberen, je bent wel verbonden via Wi-Fi neem ik aan ?
__________________

Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 17 October 2009, 15:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

ja uiterraad..Nou afwachten ben bang dat ik weer erug bij af ga..
Hopen maar..
  #43  
Oud 17 October 2009, 16:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rskrene Bekijk bericht
uhhh.. nou ik heb hem net via confirm, reinstal gedaan..
Hij blijft zoeken, kan het zijn dat er in error aanwezig is (door al die operaties van de afgelopen 2 dagen)?
in dat geval kan ik hem beter herstellen met de shift functie of niet ?
kijk eerst welke versie je baseband is: instellingen-algemeen-info-modemfirmware. 5.11.07 is niet te unlocken.
  #44  
Oud 17 October 2009, 16:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

dit meen je niet.???
Want die staat idd op 05.11.07
What the **** dat ga je niet menen
is daar geen enkele andre oplossing voor.??

Maar me versie is toch 3.0 en geen 3.1
Ik snap er niks meer van...

Ben ik toch niet voor niks een andere telefoon wezen halen vanmiddag (ter tijdelijke vervanging)

Noue nog minder geluk, fuzzyband gedownload en helaas ik heb 5.09 en hij wekrt only by 5.08

Geen enkele andre oplossing dus, en wachten tot een unlock update hiervoor??
(als deze ooit komt)

Laatst gewijzigd door King1987; 17 October 2009 om 17:10. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #45  
Oud 17 October 2009, 16:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2009
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rskrene Bekijk bericht
Noue nog minder geluk, fuzzyband gedownload en helaas ik heb 5.09 en hij wekrt only by 5.08

Geen enkele andre oplossing dus, en wachten tot een unlock update hiervoor??
(als deze ooit komt)
idd, enige oplossing voor je is de weg naar tmobile. Kost 120e om te laten unlocken of gratis vanaf een jaar na aankoop.
  #46  
Oud 17 October 2009, 17:14
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Maar in post 11 van dit topic heb ik al gevraagd op welke baseband je draaide.

Nu blijkt dat dus 05.11.07 te zijn, ik weet niet hoe je dat dan voor elkaar hebt gekregen, maar de custom firmwares van dit forum bevatten geen baseband-upgrade
  #47  
Oud 17 October 2009, 18:02
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 199
Standaard

Volgens mij heb je de laatste firmware binnengehaald::

Dit schrijf je een paar berichten terug::

maar omdat mijn cydia fast liep gisteren heb ik iphone herstellen gedaan via itunes,
  #48  
Oud 18 October 2009, 13:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 19
Standaard

Waarschijnlijk wel!
Iphone start nu wel op, en me springbord is actief, dus heb nu idd een dure ipod.!

Dus het is nu afwachten tot het dev-team een unlock metjode uit vindt.!! voor deze baseband.!

Elders ophet dorum hebben sommige er ook last van, maar ben benieuwd of ze deze ooit kunnen untlocken.! wat denken jullie.??
  #49  
Oud 18 October 2009, 14:53
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Afwachten maar, he. De laatste basebands zijn al een tijdje unhackable gebleken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:55.