jailbreak en unlock lukt niet

jailbreak en unlock lukt niet discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) kijk naar post 3 in dit topic, download dat bestand, shift herstel.. selecteer en laat je iphone even zijn gang gaan...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 October 2009, 14:07
Bertje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 157
Standaard

kijk naar post 3 in dit topic, download dat bestand, shift herstel.. selecteer en laat je iphone even zijn gang gaan
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 October 2009, 14:15
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Zoals Bomans boven jou zegt: je moet gewoon updaten met deze customfirmware in iTunes. Dit doe je door op shift ingedrukt te houden en op herstel te duwen.
Heb ik geprobeerd, maar het lukt mij niet.
  #23  
Oud 24 October 2009, 14:16
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cvanelteren Bekijk bericht
Heb ik geprobeerd, maar het lukt mij niet.
Wat gebeurd er dan? Welke foutmelding krijg je?
  #24  
Oud 24 October 2009, 14:22
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Wat gebeurd er dan? Welke foutmelding krijg je?
Ik krijg weer hetzelfde beeld van Itunes op mijn iphone.
Kun jij misschien aangeven welke stappen ik moet doen?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cvanelteren Bekijk bericht
kun jij misschien aangeven welke stappen ik moet doen?
In Itunes krijg ik de foutmelding"de Iphone kan niet worden hersteld, omdat het firmware bestand niet compatibel is

Laatst gewijzigd door iScorpio; 24 October 2009 om 18:04. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken
  #25  
Oud 24 October 2009, 20:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dewit18 Bekijk bericht
ik heb dit stappenplan gebruikt Hack that Phone - Unlocking the 1st generation iPhone
Daarna de custumsoftware van hierboven gedownload en ik itunes met alt herstel de custumsoftware geselecteerd. Alles rustig laten gaan en toen deed hij het weer. Ik had wel eens een backup in itunes gemaakt en die kon ik daarna terug zetten waardoor ik bijna alles weer terug had.
De beschrijving is in het engels maar wel heel duidelijk.
succes.
is dit ook voor iphone 3G?
  #26  
Oud 25 October 2009, 20:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Hallo,
Wat IMario en WDS001 gezegd hebben, heb ik geprobeerd. Maar op het Itunes staat de foutmelding op het scherm dat "de firmware niet compatible "is en even later de foutmelding dat "de simcart van deze IPhone wordt niet ondersteund". Ik weet niet wat ik moet doen. Kunnen jullie of kan iemand mij verder helpen? Heel graag.
  #27  
Oud 25 October 2009, 21:56
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cvanelteren Bekijk bericht
Hallo,
Wat IMario en WDS001 gezegd hebben, heb ik geprobeerd. Maar op het Itunes staat de foutmelding op het scherm dat "de firmware niet compatible "is en even later de foutmelding dat "de simcart van deze IPhone wordt niet ondersteund". Ik weet niet wat ik moet doen. Kunnen jullie of kan iemand mij verder helpen? Heel graag.
Wat ik denk is dit: je hebt je geunlockte iPhone geupdate naar de officile firmware 3.1.2. Daarmee is je unlock verdwenen, want je hebt daarmee ook je baseband geupgrade. Het enige dat je nu kan doen is Blackra1n draaien en jailbreaken, maar bellen zal vrees ik niet meer gaan. Ik hoop voor je dat ik het mis heb.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #28  
Oud 25 October 2009, 22:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Wat ik denk is dit: je hebt je geunlockte iPhone geupdate naar de officile firmware 3.1.2. Daarmee is je unlock verdwenen, want je hebt daarmee ook je baseband geupgrade. Het enige dat je nu kan doen is Blackra1n draaien en jailbreaken, maar bellen zal vrees ik niet meer gaan. Ik hoop voor je dat ik het mis heb.
Ik heb Blackra1n weer gebruikt, maar deze geeft aan dat het de simpelste jailbreak is. Er gebeurt verder helemaal niets en in ITunes verschijnen dezelfde meldingen.
Is het niet op een of andere manier mogelijk om te downgraden naar 3.0.1??

Ik kan via de emergency call gewoon een telefon nummer draaien en bellen. Ik krijg op mijn IPhone verder helemaal niets wat je wel zou verwachten.

Laatst gewijzigd door King1987; 25 October 2009 om 22:41. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #29  
Oud 25 October 2009, 22:42
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Heb je al eens geprobeerd je iPhone in recovery mode te zetten en dan shift + herstel naar de custom firmware te herstellen?
  #30  
Oud 25 October 2009, 22:58
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Heb je al eens geprobeerd je iPhone in recovery mode te zetten en dan shift + herstel naar de custom firmware te herstellen?
Jij heb ik al 4 keer geprobeerd , krijg ik de bovenstaande meldingen in ITunes
  #31  
Oud 25 October 2009, 23:04
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cvanelteren Bekijk bericht
Jij heb ik al 4 keer geprobeerd , krijg ik de bovenstaande meldingen in ITunes
Is je iPhone al wel eens gejailbreakt? Zoniet dan is het logisch dat je geen custom FW kan installeren. Je kan de nieuwe Blackra1n RC2 eens proberen.

Zie: Geohot brengt blackra1n RC2 uit - iPhone - iPhoneclub.nl
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #32  
Oud 25 October 2009, 23:06
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Hm, ben toch bang dat je volledig gelocked bent. Aangezien ik niet helemaal zeker ben dat je nu op een officile firmware 3.1.2 zit, wil ik je ook niet aanraden om een normaal herstel in iTunes te doen. Hoewel, volgens mij heb je dat al gedaan.
Downgraden naar 3.0 kan volgens mij alleen met een ECID on file in Cydia, maar weet niet zeker of dat ook voor de 2G geldt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Is je iPhone al wel eens gejailbreakt? Zoniet dan is het logisch dat je geen custom FW kan installeren. Je kan de nieuwe Blackra1n RC2 eens proberen.

Zie: Geohot brengt blackra1n RC2 uit - iPhone - iPhoneclub.nl
Hij is gelocked, dat is zijn probleem. Unlock en jailbreak heeft hij gehad, waarschijnlijk met Pwnage aangezien hij een originele US iPhone heeft. Had hij via Pwnagetool een shift + herstel gedaan, dan was er niets aan de hand geweest. Ik meen echter te begrijpen dat hij eerst een update in iTunes naar 3.1.2 gedaan heeft en daarna pas Blackra1n. Volgens zit hij dan nu met een brick.

Laatst gewijzigd door King1987; 25 October 2009 om 23:10. Reden: samengevoegd.
  #33  
Oud 25 October 2009, 23:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Hij is gelocked, dat is zijn probleem. Unlock en jailbreak heeft hij gehad, waarschijnlijk met Pwnage aangezien hij een originele US iPhone heeft. Had hij via Pwnagetool een shift + herstel gedaan, dan was er niets aan de hand geweest. Ik meen echter te begrijpen dat hij eerst een update in iTunes naar 3.1.2 gedaan heeft en daarna pas Blackra1n. Volgens zit hij dan nu met een brick.
Hmm, gaat het over een 2G, sorry dacht een 3G.

Dat maakt de zaak alleen maar makkelijker

Een 2G is ALTIJD te unlocken. Die baseband is niet meer veranderd sinds FW 1.1.4. Het beste is wat je doet is gewoon een keer herstellen in iTunes. Daarna overnieuw een custom FW pakken. Deze in DFU mode op je iPhone zetten. Desnoods op een andere pc/mac proberen. Een 2G kan je altijd werkend krijgen!
  #34  
Oud 25 October 2009, 23:14
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Hm, ben toch bang dat je volledig gelocked bent. Aangezien ik niet helemaal zeker ben dat je nu op een officile firmware 3.1.2 zit, wil ik je ook niet aanraden om een normaal herstel in iTunes te doen. Hoewel, volgens mij heb je dat al gedaan.
Downgraden naar 3.0 kan volgens mij alleen met een ECID on file in Cydia, maar weet niet zeker of dat ook voor de 2G geldt.



Hij is gelocked, dat is zijn probleem. Unlock en jailbreak heeft hij gehad, waarschijnlijk met Pwnage aangezien hij een originele US iPhone heeft. Had hij via Pwnagetool een shift + herstel gedaan, dan was er niets aan de hand geweest. Ik meen echter te begrijpen dat hij eerst een update in iTunes naar 3.1.2 gedaan heeft en daarna pas Blackra1n. Volgens zit hij dan nu met een brick.
Ik heb een upgrade in Itunes gedaan naar 3.1.2 toen ik blackra1n geladen had.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Hmm, gaat het over een 2G, sorry dacht een 3G.

Dat maakt de zaak alleen maar makkelijker

Een 2G is ALTIJD te unlocken. Die baseband is niet meer veranderd sinds FW 1.1.4. Het beste is wat je doet is gewoon een keer herstellen in iTunes. Daarna overnieuw een custom FW pakken. Deze in DFU mode op je iPhone zetten. Desnoods op een andere pc/mac proberen. Een 2G kan je altijd werkend krijgen!
Wat King zegt weet ik niet hoe dat moet of wat dat is. Ik schaam me diep, dat ik je aan het werk hou.
Kun je mij diat a.u.b. uitleggen?

Laatst gewijzigd door King1987; 25 October 2009 om 23:21. Reden: mquote gebruiken aub.
  #35  
Oud 25 October 2009, 23:24
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Herstellen in iTunes door gewoon op 'herstel' te klikken (zonder 'shift' in te drukken). Daarna opnieuw de custom firmware erop zetten door je iPhone eerst in DFU mode te zetten en daarna wl 'shift' in te drukken en dan 'herstel' te klikken: navigeren naar de custom en gaan.

Ik hoop dat het zo simpel is voor je.

Laatst gewijzigd door yingie; 25 October 2009 om 23:25. Reden: opmerking over DFU mode erbij gezet
  #36  
Oud 25 October 2009, 23:26
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cvanelteren Bekijk bericht
Ik schaam me diep, dat ik je aan het werk hou.
Schamen hoeft niet hoor heb er slapeloze nachten van gehad

Zoals Yingie hierboven zegt zou het moeten werken

DFU kun je vinden in de WIKI hoe dat werkt.
  #37  
Oud 25 October 2009, 23:28
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Schamen hoeft niet hoor heb er slapeloze nachten van gehad

Zoals Yingie hierboven zegt zou het moeten werken

DFU kun je vinden in de WIKI hoe dat werkt.
Ik ga het nog even proberen en ik hoop dat het lukt. Kan ik anders morgen weer de zaak voorleggen?
  #38  
Oud 25 October 2009, 23:29
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cvanelteren Bekijk bericht
Kan ik anders morgen weer de zaak voorleggen?
Een forum never sleeps

Succes
  #39  
Oud 25 October 2009, 23:31
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 14
Stuur een bericht via MSN naar cvanelteren
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Een forum never sleeps

Succes
Alvast bedankt King en Vingie, ik lat het morgen wel weten
  #40  
Oud 26 October 2009, 17:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Zoals Bomans boven jou zegt: je moet gewoon updaten met deze customfirmware in iTunes. Dit doe je door op shift ingedrukt te houden en op herstel te duwen.
En wat als je het zelfde probleem hebt met een 3g die je wilt updaten naar 3.0? of hoger

Edit: ik heb geen t-mobile, had 3.0 maar wou die er eerst opnieuw opzetten omdat dit volgens mij een beta versie was.

Laatst gewijzigd door Di-onic; 26 October 2009 om 17:26.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: unlock lukt niet Mac-in-tosh Unlock 0 16 April 2011 11:31
iPhone: Eerste jailbreak & unlock iPhone 3gS lukt niet (Vereningd Koninkrijk - o2) sintjopper Jailbreak 16 25 August 2010 18:18
iPhone: 1e generatie / jailbreak/unlock Win lukt niet! Newbietel Jailbreak 0 18 May 2010 22:25
iPhone 3G: Unlock lukt niet username Unlock 1 8 September 2009 17:36
UNLOCK 4.6 lukt niet stefsegers Unlock [archief] 13 9 February 2008 15:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:54.