probleem met installatie van jailbreak

probleem met installatie van jailbreak discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een iphone 3g 16gig maar nu ik wil ik jailbreak doen dus volg ik de installatie en gaat ook goed zoals het hoort ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 December 2009, 20:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2009
Berichten: 3
Standaard probleem met installatie van jailbreak

ik heb een iphone 3g 16gig maar nu ik wil ik jailbreak doen dus volg ik de installatie en gaat ook goed zoals het hoort maar
na dat het telefoon opnieuw gestart is zie ik de icoon van cydia niet op mijn iphone en heb de software versie 3.1.1.2 maar heb de telefoon ook gereset maar krijg de logo niet te zien heb zoals het hoort in beschrijving geschreven gevolgd maar ik zie het nog steeds niet erin
kan misschien iemand mij helpen wil graag gaan jailbreaken mijn iphone3g
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 December 2009, 20:52
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Gewoon weer proberen ( weet niet wat je gebruikt hebt voor te jailbreaken ), Blackra1N gaat het makkelijkst en daar is onderhand tonnen aan info over te vinden .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #3  
Oud 6 December 2009, 20:58
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Handleiding voor dummies

Clickie >>
__________________
iPhone 3GS 16GB BLACK
  #4  
Oud 6 December 2009, 20:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2009
Berichten: 3
Standaard

bij die applicatie zie ik zwart scherm en jah die is wel makkelijk maar zwart scherm geen afbeelding van die jongen
  #5  
Oud 6 December 2009, 21:03
nielspod's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Berichten: 81
Standaard

Probeer eerst eens een herstel te doen in iTunes
  #6  
Oud 6 December 2009, 21:05
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Hij ziet Geohot niet , maar dat had ik toen ook , als ie gewoon doorloopt en dan wel Cydia installeert , dan is het goed gegaan , het is en blijft software
  #7  
Oud 6 December 2009, 21:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2009
Berichten: 3
Standaard

normaal gesproken hoort bij blackra1n dat bij make it rain de waneer het applicatie dus het programma blackra1n dat hij het iphone3g opnieuw start waneer het klaar is en naar de begin scherm komt maar bij mij start hij wel opnieuw maar de scherm komt zwart en zo blijft hij en doet hij niks en als ik zelf opnieuw start de iphone zie ik applicatie cydia niet staan
  #8  
Oud 6 December 2009, 21:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Had ik ook met een 3g 16 gig. Het lukte maar niet op mijn laptop met windows vista. Toen heb ik het maar op mijn pc geprobeerd waar xp op zit en dat werkte meteen.
  #9  
Oud 6 December 2009, 21:20
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Je moet idd bij Vista een aantal dingen uitschakelen voor het werkt , Xp liep bij mij ook als een trein .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Probleem met het Jailbreak'n van mijn 3g Dupp Jailbreak 5 15 March 2011 18:23
installatie probleem sjoeii iTunes 0 19 November 2008 00:33
Windows: installatie probleem met I-phone uit belgie luckyme iTunes 6 20 September 2008 00:26
installatie probleem racoon Archief 1 22 March 2008 16:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:14.