firmware uitpakken problemen

firmware uitpakken problemen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik wil mijn iphone 3G jailbreaken alleen als ik firmware op mijn pc download en uitpak, dan zou ik een icoontje moeten krijgen dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 February 2010, 16:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 1
Standaard firmware uitpakken problemen

Hallo,

ik wil mijn iphone 3G jailbreaken alleen als ik firmware op mijn pc download en uitpak, dan zou ik een icoontje moeten krijgen dat lijkt op een legoblokje. Die krijg ik dus niet, iemand raad?

gr. I
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 February 2010, 16:36
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Jazeker, niet uitpakken! Kijk hier even wat je wel moet doen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 1 June 2011, 03:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2011
Berichten: 2
Standaard

Hoi ik heb precies het zelfde probleem. Ik heb ook gedaan wat je zei met ipsw er achter te plaatsen. Maar helaas zonder geluk.

Ik heb een Iphone 3 met een software 4.2.1 nu wil ik deze jailbreaken en elke keer bij downloaden van het software heb ik dus problemen. heb een printscreem gemaakt van wat ik elke keer krijg . hoop dat iemand kan helpen
  #4  
Oud 1 June 2011, 04:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2011
Berichten: 2
Standaard

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  #5  
Oud 1 June 2011, 09:30
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.652
Standaard

Download de ipsw firmware met Firefox, Chrome, Opera of Safari maar niet met Internet Explorer.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 1 June 2011 om 10:01. Reden: Taalfouten
  #6  
Oud 1 June 2011, 09:55
spysical's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 733
Send a message via twitter to spysical
Standaard

Je zult de extensie van .zip of .rar naar .ipsw moeten wijzigen
__________________
iPhone 3G Black 16GB 2008 iOS4.2.1
Mac Mini 2009 Mac OS X 10.7.x
iMac 27" Quad Core 2,8GHz 2011 Mac OS X 10.7.x

  #7  
Oud 1 June 2011, 10:17
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ik sluit me aan bij timosha. Gebruik aub een andere browser dan IE. Want anders loop je alleen maar de ellende op te ruimen die Internet Explorer er in dit geval van maakt.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #8  
Oud 1 June 2011, 10:33
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.652
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door spysical Bekijk bericht
Je zult de extensie van .zip of .rar naar .ipsw moeten wijzigen
Als je op een Windows machine met rechtsklik + rename xxx.zip veranderd in in ipsw krijg je xxx.ipsw.zip.

Dat lukt alleen maar goed in de CLI met:

Code:
ren xxx.zip xxx.ipsw
  #9  
Oud 1 June 2011, 10:39
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Komt omdat in Windows Vista/7 de weergave van bekende extensies standaard staan uitgeschakeld. Kun je vrij eenvoudig inschakelen.

Maar ik vind het gewoon beter om een andere browser te gebruiken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes Backup handmatig uitpakken en kopieren mogelijk? borgqueenx iTunes 2 26 June 2010 21:43
firmware problemen dj-ync Archief 10 4 February 2010 20:10
Uitpakken rar-bestanden op je iphone achraf80 Jailbreak apps en thema's 18 28 October 2009 10:49
(zip-) file downloaden/uitpakken op iPhone phpConsult iPhone algemeen 0 13 June 2008 21:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:21.