Jailbreak 3.1.3

Jailbreak 3.1.3 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Na weer een hele dag er mee gekl**t te hebben, geef ik het eindelijk toe. Nadat ik gister perongeluk de iphone heb laten update ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 April 2010, 15:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard Jailbreak 3.1.3

Hallo,

Na weer een hele dag er mee gekl**t te hebben, geef ik het eindelijk toe.
Nadat ik gister perongeluk de iphone heb laten update naar 3.1.3 was hij natuurlijk gelocked. Ik heb een 3g met een simlock.
Met sn0wbreeze een custom 3.1.3 aangemaakt, proberen te restoren maar krijg de 1602 fout. Daarna met Ireb geprobeerd maar krijg geen wit scherm. Zit nu helemaal vast, snap er niks meer van. Redsn0w geprobeert maar weet niet welke firmware ik moet selecteren op het begin, als ik gewoon een oude doet zegt hij: Unable to recognize specified IPSW.
Wie kan mij helpen.

Mvg.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 April 2010, 15:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

Nou Smoesje zitten we mooi in het zelfde schuitje.
Ik heb die van mij gepdatet via itunes van jailbreak 3.0 naar niet jailbreak 3.1.3.
Alleen omdat ik ongeduldig was.

Ik ga je post/topic volgen en wie weet komt er iemand met een oplossing.


Gary.
  #3  
Oud 19 April 2010, 15:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Nou Scary, dan wachten we maar op een oplossing.
Anders maar een UDID laten registreren en op OS 4.0 draaien.
  #4  
Oud 19 April 2010, 15:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

Moesje volg mijn topic even.

https://forum.iculture.nl/f14/i...ndows-7-a.html
  #5  
Oud 19 April 2010, 15:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Tja, je baseband is geupdate en daarvoor is er geen unlock beschikbaar.
Enige wat je kan proberen is via cydia fuzzyband installeren en hopen dat je een oude bootloader (5.8) hebt.

En je opmerking "Anders maar een UDID laten registreren en op OS 4.0 draaien." haalt ook niets uit. Want dan krijg je weer een nog nieuwer baseband. Die alweer niet te downgraden is.
  #6  
Oud 19 April 2010, 15:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Dat gaat niet Bomans, want ik kan enkel nog het Emergency Screen bekijken. De telefoon is dus helemaal gelockt en zit vast op 3.1.3 .. Ik moet dus een manier vinden om een custom 3.1.3 firmware met activatie erop te krijgen. Maar dat lukt niet met de restore omdat ik dan de fout 1602 krijg. En die fout kan je vermijden door Ireb te draaien, maar daarbij krijg ik geen wit scherm! Moeilijk dus
  #7  
Oud 19 April 2010, 17:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 14 September 2008
Berichten: 38
Standaard

Ik heb error 1602 kunnen vermijden door de iPhone in restore mode te zetten. (iPhone eerst helemaal uitzetten en dan de sleep en home knop tegelijk ingedrukt houden totdat je het itunes logo ziet.)
Daarna heb ik 3.1.2 gewoon geinstalleerd en de custom ipsw nog eens geprobeerd en het werkte.

Laatst gewijzigd door firstred; 19 April 2010 om 17:57.
  #8  
Oud 19 April 2010, 18:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

waaaah nee! nu nog erger dan zonet, zit nu echt samen met Moesje18 in een schuitje, kan alleen in Emergency Screen komen.
  #9  
Oud 19 April 2010, 18:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Gayry .. Krijg je ook de 1602 fout als je probeert te restoren? Anders weet ik misschien wel een oplossing voor je, ik kom zelfs niet eens meer uit DFU mode hahaha
  #10  
Oud 19 April 2010, 18:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

Woow ik ben eruit Moesje18, ik zit nu gewoon weer in mijn iPhone dus geen Emergency Screen meer. maar nog wel 3.1.3

Ik heb gedaan:

Met iphone aan en dan op je home knop drukken tegelijk met je on/off. als hij uitvalt na ongeveer 7/8 sec laat on/off los en home knop ingedrukt houden dan moet het goed komen.

zo niet herhalen ik heb dat ook gedaan. zeg maar wat firstred zegt maar dan zonder die 3.1.2. want dat is me niet gelukt.

Sterkte Moesje18.
  #11  
Oud 19 April 2010, 18:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Wat jij hebt gedaan is hem in DFU-mode te zetten. Maar toen heb je restore gedaan? En geen 1600 fout gekregen?
  #12  
Oud 19 April 2010, 18:42
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

Moeje18, ik heb eigenlijk helemaal geen fout code gezien, alleen dat ik 112 kon bellen en niets anders.

en wat je zegt "Wat jij hebt gedaan is hem in DFU-mode te zetten. Maar toen heb je restore gedaan? En geen 1600 fout gekregen?"
Dat is wat ik heb gedaan ja.
  #13  
Oud 19 April 2010, 18:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 14 September 2008
Berichten: 38
Standaard

@Gary: Dat emergyscreen is een goed teken. Dat betekent dat iTunes op dat moment bezig was je iPhone te activeren. Waarschijnlijk lukte dat niet omdat je je pincode nog niet had ingevoerd. Is het je inmiddels gelukt om te jailbreaken?
  #14  
Oud 19 April 2010, 18:53
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

NEE meen je niet Firstred!!! ik dacht mijn iphone is mist bestanden omdat ik het heb onderbroken. En daarvoor komt emergyscreen om alleen maar 112 te bellen.

Ik heb nog wel geprobeerd bestand "iPhone1_2_3.1.2_7D11_Custom_Restore.ipsw" te doen maar hij pakt hem niet.
  #15  
Oud 19 April 2010, 18:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Bij mij niet, omdat mijn iphone gelocked is en ik heb een Hi abbo.. Ik moet dus proberen een custom firmware op de iphone te krijgen.. maar als ik dat probeer, krijg ik de 1600 fout!

Het is gelukt!!!!!!! Zit nu gejailbreaked op 3.1.3 ..

Laatst gewijzigd door King1987; 19 April 2010 om 19:01. Reden: edit knop gebruiken aub
  #16  
Oud 19 April 2010, 18:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Een iPhone 3G kan je toch altijd downgraden? De baseband niet, maar de FW wel? Heb het laatst nog zonder problemen gedaan. Gewoon goed in DFU zetten en downgraden maar. error 16xx wijst meestal op geen goede DFU. Anders gewoon een CustomFW erin zetten Maar wel, op de juiste manier in DFU.

Je hebt dan een dure iPod, maar je kan er in ieder geval weer wat mee
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #17  
Oud 19 April 2010, 19:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moesje18 Bekijk bericht
Het is gelukt!!!!!!! Zit nu gejailbreaked op 3.1.3 ..

Hoe hebbie dat gedaan dan?
  #18  
Oud 19 April 2010, 19:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Heb redsn0w gedownload (versie 0.9.4).. Daarna het bestand: iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore .. Daarna redsn0w draaien en derest wijst zich vanzelf.. Werkt perfect en zit nu gejailbreaked op 3.1.3
  #19  
Oud 19 April 2010, 19:08
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Moesje18 Bekijk bericht
Heb redsn0w gedownload (versie 0.9.4).. Daarna het bestand: iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore .. Daarna redsn0w draaien en derest wijst zich vanzelf.. Werkt perfect en zit nu gejailbreaked op 3.1.3
Mazzelaar

Heb ook zitten lezen over redsnow. ga het ook even proberen.
  #20  
Oud 19 April 2010, 19:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 106
Standaard

Download redsn0w 0.9.4 !!!! Op de officiele redsn0w website wordt je gestuurd naar 0.9.2 !! Dan werkt het niet.. Google gewoon naar: Download Redsn0w 0.9.4 .. Die wijst alles voorzich, binnen 5 minuten zit je op 3.1.3 .. Daarna via cydia -> ultrasn0w unlocken als je een lock hebt zitten op je iphone.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: 3GS/Belgisch/3.12/Jailbreak | Windows 7 reinstall, tips tbv behoud jailbreak ? Moehaha Jailbreak 0 27 March 2010 23:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:28.