Cydia stuk, repareren gaat toch wat lastiger dan gedacht

Cydia stuk, repareren gaat toch wat lastiger dan gedacht discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Mensen! Ik heb een "klein" probleempje. Ik heb met Blackra1n mijn Iphone gejailbreaked, al een tijd terug, maar sinds kort wil Cydia niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 May 2010, 18:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 10
Unhappy Cydia stuk, repareren gaat toch wat lastiger dan gedacht

Hoi Mensen! Ik heb een "klein" probleempje. Ik heb met Blackra1n mijn Iphone gejailbreaked, al een tijd terug, maar sinds kort wil Cydia niet meer werken.

Nou heb ik daar de fix al voor gevonden dus daar zit het probleem ook niet pers. Alleen om het op te lossen heb ik Cydia nodig, erg nuttig of niet soms?

Ik zal het uitleggen: Ik krijg een error in Cydia waardoor het programma zo goed als nutteloos is geworden, de oplossing is dat ik wat files delete: en hiervoor heb ik "Diskaid" gedownload. Alleen Diskaid laat mij niet in de root file kijken omdat mijn Iphone niet gejailbreaked zou zijn. De oplossing die zij aandragen is het downloaden van: afc2add. Leuk: MAAAR het probleem is dat deze in Cydia te verkrijgen is. Dus ik zit hier een beetje met een catch 22. Ik heb Cydia werkend nodig om een programma te kunnen gebruiken die ervoor moet zorgen dat Cydia weer werkend wordt.

What can I do?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 May 2010, 18:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Update even naar firmware 3.1.3 met een customfirmware.
  #3  
Oud 1 May 2010, 19:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

kan je niet winscp gebruiken?
en als je het niet erg vind om the updaten dan zoals wds001 zegt gewoon 3.1.3 customfirmware gebruiken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Oplader stuk, wat nu? neoghost iPhone algemeen 3 5 August 2008 12:12
De iPhone komt wellicht sneller naar Nederland dan gedacht... Martijn Snels Archief 14 15 January 2008 17:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:27.