Helluupp..!! heb 4.0.2 op mc model...

Helluupp..!! heb 4.0.2 op mc model... discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Mensen, ik heb een probleempje, ik wilde een cydia app op mijn ipod zetten. vond op internet een tutotial en meteen geprobeerd. hierdoor raakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 August 2010, 02:06
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2010
Berichten: 2
Standaard Helluupp..!! heb 4.0.2 op mc model...

Beste Mensen,

ik heb een probleempje, ik wilde een cydia app op mijn ipod zetten.
vond op internet een tutotial en meteen geprobeerd.
hierdoor raakt mijn ipod corrupted ofzow. safari, de appstore, cydia, alles was verwijderd van mijn ipod. maar de vraag is hoe ik iOS 4.0.2 kan jailbreaken.

het is een ipod touch 2g mc model.

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 August 2010, 08:21
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Voorlopig kan dat niet op een MC model.
  #3  
Oud 24 August 2010, 12:36
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Neerpelt
Berichten: 130
Standaard

hoe kan ik weten wat een MC model is?
mijn serienummer is: 1B9199QH201

mc model of niet? zo niet, is deze wel te jailbreaken?
ipod touch 2G 8GB IOS 4.0.2


alvast bedankt
  #4  
Oud 24 August 2010, 19:11
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2010
Berichten: 2
Standaard

kan ik hem ook niet downgraden?
  #5  
Oud 24 August 2010, 19:16
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shoq Bekijk bericht
kan ik hem ook niet downgraden?
Heb je de SHSHs bestanden opgeslagen ? In Cydia op Make my life easier geklikt ? Je kunt dan terug naar 4.0.1 ja.
  #6  
Oud 24 August 2010, 23:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 51
Standaard

Ik zou je serienummer maar even weghalen, want daar kunnen anderen slechte dingen mee doen!
  #7  
Oud 24 August 2010, 23:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Heb je de SHSHs bestanden opgeslagen ? In Cydia op Make my life easier geklikt ? Je kunt dan terug naar 4.0.1 ja.
Kan je dat ergens zien of je dat hebt gedaan want weet niet zeker of ik dat hebgedaan?
  #8  
Oud 24 August 2010, 23:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 51
Standaard

Heb je op 4.0 of 4.0.1 gejailbreaked EN make my life easier geklikt OF tiny umbrella gebruikt toen het nog kon?
  #9  
Oud 25 August 2010, 07:17
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.166
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Als je niet weet of je in Cydia op MMLE hebt gedrukt zal je dat vast niet hebben gedaan.....Je kunt het niet ergens opzoeken / nakijken in ieder geval.
  #10  
Oud 25 August 2010, 08:27
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Ben bang dat het wachten op FW 4.1 wordt voor je hem weer kan jailbreaken.
  #11  
Oud 25 August 2010, 08:32
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Locatie: Andel
Berichten: 71
Stuur een bericht via MSN naar Jaap777 Send a message via twitter to Jaap777
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Als je niet weet of je in Cydia op MMLE hebt gedrukt zal je dat vast niet hebben gedaan.....Je kunt het niet ergens opzoeken / nakijken in ieder geval.
Met Tiny Umbrella kun je dit eenvoudig conroleren
  #12  
Oud 25 August 2010, 12:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jaap777 Bekijk bericht
Met Tiny Umbrella kun je dit eenvoudig conroleren
Waar kan ik Tiny umbrella vinden is dat een app of wat ?
  #13  
Oud 25 August 2010, 13:38
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Google eens op de naam, je hebt het meteen dan ...
  #14  
Oud 25 August 2010, 17:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Ik denk dat ik het heb gedaan jammer dan maar wachten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 19:00
Heb laten unlocken. Maar heb programma nodig. dubbel-D Archief 2 30 January 2010 20:04
SMS geeft aan dat ik 1 sms heb. Dit heb ik echter niet. andreasksv iPhone algemeen 6 25 March 2009 18:30
Heb geen Service ik heb een Vodafone Abbonement (geen INternet) deaapdaar Vodafone 0 11 March 2009 12:36
helluupp!!zonnet en vodafone. martijndk1983 Vodafone 2 6 January 2009 23:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:40.