Jailbreak orginele iphone4 simlockvrij greenpOison

Jailbreak orginele iphone4 simlockvrij greenpOison discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal, heb een originele simlockvrije Iphone4 zonder lock. software 4.1. ik zou net zoals ik vroeger had, mijn Iphone willen gejailbreakt zien. met de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 October 2010, 18:07
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Turnhout Belgi
Berichten: 53
Standaard Jailbreak orginele iphone4 simlockvrij greenpOison

hallo allemaal,

heb een originele simlockvrije Iphone4 zonder lock.

software 4.1.

ik zou net zoals ik vroeger had, mijn Iphone willen gejailbreakt zien.
met de nieuwe greenpoison lukt het niet.
hij gaan in dfu, maar het jailbreaken lukt niet.

kan iemand mij aub een woordje uitleg geven...ik doe het zoals beschreven word...maar hij failed telkens....

dank bij voorbaat allemaal..!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2010, 18:12
Roald's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 77
Standaard

Misschien kan je het eventjes proberen met Limera1n?
  #3  
Oud 12 October 2010, 18:28
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Turnhout Belgi
Berichten: 53
Standaard

nee werkt ook niet....heb ik eerst al geprobeerd.....voor greenpOison uitkwam....

zou het echt leuk vinden moest het lukken....
  #4  
Oud 12 October 2010, 18:30
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Ik zie dat je mac osx hebt. Daar kan het nog niet mee volgens mij. Lezen jullie wel goed?
__________________
If you've been seen fixing it, you will be blaimed for breaking it.
  #5  
Oud 12 October 2010, 18:59
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Turnhout Belgi
Berichten: 53
Standaard

nee ik probeer op een windows jongens

geen nieuws..?

Laatst gewijzigd door King1987; 12 October 2010 om 19:19. Reden: samengevoegd
  #6  
Oud 12 October 2010, 19:24
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Wat voor nieuws? Je doet waarschijnlijk iets niet goed. Kijk even hier op het forum daar staat een handleiding voor dummies.
  #7  
Oud 12 October 2010, 19:58
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Turnhout Belgi
Berichten: 53
Standaard

heb ik al gedaan...
  #8  
Oud 12 October 2010, 20:08
Roald's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 77
Standaard

Herstel even en probeer het nog eens. Meer raad kunnen wij je op deze manier moeilijk bieden.
  #9  
Oud 12 October 2010, 21:18
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 4 September 2010
Berichten: 9
Standaard

Gebruik je Itunes 10 al? dat was mijn probleem....
  #10  
Oud 12 October 2010, 21:54
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Turnhout Belgi
Berichten: 53
Standaard

ah ok....dat nog niet...gonna try..!!! thanks ceep u in touch..!!
  #11  
Oud 13 October 2010, 08:17
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Bij mij was het ook het Itunes 10 probleem. Na installatie daarvan ging de jailbreak direct goed. Succes!
  #12  
Oud 13 October 2010, 17:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Victorinox 13 Bekijk bericht
ah ok....dat nog niet...gonna try..!!! thanks ceep u in touch..!!
Ook bij mij was iTunes het probleem. Ik heb ergens (volgens mij hier, in het limera1n topic) de tip gevonden om iTunes open te laten staan tijdens het JB'en met limera1n.

That did the trick for me
  #13  
Oud 14 October 2010, 19:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2010
Berichten: 1
Standaard

Sorry mensen maar dit is allemaal een beetje nieuw voor mij, vandaar mijn vragen, ben in het bezit van een fabriekssimlockvrije iphone 4 op 4.1 met 02.10.04. Nu wil ik graag jailbreaken. Als ik de telefoon jailbreak blijven dan mijn applicaties die er op staan er op? En kan ik gewoon blijven synchronicheren op Itunes zolang ik maar niet de software update? En is de telefoon nog te herstellen naar origineel (omdat er toch iets veranderd in de processor?) Nogmaals mijn excuses maar ik ben nog een leek. Dank jullie wel voor jullie tijd en evt. antwoorden.
  #14  
Oud 14 October 2010, 20:28
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2008
Berichten: 56
Standaard

Als je jailbreakt kan je je bestaande applicaties terugzetten. En keer dat aangekocht is blijft dit je eigendom, dus indien je alles kwijt bent (stel dat je herstellen niet meer lukt in iTunes), dan kan je nogmaals de applicaties 'aankopen'. Echter, zodra je aankoopt, krijg je melding dat je dit al eens gekocht hebt.

Is wel verwarrend, want je moet echt KOPEN klikken, en tot je creditcard approval wordt gevraagd. Dus als je doorgaat (wil je dit echt kopen?) dan pas kom je te weten dat je het al gekocht hebt.

Nog een probleempje kan zijn dat je zoveel applicaties hebt dat je niet meer weet hoe ze allemaal heten. Dus goed opschrijven op voorhand!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone4 32GB Simlockvrij...waar het goedkoopst ? ErikvT Koopinformatie Nederland 0 24 May 2011 19:18
KPN Abbo, iPhone4 Simlockvrij? N33D KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 12 March 2011 11:55
iPhone: iphone4 start niet meer op na greenpoison :-( bunqueejump Jailbreak 7 19 February 2011 23:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.