iPhone 3GS met 3.0 upgraden en jb

iPhone 3GS met 3.0 upgraden en jb discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone 3GS gekocht met 3.0 firmware en de oude bootrom en wil deze graag naar 4.1 zetten maar wel met behoud van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 October 2010, 18:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard iPhone 3GS met 3.0 upgraden en jb

Ik heb een iphone 3GS gekocht met 3.0 firmware en de oude bootrom en wil deze graag naar 4.1 zetten maar wel met behoud van de baseband.
Nou heb ik het een en ander geprobeerd maar kan niet de juiste manier vinden.

Ik heb hem nu gejailbreaked met redsnow 0.8 en wilde daarna met ulttrasnow unlocken maar het toestel liep vast. Ik heb hem daarna uitgezet en nu blijft hij bij het opstarten bij het apple logo vasthangen. Ik kan nu dus niets meer.

Met welke firmware en op welke manier kan hem nu herstellen om uiteindelijk op 4.1 met unlocken uit te komen?

Alvast bedankt!

Laatst gewijzigd door freezer118; 23 October 2010 om 19:54.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 October 2010, 14:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Help!

Hij doet echt niets meer en niets lijkt te werken. Hij komt niet meer verder dan het apple logo en het lukt me met geen enkele ipsw om te restoren. Alleen de originele 4.1 dan maarja dan ben ik mijn unlock kwijt.

Op welke manier zou ik hem weer aan de praat moet kunnen krijgen?
  #3  
Oud 24 October 2010, 14:28
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

zet je iPhone in DFU , kijk op google hoe dat moet.
dan kun je gewoon weer met een costum firmware restoren.
  #4  
Oud 24 October 2010, 17:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Dat dacht ik ook, maar ik krijg itunes error 1600 elke keer.
  #5  
Oud 24 October 2010, 17:45
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Heb je wel iTunes 10?
  #6  
Oud 24 October 2010, 18:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Ja gebruik gewoon Itunes 10.
Op welke manier moet ik dan de custom ipsw maken? Heb er 1 gemaakt met sn0wbreeze met 4.1 maar die doet het dus helaas niet.
  #7  
Oud 24 October 2010, 18:53
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Als je een mac hebt, kun je pwnagetool gebruiken, anders moet je wachten op de nieuwe versie van sn0wbreeze.
  #8  
Oud 24 October 2010, 19:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Is het mogelijk dat een vriend op afstand met een Mac die ipsw maakt en dat ik dan thuis herstel met die ipsw? of moet ik dan met mijn iphone herstellen bij zijn Mac?
  #9  
Oud 24 October 2010, 19:11
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freezer118 Bekijk bericht
Is het mogelijk dat een vriend op afstand met een Mac die ipsw maakt en dat ik dan thuis herstel met die ipsw? of moet ik dan met mijn iphone herstellen bij zijn Mac?
Een vriend kan hem maken EN je moet daarna bij hem (dus met de Mac) de iPhone met PwnageTool in DFU mode zetten.
En dan kan je hem daar of thuis aan je PC (zonder hem uit de DFU mode te halen) met de gemaakte CF restoren.
  #10  
Oud 24 October 2010, 19:13
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Als hij jou de ipsw toestuurd, kun jij hem in DFU erop zetten!
  #11  
Oud 24 October 2010, 20:39
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pepijn245 Bekijk bericht
Als hij jou de ipsw toestuurd, kun jij hem in DFU erop zetten!
Nee dat kan niet!
  #12  
Oud 24 October 2010, 20:59
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Oh sorry, verwarde het denk ik met andere jb
  #13  
Oud 25 October 2010, 23:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Waarom werkt sn0wbreeze 2.0.2 dan niet met mijn iphone?
  #14  
Oud 25 October 2010, 23:08
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 41
Standaard

Ligt eraan, als je 3GS oude bootrom hebt werkt het volgens wel met sn0wbreeze 2.0.2.
Anders moet je wachten op sn0wbreeze 2.1.. Die kan nu elk moment uitkomen!
  #15  
Oud 25 October 2010, 23:40
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 10.015
Standaard

Heb jij of heeft de vorige eigenaar SHSH blobs voor een 3.x release opgeslagen?

En kun je jouw iPhone nog in DFU mode zetten?

Dan kun je misschien deze methode proberen (die heb ik zelf succesvol toegepast op een 3GS met oude bootrom).
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #16  
Oud 26 October 2010, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Berichten: 18
Standaard

Het is gelukt. Vreemd genoeg met sn0wbreeze op een manier die ik al eerder had geprobeerd.
Nou krijg ik binnekort nog eenzelfde situatie.
Iphone 3gs, oude bootrom, 3.0 software.
De goede volgorde is als ik het goed begrijp dus:
Jailbreaken met Redsn0w 0.8 --> Snowbreeze 2.0.2 custom firmware 4.1.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3GS upgraden maltje iPhone algemeen 20 13 November 2010 19:03
upgraden 3gs van 4 naar 4.01 joostje Jailbreak 4 4 August 2010 13:18
iPhone: iPhone 3Gs met firmware 3.0 en jailbreak upgraden naar 4.0 arie-vld Jailbreak 4 12 July 2010 14:18
iphone 3gs 32GB upgraden Forward_observer Archief 1 22 October 2009 13:32
iPhone: 3GS vanaf 3.0 naar 3.1 met upgraden baseband RobinvD Jailbreak 1 4 October 2009 12:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:13.