Problemen met baseband na jailbreak met Redsnow (4.3.1)

Problemen met baseband na jailbreak met Redsnow (4.3.1) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allen! Ik heb al geruime tijd een iPhone 4 neverlocked en heb eerst een JB op 4.1 gehad, daarna naar 4.2.1 en ook JB ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-04-11, 01:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 25
Standaard Problemen met baseband na jailbreak met Redsnow (4.3.1)

Hallo allen! Ik heb al geruime tijd een iPhone 4 neverlocked en heb eerst een JB op 4.1 gehad, daarna naar 4.2.1 en ook JB via Greenp0ison en nu dus 4.3.1 met Redsnow jailbreak. Dit heb ik nu gisteren gedaan en er vallen mij een aantal dingen op die ik allemaal niet terug kan vinden op internet. Zo heb ik nog de oude baseband 02.10.04 (wat volgens mij niet de bedoeling is) en heb ik dus een probleem dat ik maar n streepje zie voor mijn signaal. Ook heb ik gemerkt dat zolang Wi-Fi aanstaat, ik geen actieve 3G connectie heb. Voorheen kon ik bij Sbsettings zien dat ik zowel een Wi-Fi ip-adres had n een 3G ip-adres. Nu heb ik alleen een 3G ip-adres wanneer ik Wi-Fi uitschakel. Is dit normaal of is er iets mis nu met mijn iPhone? Iemand die dit misschien ook ondervind of voor mij wil uittesten? Ik heb trouwens Vodafone.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-04-11, 08:03
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Stefan Esser op Twitter (@i0n1c)

Citaat:
It amazes me that people expect that keeping their old baseband version does not have consequences.
Twitter / Stefan Esser: It amazes me that people e ...
  #3  
Oud 08-04-11, 11:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 25
Standaard

Ehm... het was ook niet de bedoeling dat ik nog een oude baseband zou hebben? Volgens mij heb ik nog een oude baseband, terwijl ik dat niet nodig heb en wil hebben.
  #4  
Oud 08-04-11, 21:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 25
Standaard

Iemand een idee of oplossing voor het signal bar probleem?
  #5  
Oud 08-04-11, 21:27
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Als je via iTunes een normale update (of herstel) doet naar iOS 4.3.1 dan heb je automatisch de laatste modem firmware. Dit is nu versie 04.10.01 (op mijn iPhone 4 tenminste).

Dat Wi-Fi - 3G probleem? Het lijkt er wel op of je Auto3G hebt genstalleerd.
  #6  
Oud 08-04-11, 21:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 25
Standaard

Ik heb vanaf 4.2.1 Greenp0ison een update in iTunes gedaan. Dus gewoon via de officiele manier. Daarna heb ik met Redsn0w de jailbreak uitgevoerd en via pkgbackup al mijn Cydia apps weer teruggezet. Hier heeft nooit Auto3G bij gezeten dus die heb ik ook niet genstalleerd. Alles is dus eigenlijk hetzelfde als bij 4.2.1. Misschien dat het juist een nieuwe feature is in 4.3.1 want mijn accu gaat nu juist langer mee dan voorheen (in tegenstelling tot verhalen van andere mensen).
  #7  
Oud 08-04-11, 21:43
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb Auto3G gekocht om juist dat te doen: 3G uitzetten als Wi-Fi aanstaat en 3G uitzetten als de iPhone in de slaapstand is.

En ja, mijn accu gaat daar door veel langer mee
  #8  
Oud 11-04-11, 09:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 25
Standaard

Iemand nog een idee hoe ik het probleem van de signal bar oplos? Ik kan op internet niets vinden over mensen die dit probleem hebben icm Redsnow. Welke baseband hoort er overigens bij 4.3.1 op de iPhone 4?
  #9  
Oud 11-04-11, 10:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij 4.3.1 hoort 04.10.01
  #10  
Oud 11-04-11, 10:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 25
Standaard

En ik heb dus op de n of andere manier nog 02.10.04??
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Jailbreak lukt niet iphone 4.2.1 met redsnow 0.9.6b6 Adluni123 Jailbreak 1 26-12-10 18:19
iPhone: 4.2.1 Jailbreak met Redsnow 4.2.1, blijft nu op Recovery Wollie85 Jailbreak 0 12-12-10 20:46
iPhone: Met redsnow downloading jailbreak data.. rubenhvt Jailbreak 5 13-04-10 19:28
iPhone allerlei problemen met redsnow+algemeen Ledje Archief 3 19-08-09 08:37
iPhone: FW3.0 Jailbreak + Unlock met RedSnow Mu-c Jailbreak 0 22-06-09 13:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:40.