Iphone 3g 4.2.1 jailbreak?

Iphone 3g 4.2.1 jailbreak? discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe kan ik mijn iphone 3g jailbreaken? Hij is al origineel simlock vrij dus ben niet afhankelijk van een jailbreak . Een andere vraag is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 May 2011, 17:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard Iphone 3g 4.2.1 jailbreak?

Hoe kan ik mijn iphone 3g jailbreaken? Hij is al origineel simlock vrij dus ben niet afhankelijk van een jailbreak. Een andere vraag is heb ik daarna nog wel goed gps ontvangs en pushberichten?

Op mijn vorige 3g was ik wel afhankelijk van een unlock en die werkte daarna vrij slecht had soms geen bereik geen gps en geen pusbrichten.

Nu wil ik dus alleen cydia erop hebben kan dat ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 May 2011, 17:44
JailbreakerPro's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 301
Standaard

Downloaad greenposi0n en jailbreak daar mee.
En als je daarmee hebt gejailbreakt heb je aleen cydia niet meer, En als het goed is blijft alles gewoon het goed doen, Behalve je batterij je batterij vermindert met 10 procent ongeveer
__________________
All Your Need In Your Life Is An iDevice
  #3  
Oud 19 May 2011, 18:10
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Greenposion kan toch alleen op een MAC in heb alleen windows kan het dan ook?
  #4  
Oud 19 May 2011, 18:20
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JailbreakerPro Bekijk bericht
Downloaad greenposi0n en jailbreak daar mee.
En als je daarmee hebt gejailbreakt heb je aleen cydia niet meer, En als het goed is blijft alles gewoon het goed doen, Behalve je batterij je batterij vermindert met 10 procent ongeveer
Dat je batterij vermindert met 10% is onzin

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jordi91 Bekijk bericht
Greenposion kan toch alleen op een MAC in heb alleen windows kan het dan ook?
Greenpois0n is voor Windows en voor de Mac.
  #5  
Oud 19 May 2011, 18:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Okee bedankt. Maar het kan dus geen kwaad? Mijn bereik en gps valt niet weg? Op mijn vorige iphone had ik echt slecht bereik en geen gps. Of kwam dat door het unlock programma?
  #6  
Oud 19 May 2011, 18:27
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Nope, het kan geen kwaad.
Stel er zijn problemen, dan kan je hem nog altijd herstellen en dan is alles weer goed.
Maar ik heb het nog nooit meegemaakt.
  #7  
Oud 19 May 2011, 18:28
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Ik wil het wel proberen maar als ik het met greenposion RC5 doe Krijg ik baseband 06.15.00. Dan is toch nog mijn gps slecht daarna?

Laatst gewijzigd door Jordi91; 19 May 2011 om 18:33.
  #8  
Oud 19 May 2011, 22:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Ik lees in een andere topic dat greenposion niet werk met een 3g?
  #9  
Oud 19 May 2011, 22:27
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jordi91 Bekijk bericht
Ik wil het wel proberen maar als ik het met greenposion RC5 doe Krijg ik baseband 06.15.00. Dan is toch nog mijn gps slecht daarna?
Greenpois0n jailbreakt alleen en kan je baseband niet updaten, dus dat klopt niet.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jordi91 Bekijk bericht
Ik lees in een andere topic dat greenposion niet werk met een 3g?
Dit klopt wel, dus je moet redsn0w even proberen.
  #10  
Oud 19 May 2011, 22:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2010
Berichten: 38
Standaard

Heb je toevallig een link voor me? Is voor mij te lang geleden dat ik redsnow heb gebruikt staan er verschillende op mijn laptop
  #11  
Oud 19 May 2011, 22:33
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Jailbreak iOS 4.2.1 iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch 4G with Redsn0w 0.9.6b4 [Guide] | Redmond Pie
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:52.